Babcia & friends

imprezy i spotkania towarzyskie, wyjazdy weekendowe w teren...

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
szwecja

Re: Babcia & friends

Post autor: szwecja » pt wrz 28, 2012 5:31 pm

kudełek pisze:
szwecja pisze:
kudełek pisze: Jeśli jesteście chętni to tak :)21
a ktos z Was jeszcze jedzie?
Defender 110 2.2 2013 :roll: :)2

trudus

Post autor: trudus » ndz wrz 30, 2012 11:06 pm

kudełek pisze:
szwecja pisze:fajnie, ale cos moznaby tez zrobic w niedziele, bo nam sie specjalnie nie oplaca jechac przez pol Polski tylko na sobote ;) bania u Wojtka? :)
Też tak myślałem Mam nawet jakieś dwa traki po żywieckim :)2 Moze być też bania u Wojtka ale siedzi cicho ?? !!

przepraszam :oops: :oops: :oops: ale coś popieprzyło mi się w ustawieniach i nie przychodzą mi powiadomienia z forum na na pocztę :)3 :)3 :)3 się ogarnę poczytam i dam znać co do Bani :o
ale Andrzejki w kieleckim
http://www.naczterykola.pl/pl/i,13,Zlot ... jkowy.html
to na już jestem chętny :wink:
pozdrawiam
Wojtek

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » sob paź 13, 2012 7:11 pm

Uwaga, uwaga !!

Uprzejmie zawiadamiamy, iż Babcia trafiła w dniu dzisiejszym do kliniki na od dawna zaplanowane leczenie :wink:

Najnowsze postępy medycyny, w tym w zakresie przeszczepów i liftingu :D pozwalają mieć nadzieję, że będzie cieszyła nasze oczy jeszcze przez wiele, wiele lat.

Wszystko w rękach lekarza prowadzącego, doktora Maćka :)21 Szanowny Panie Ordynatorze, w Panu pokładamy wszelkie nadzieje :)21

Oczywiście o postępach w kuracji, będzie zawiadamiać w odrębnych postach.

PS. Uprasza się, aby w przypadku odwiedzania Babci w szpitalu, nie dostarczać jej produktów spożywczych (chłepcze wyłącznie disla :P ), nie zaakceptowanych przez Pana Ordynatora
Lenio

HJ60 pożeniony z 1HD-T (Pan Ordynator w końcu złożył :)21) / HZJ105 pożeniony z HDJ100

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pn paź 15, 2012 12:50 pm

Lenio pisze:Uwaga, uwaga !!

Uprzejmie zawiadamiamy, iż Babcia trafiła w dniu dzisiejszym do kliniki na od dawna zaplanowane leczenie :wink:

Najnowsze postępy medycyny, w tym w zakresie przeszczepów i liftingu :D pozwalają mieć nadzieję, że będzie cieszyła nasze oczy jeszcze przez wiele, wiele lat.

Wszystko w rękach lekarza prowadzącego, doktora Maćka :)21 Szanowny Panie Ordynatorze, w Panu pokładamy wszelkie nadzieje :)21

PS. Uprasza się, aby w przypadku odwiedzania Babci w szpitalu, nie dostarczać jej produktów spożywczych (chłepcze wyłącznie disla :P ), nie zaakceptowanych przez Pana Ordynatora
Czy jest to leczenie refundowane przez NFZ? Jesli tak to ja ustawiam sie w kolejce :lol:

Sznowny Panie Ordynatorze, prosze sobie rezerwowac termin na generalna operacje silnika dyskoteki w przyszla zime !! o ile oczywiscie babcia przezyje leczenie :lol:

Awatar użytkownika
Palinca

Post autor: Palinca » pn paź 15, 2012 1:18 pm

Lenio pisze:Uwaga, uwaga !!

Jako nieformalna asystentka Ordynatora zapewniam, że dokarmiać nie będziemy, a w miarę możliwości czasowych foty zamieszczać będziemy :D :D na znanej wszystkim stronce :)21

A tak na marginesie to długo czekaliście na pociąg i faktycznie z kibicami jechaliście?
Palinca:)

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » pn paź 15, 2012 4:11 pm

Palinca pisze: Jako nieformalna asystentka Ordynatora zapewniam, że dokarmiać nie będziemy, a w miarę możliwości czasowych foty zamieszczać będziemy :D :D na znanej wszystkim stronce :)21

A tak na marginesie to długo czekaliście na pociąg i faktycznie z kibicami jechaliście?
Szkoda, że takie Siostry nie pracują w każdej klinice :)2

Czekali my raptem trochę ponad godzinkę, co pozwoliło nam spokojnie zjeść obiad :)21 Kibiców przegoniły smerfy z pałami 8) więc na dworcu było bezpiecznie bez granic :D
Lenio

HJ60 pożeniony z 1HD-T (Pan Ordynator w końcu złożył :)21) / HZJ105 pożeniony z HDJ100

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » czw paź 25, 2012 5:12 pm

Hej !! Zapadliście już w sen zimowy :)11 Może w jakiś teren w listopadzie :)21 Jeśli nie sami to nawet tutaj jest pare ciekawych impez.
Bogdan

trudus

Post autor: trudus » czw paź 25, 2012 10:21 pm

kudełek pisze:Hej !! Zapadliście już w sen zimowy :)11 Może w jakiś teren w listopadzie :)21 Jeśli nie sami to nawet tutaj jest pare ciekawych impez.
pogodę zapowiadają zimową :)2 to może kolejny raz:

Wojtek

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pt paź 26, 2012 2:48 pm

trudus pisze:
kudełek pisze:Hej !! Zapadliście już w sen zimowy :)11 Może w jakiś teren w listopadzie :)21 Jeśli nie sami to nawet tutaj jest pare ciekawych impez.

my chcemy jechac !! !! !! :)2

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » pt paź 26, 2012 5:04 pm

szwecja pisze:
trudus pisze:

my chcemy jechac !! !! !! :)2
My też się pewnie wybierzemy :)21 Jeszcze ktoś ??
Bogdan

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pn paź 29, 2012 12:29 am

Zamawiamy noclegi w tej jodelce, czy gdzieś indziej? Nocleg dla 4 osób wychodzi 320/noc, troche sporo jak na ten znany standard.

trudus

Post autor: trudus » pn paź 29, 2012 9:23 am

szwecja pisze:Zamawiamy noclegi w tej jodelce, czy gdzieś indziej? Nocleg dla 4 osób wychodzi 320/noc, troche sporo jak na ten znany standard.
Ja już zgłoszenie wysłałem :wink: a nocleg to chyba wszędzie taki sam będzie
a z praktycznego punktu widzenia lepiej spać tam gdzie się pije :lol: niż po wsi gdzieś chodzić :)2
Wojtek

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pn paź 29, 2012 10:12 am

trudus pisze:
szwecja pisze:Zamawiamy noclegi w tej jodelce, czy gdzieś indziej? Nocleg dla 4 osób wychodzi 320/noc, troche sporo jak na ten znany standard.
Ja już zgłoszenie wysłałem :wink: a nocleg to chyba wszędzie taki sam będzie
a z praktycznego punktu widzenia lepiej spać tam gdzie się pije :lol: niż po wsi gdzieś chodzić :)2
pamietam, ze kiedys tam bylismy na jakies imprezie i spalismy na kwaterach, blisko tej jodelki... ale jak juz wyslaliscie to sie nie bede wylamywal...

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pn paź 29, 2012 3:25 pm

no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz? :lol:

Awatar użytkownika
Palinca

Post autor: Palinca » wt paź 30, 2012 2:31 pm

szwecja pisze:no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz? :lol:
jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobiona :)21

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » wt paź 30, 2012 11:21 pm

Palinca pisze:
szwecja pisze:no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz? :lol:
jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobiona :)21
Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacie :roll: A w ogóle to co u Niej słychać ??
Lenio

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » śr paź 31, 2012 9:35 am

Lenio pisze:
Palinca pisze:
Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacie :roll: A w ogóle to co u Niej słychać ??
okazalo sie, ze na fotelach i drzwiach jest trotyl i nitrogliceryna. to byl zamach :)9

Awatar użytkownika
Palinca

Post autor: Palinca » śr paź 31, 2012 10:29 am

Bardzo bym chciała wiedzieć, ale niestety w poniedziałek jechałam prawie 10h z Jaworzna do Lublina, a w wczoraj wróciłam z niego o 12 w nocy. Jak tylko wrócę na "właściwe tory" i będę się widzieć z Maćkiem dłużej niż 1h lub uda mi się wyrwać na warsztat to zdam relację co i jak.

Awatar użytkownika
tkocy20

Post autor: tkocy20 » śr paź 31, 2012 12:15 pm

jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobiona :)21[/quote]

Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacie :roll: A w ogóle to co u Niej słychać ??[/quote]

okazalo sie, ze na fotelach i drzwiach jest trotyl i nitrogliceryna. to byl zamach :)9[/quote]

na Babcię?! :)9 dżejzus, to nie rdza tylko bomba ją rozdarła? :)21
z wiekiem rośnie ilość osób mogących jedynie pocałować mnie w ....

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » śr paź 31, 2012 4:23 pm

tkocy20 pisze:jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobiona :)21
Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacie :roll: A w ogóle to co u Niej słychać ??[/quote]

okazalo sie, ze na fotelach i drzwiach jest trotyl i nitrogliceryna. to byl zamach :)9[/quote]

na Babcię?! :)9 dżejzus, to nie rdza tylko bomba ją rozdarła? :)21[/quote]

No niewiem. Podejrzewam, że to wyjazdowa kuchnia Lecha :lol: Było za dużo fasoli a napewno pulpetów :)14
Bogdan

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » śr paź 31, 2012 4:48 pm

Przypominam, że jeżeli już mi coś wybuchało, to raczej kawiarka, której w kosmos było śpieszno :)11 O grochu i fasoli nie pamiętam
Lenio

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » śr paź 31, 2012 10:19 pm

dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze... :)11

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » czw lis 01, 2012 10:01 am

szwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze... :)11
My się napewno zapiszemy :)2 tylko załoga tylnej kanapy jeszcze się nie określiła na 100
i czekam ze zgłoszeniem :)21 a Wojtek jest jak zwykle nr 1
Bogdan

trudus

Post autor: trudus » pt lis 02, 2012 12:01 am

kudełek pisze:
szwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze... :)11
My się napewno zapiszemy :)2 tylko załoga tylnej kanapy jeszcze się nie określiła na 100
i jak czytasz Tomku listę zgłoszeniową :wink:

Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężyny :)3 która weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wami :o a na miejsce osobówką mykniemy :roll:
Wojtek

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pt lis 02, 2012 4:46 pm

trudus pisze:
kudełek pisze:
i jak czytasz Tomku listę zgłoszeniową :wink:

Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężyny :)3 która weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wami :o a na miejsce osobówką mykniemy :roll:
kurde cos zle czytalem :/ moze to czeski alkohol? no to fajnie, ze sie spotkamy... a jeszcze ktos z jaworzna bedzie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne imprezy”