a ktos z Was jeszcze jedzie?kudełek pisze:szwecja pisze:kudełek pisze: Jeśli jesteście chętni to tak
Babcia & friends
Moderator: Albert_N
Re: Babcia & friends
Defender 110 2.2 2013

kudełek pisze:Też tak myślałem Mam nawet jakieś dwa traki po żywieckimszwecja pisze:fajnie, ale cos moznaby tez zrobic w niedziele, bo nam sie specjalnie nie oplaca jechac przez pol Polski tylko na sobotebania u Wojtka?
Moze być też bania u Wojtka ale siedzi cicho
![]()
przepraszam

ale Andrzejki w kieleckim
http://www.naczterykola.pl/pl/i,13,Zlot ... jkowy.html
to na już jestem chętny

pozdrawiam
Wojtek
Uwaga, uwaga 
Uprzejmie zawiadamiamy, iż Babcia trafiła w dniu dzisiejszym do kliniki na od dawna zaplanowane leczenie
Najnowsze postępy medycyny, w tym w zakresie przeszczepów i liftingu
pozwalają mieć nadzieję, że będzie cieszyła nasze oczy jeszcze przez wiele, wiele lat.
Wszystko w rękach lekarza prowadzącego, doktora Maćka
Szanowny Panie Ordynatorze, w Panu pokładamy wszelkie nadzieje
Oczywiście o postępach w kuracji, będzie zawiadamiać w odrębnych postach.
PS. Uprasza się, aby w przypadku odwiedzania Babci w szpitalu, nie dostarczać jej produktów spożywczych (chłepcze wyłącznie disla
), nie zaakceptowanych przez Pana Ordynatora

Uprzejmie zawiadamiamy, iż Babcia trafiła w dniu dzisiejszym do kliniki na od dawna zaplanowane leczenie

Najnowsze postępy medycyny, w tym w zakresie przeszczepów i liftingu

Wszystko w rękach lekarza prowadzącego, doktora Maćka

PS. Uprasza się, aby w przypadku odwiedzania Babci w szpitalu, nie dostarczać jej produktów spożywczych (chłepcze wyłącznie disla

Lenio
HJ60 pożeniony z 1HD-T (Pan Ordynator w końcu złożył
) / HZJ105 pożeniony z HDJ100

Czy jest to leczenie refundowane przez NFZ? Jesli tak to ja ustawiam sie w kolejceLenio pisze:Uwaga, uwaga
Uprzejmie zawiadamiamy, iż Babcia trafiła w dniu dzisiejszym do kliniki na od dawna zaplanowane leczenie![]()
Najnowsze postępy medycyny, w tym w zakresie przeszczepów i liftingupozwalają mieć nadzieję, że będzie cieszyła nasze oczy jeszcze przez wiele, wiele lat.
Wszystko w rękach lekarza prowadzącego, doktora MaćkaSzanowny Panie Ordynatorze, w Panu pokładamy wszelkie nadzieje
![]()
PS. Uprasza się, aby w przypadku odwiedzania Babci w szpitalu, nie dostarczać jej produktów spożywczych (chłepcze wyłącznie disla), nie zaakceptowanych przez Pana Ordynatora

Sznowny Panie Ordynatorze, prosze sobie rezerwowac termin na generalna operacje silnika dyskoteki w przyszla zime

Defender 110 2.2 2013

Jako nieformalna asystentka Ordynatora zapewniam, że dokarmiać nie będziemy, a w miarę możliwości czasowych foty zamieszczać będziemyLenio pisze:Uwaga, uwaga
Uprzejmie zawiadamiamy, iż Babcia trafiła w dniu dzisiejszym do kliniki na od dawna zaplanowane leczenie![]()
Najnowsze postępy medycyny, w tym w zakresie przeszczepów i liftingupozwalają mieć nadzieję, że będzie cieszyła nasze oczy jeszcze przez wiele, wiele lat.
Wszystko w rękach lekarza prowadzącego, doktora MaćkaSzanowny Panie Ordynatorze, w Panu pokładamy wszelkie nadzieje
![]()
PS. Uprasza się, aby w przypadku odwiedzania Babci w szpitalu, nie dostarczać jej produktów spożywczych (chłepcze wyłącznie disla), nie zaakceptowanych przez Pana Ordynatora

A tak na marginesie to długo czekaliście na pociąg i faktycznie z kibicami jechaliście?
Palinca:)
Szkoda, że takie Siostry nie pracują w każdej klinicePalinca pisze: Jako nieformalna asystentka Ordynatora zapewniam, że dokarmiać nie będziemy, a w miarę możliwości czasowych foty zamieszczać będziemy![]()
na znanej wszystkim stronce
![]()
A tak na marginesie to długo czekaliście na pociąg i faktycznie z kibicami jechaliście?

Czekali my raptem trochę ponad godzinkę, co pozwoliło nam spokojnie zjeść obiad

Lenio

Hej
Zapadliście już w sen zimowy
Może w jakiś teren w listopadzie
Jeśli nie sami to nawet tutaj jest pare ciekawych impez.

Bogdan
pogodę zapowiadają zimowąkudełek pisze:HejZapadliście już w sen zimowy

Wojtek
my chcemy jechactrudus pisze:pogodę zapowiadają zimowąkudełek pisze:HejZapadliście już w sen zimowy
to może kolejny raz:

Defender 110 2.2 2013

My też się pewnie wybierzemyszwecja pisze:my chcemy jechactrudus pisze:pogodę zapowiadają zimowąkudełek pisze:HejZapadliście już w sen zimowy
to może kolejny raz:
http://www.naczterykola.pl/pl/i,13,Zlot ... jkowy.html![]()
![]()
![]()

Bogdan
Zamawiamy noclegi w tej jodelce, czy gdzieś indziej? Nocleg dla 4 osób wychodzi 320/noc, troche sporo jak na ten znany standard.
Defender 110 2.2 2013

Ja już zgłoszenie wysłałemszwecja pisze:Zamawiamy noclegi w tej jodelce, czy gdzieś indziej? Nocleg dla 4 osób wychodzi 320/noc, troche sporo jak na ten znany standard.

a z praktycznego punktu widzenia lepiej spać tam gdzie się pije

Wojtek
pamietam, ze kiedys tam bylismy na jakies imprezie i spalismy na kwaterach, blisko tej jodelki... ale jak juz wyslaliscie to sie nie bede wylamywal...trudus pisze:Ja już zgłoszenie wysłałemszwecja pisze:Zamawiamy noclegi w tej jodelce, czy gdzieś indziej? Nocleg dla 4 osób wychodzi 320/noc, troche sporo jak na ten znany standard.a nocleg to chyba wszędzie taki sam będzie
a z praktycznego punktu widzenia lepiej spać tam gdzie się pijeniż po wsi gdzieś chodzić
Defender 110 2.2 2013

no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz? 

Defender 110 2.2 2013

jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobionaszwecja pisze:no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz?

Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddaciePalinca pisze:jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobionaszwecja pisze:no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz?

Lenio

okazalo sie, ze na fotelach i drzwiach jest trotyl i nitrogliceryna. to byl zamachLenio pisze:Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddaciePalinca pisze:jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobionaszwecja pisze:no dobra, ale my sie zapisalismy i nawet jestesmy na liscie. Lechu, Babcia juz zrobiona, jedziesz?A w ogóle to co u Niej słychać

Defender 110 2.2 2013

Bardzo bym chciała wiedzieć, ale niestety w poniedziałek jechałam prawie 10h z Jaworzna do Lublina, a w wczoraj wróciłam z niego o 12 w nocy. Jak tylko wrócę na "właściwe tory" i będę się widzieć z Maćkiem dłużej niż 1h lub uda mi się wyrwać na warsztat to zdam relację co i jak.
- tkocy20
jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobiona
[/quote]
Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacie
A w ogóle to co u Niej słychać
[/quote]
okazalo sie, ze na fotelach i drzwiach jest trotyl i nitrogliceryna. to byl zamach
[/quote]
na Babcię?!
dżejzus, to nie rdza tylko bomba ją rozdarła? 

Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacie

okazalo sie, ze na fotelach i drzwiach jest trotyl i nitrogliceryna. to byl zamach

na Babcię?!

z wiekiem rośnie ilość osób mogących jedynie pocałować mnie w ....
Noo, ale na późną wiosnę to chyba mi oddacietkocy20 pisze:jakiś ty zabawny .... przecież ledwo co ją odstawili a ty się już pytasz czy zrobiona

na Babcię?!

No niewiem. Podejrzewam, że to wyjazdowa kuchnia Lecha

Bogdan
Przypominam, że jeżeli już mi coś wybuchało, to raczej kawiarka, której w kosmos było śpieszno
O grochu i fasoli nie pamiętam

Lenio

dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze... 

Defender 110 2.2 2013

My się napewno zapiszemyszwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze...

i czekam ze zgłoszeniem

Bogdan
i jak czytasz Tomku listę zgłoszeniowąkudełek pisze:My się napewno zapiszemyszwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze...tylko załoga tylnej kanapy jeszcze się nie określiła na 100
i czekam ze zgłoszeniema Wojtek jest jak zwykle nr 1

Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężyny

a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wami

Wojtek
kurde cos zle czytalem :/ moze to czeski alkohol? no to fajnie, ze sie spotkamy... a jeszcze ktos z jaworzna bedzie?trudus pisze:i jak czytasz Tomku listę zgłoszeniowąkudełek pisze:My się napewno zapiszemyszwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze...tylko załoga tylnej kanapy jeszcze się nie określiła na 100
i czekam ze zgłoszeniema Wojtek jest jak zwykle nr 1
Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężynyktóra weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wamia na miejsce osobówką mykniemy
Defender 110 2.2 2013