Pytam więc was starych wyjadaczy jak to jest z tymi sprężynami, liftem 2" i amortyzatorem skrętu do Frotki. Oraz czy te dwa cale można walnąć bez szkody dla przegubów z przodu bo dla wału do tylnego mostu to pewno pikuś

Moderator: Mroczny
http://www.ironmansuspension.com/wojtekkk pisze:no to Ci dobrze mówia bo wachacze muszą iść o jednakową wysokosć- jeżeli chcesz zrobić więcej jak 2' to byś musiał zmienić wachacze górne a nie sprężyny by uniknąć wielośladu
daj jakiegoś linka do nich
tu zobaczysz o co mniej więcej chodzi
http://www.pureisuzu.com/98-2001_3_lift.htm
twmu też zawieszenie takie nie daje wielkich możliwości liftowania
Zgadza się troszkę sie zapędziłem z tymi sprężynami z przodukUBI pisze:...no frocia to z przodu sprężyn nie ma...tam funkcję "sprężystą"pełnią własnie drążki skrętne...
Kilka słów wyjasnienia : auto było 'poswięcone' w terenie na "Bieszczadzkim Złocie". Nie było żadnych problemów, radziło sobie i w błotku i na podjazdach i na skałkach - z jednym zajeb...tym ale - totalnie ciągło brzuchem i hakiem po ziemi zabierając stosy kamieni, korzeni i innych syfów. Dlatego właśnie zamontowałem opony 31" zamiast 30" ( ale to tylko lift o pół cala ) i teraz chcę je podnieść ogólnie jeszcze o 2".Maq pisze:Najniższym miejscem jest gruszka tylnego mostu. O ile się podniesie jak wyliftujesz auto o 2''?
Potwierdzam autko było dzielnemazurkas007 pisze:Kilka słów wyjasnienia : auto było 'poswięcone' w terenie na "Bieszczadzkim Złocie". Nie było żadnych problemów, radziło sobie i w błotku i na podjazdach i na skałkach - z jednym zajeb...tym ale - totalnie ciągło brzuchem i hakiem po ziemi zabierając stosy kamieni, korzeni i innych syfów. Dlatego właśnie zamontowałem opony 31" zamiast 30" ( ale to tylko lift o pół cala ) i teraz chcę je podnieść ogólnie jeszcze o 2".Maq pisze:Najniższym miejscem jest gruszka tylnego mostu. O ile się podniesie jak wyliftujesz auto o 2''?
- tu eskapada jesteś w błędzie bo do froty 3.2 i 2.2 są dostępneSnorkel - wiedz o tym ze do Frontery nie kupisz Snorkla tylko trzeba podpasować z Isuzu lub Holdena
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości