Tylko, ze to sie robi znów sporawa impreza

Moderator: Misiek Bielsko
Pasażerka mile widzianadarkman pisze:chyba Ci pasażerkę dorzucętrawers pisze:W sumie to dobrze, że jeszcze z "bieszczadzkiego" wyjazdu nie rozpakowałem bagażnika w aucieWystarczy tylko dorzucić jakąś zgrzeweczkę dla siebie, jakiś kartonik Cini Minis dla dzieciaków i można jechać
co prawda kolej na mnie, jako kierowcy autobusu, ale nie wiem jak te Panie na to zaregują
bo:Żona GRUZINA pisze:Co do ilosci aut to rzeczywiscie spora grupa sie zrobiłazaznaczyłam osoby, które nie sa pewne...wiec prosze ponownie o potwierdzenie
Zgadzam sie z Tobą, ze przy tylu autach trzeba cos wymyslić...wiem jak to jest, bo u Darka na 2-gich rodzinnych było chba 17 załóg...no i nie dalismy rady zrobic całej trasy
Biorac pod uwage, że jedziemy z dziecmi (siusianie, karmienie itp.) trzeba to tez wziac pod uwagę...
Do takiego "zestawu" potrzebne będą:Żona GRUZINA pisze: No to niezła jazda bedzie21 dzieciaczków w róznym wieku....conajmniej 27 dorosłych
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości