Nasze jeepy - Zdjęcia
Moderator: Mroczny
Re: Nasze jeepy - Zdjęcia
Eeee.... tam nie ma błota, to się nie liczy 

Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
no to i moje autko

A co mu tam wisi na drugiej focie ? Amor ?
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
- kulkagsx1200
no wlasnie , co sie stalo temu jeepu?

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

sie wysralo
po zatym bys sie przywital to nie org 

tomek 79 pisze:po zatym bys sie przywital to nie org

i co cieszysz

- kulkagsx1200
a tuy co sie burzysz

jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

taaak mi sie morda cieszy po 6 łomzach
- kulkagsx1200
po 7dopiero sikac pierwszyraz szedlem 

jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

nie dla mnie 7
zytnia leci
padne wnet
zytnia leci

padne wnet

nie mam swoich jeszcze a to jakies stare od poprzedniego wlasciciela

https://www.facebook.com/PorscheTransaxlePolska <---- masz FB, lubisz klasyczną motoryzacje ?
Kupiles?
To gratulacje!
Wczoraj po 18stej mialem robote, to nie dzwonilem. Ale i tak temat chyba umarl, bo chciali jakas doplate dziwna
To gratulacje!

Wczoraj po 18stej mialem robote, to nie dzwonilem. Ale i tak temat chyba umarl, bo chciali jakas doplate dziwna

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
jaka doplate ?
dzisiaj mozesz zadzwonic
dzisiaj mozesz zadzwonic
https://www.facebook.com/PorscheTransaxlePolska <---- masz FB, lubisz klasyczną motoryzacje ?
Bo sie chcilem za xjta zmaienic, ale jakas absurdalna doplace chcieli 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- and
-
- Kontaktowanie:
? Wojtek .... xj chciałeś zanabyć ? świat oszalał 

Ja juz mam xj'ta!
Patryk sie ze mnie smieje,ze mam GRa nie prawdziwego patrola K, jeepnieci,ze mam kastrata 2,5 a nie 4.0
Patrola zostawiam oczywiscie, ale musze powiedziec, ze calkiem fajna maszynka. Jakby w manuala wsadzic 4.0 a do tego fany reduktor z fulltime i part time 4x4 to zacny sprzet. Moze na dalsze wyjazdy sie nie nadaje, bo resorak i miejsca malo i glosno, ale dookola komina git maszyna.
I czesci za grosze. Do Uaza nawer drozsze byly
Patryk sie ze mnie smieje,ze mam GRa nie prawdziwego patrola K, jeepnieci,ze mam kastrata 2,5 a nie 4.0

Patrola zostawiam oczywiscie, ale musze powiedziec, ze calkiem fajna maszynka. Jakby w manuala wsadzic 4.0 a do tego fany reduktor z fulltime i part time 4x4 to zacny sprzet. Moze na dalsze wyjazdy sie nie nadaje, bo resorak i miejsca malo i glosno, ale dookola komina git maszyna.
I czesci za grosze. Do Uaza nawer drozsze byly

wyjatkowego gniota nabyc musiales
co ma resor z tylu do komfortu ,calkowicie nie zauwazalne mojim zdaniem
i jakie glosno
swojim stokowych jeepem popierdalalem spokojnie 140 klimka chlodzila,radyjko lecialo,i jeszcze zapas pod noga

co ma resor z tylu do komfortu ,calkowicie nie zauwazalne mojim zdaniem
i jakie glosno

swojim stokowych jeepem popierdalalem spokojnie 140 klimka chlodzila,radyjko lecialo,i jeszcze zapas pod noga
Resor do komfortu ma bardzo duzo.
Mialem kilka terenowek z resorem i 2 z niezaleznym. A jezdzilem wieeloma.
No o ile najlepszy na swiecie resor na rownej drodze jest ok to wystarczy odrobine poprzecznych nierownosci o ktorej znowu w naszym kraju nie jest az tak trudno
i prawda wychodzi na wierzch. A juz widze jak xj'tem sobie pomykam z rodzina po dziurach Ukrainy
To jest oczywiscie tylko moja opinia, ale moj jeep nie ma startu jesli chodzi o komfort podrozowania do mojego nissana.
Dla mnie wygodna =/ mozge zapierdalac 140 i jeszcze miec luz pod noga. Ale to tez tylko moje zdanie.
I to nie jest opinia kogos, kto sie naczyt tylko kogos kto na codzien uzywa obu aut do jazdy w roznych warunkach. Od łągry po kilkuset kilometrowe trasy.

Mialem kilka terenowek z resorem i 2 z niezaleznym. A jezdzilem wieeloma.
No o ile najlepszy na swiecie resor na rownej drodze jest ok to wystarczy odrobine poprzecznych nierownosci o ktorej znowu w naszym kraju nie jest az tak trudno

Dla mnie wygodna =/ mozge zapierdalac 140 i jeszcze miec luz pod noga. Ale to tez tylko moje zdanie.
I to nie jest opinia kogos, kto sie naczyt tylko kogos kto na codzien uzywa obu aut do jazdy w roznych warunkach. Od łągry po kilkuset kilometrowe trasy.
pozwol Wojtus ze sie nie zgodze w calej rozpietosci tematu,nie co do wypraw sie zgodze parch lepszejszy,
jak ci resor przeszkadza to zaluz konkretny amor,bo podejrzewam ze masz serie albo jakiegos lublina
widzisz zrobiles blad stulecia i zanabyles 2,5 litra,ale zawsze mozesz sprzedac
jakby ci sie trafil zadbany egzemplaz z motorem 4.0 inaczej bys spiewał
i z niego przez pierwszy miesiac bys nie wysiadał,a miny dresow w bmw zrekompensowaly by wydatki na wache
jak ci resor przeszkadza to zaluz konkretny amor,bo podejrzewam ze masz serie albo jakiegos lublina

widzisz zrobiles blad stulecia i zanabyles 2,5 litra,ale zawsze mozesz sprzedac

jakby ci sie trafil zadbany egzemplaz z motorem 4.0 inaczej bys spiewał

i z niego przez pierwszy miesiac bys nie wysiadał,a miny dresow w bmw zrekompensowaly by wydatki na wache

Tylko,ze moje dalsze wyjazdy w teren od 2 lat sprwadzaly sie do zapakowania calej rodziny z przbytkiem (niemalym jak to z malym dzieckiem ) i spokojny wyjazd zeby podziwiac poloninki , gory, czy inne morza. A nie gonienie sie z dresami od swiatel do swiatel
Na takim wyjazdzie dzieci musza miec zapewniona wygodne i komfort. Jak chca spac to sobie spia a my jedziemy dalej. A w tym roku jeszcze jeden brzad dochodzi, wiec wakacyjny wyjazd xj'tem nie bedzie nawet w polowie tak wygodny i przyjemny jak patrolem. I nie wazne czty jeep bedzie mial 2,5 czy 4.0 czy v8 biturbo. Na taki wyjazd sie nie nadaje tak jak patrol i koniec kropka.
Wiadomo,ze 4.0 daje wiekszy fun z jazdy niz 2,5. Wiadomo ze nawet 2,5 w xj daje wiecej frajdy z jazdy niz 2.8 w dlugim parchu. Nie dyskutuje, bo to oczywiste
Resor mi nie przeszkadza jakos mocno. Stwierdzam tylko,ze jest mniej komfortowy i wygodny od sprezyny I nie ma znaczenia czy to seria czy lublin czy coilover jakis wypasiony. I tak jesli bedziemy go porownywac z odpowiednio klasowa sprezyna bedzie wypadala gorzej. No.
A jeep mi sie podoba - zadna tajemnica, ale w porownaniu z patrolem to dwa rozne swiaty.

Na takim wyjazdzie dzieci musza miec zapewniona wygodne i komfort. Jak chca spac to sobie spia a my jedziemy dalej. A w tym roku jeszcze jeden brzad dochodzi, wiec wakacyjny wyjazd xj'tem nie bedzie nawet w polowie tak wygodny i przyjemny jak patrolem. I nie wazne czty jeep bedzie mial 2,5 czy 4.0 czy v8 biturbo. Na taki wyjazd sie nie nadaje tak jak patrol i koniec kropka.
Wiadomo,ze 4.0 daje wiekszy fun z jazdy niz 2,5. Wiadomo ze nawet 2,5 w xj daje wiecej frajdy z jazdy niz 2.8 w dlugim parchu. Nie dyskutuje, bo to oczywiste

Resor mi nie przeszkadza jakos mocno. Stwierdzam tylko,ze jest mniej komfortowy i wygodny od sprezyny I nie ma znaczenia czy to seria czy lublin czy coilover jakis wypasiony. I tak jesli bedziemy go porownywac z odpowiednio klasowa sprezyna bedzie wypadala gorzej. No.
A jeep mi sie podoba - zadna tajemnica, ale w porownaniu z patrolem to dwa rozne swiaty.
czyt ze zrozumieniem
napisalem przeciez ze parch lepszy na wycieczki
napisalem przeciez ze parch lepszy na wycieczki

No ja wiem.
Ale starasz sie tez dyskutowac z tym,ze resor jest wygodniejszy (celowo nie pisze lepszy!) od sprezyny.
A jak oboje dobrze wiemy tak nie jest.
Ale starasz sie tez dyskutowac z tym,ze resor jest wygodniejszy (celowo nie pisze lepszy!) od sprezyny.
A jak oboje dobrze wiemy tak nie jest.

nigdzie nie napisalem ze resor wygodniejszy od springu
musialbym byc deklem by tak twierdzic
resor z tylu nie jest az tak uciazliwy szczegolnie jak auto jest dociaz
one

musialbym byc deklem by tak twierdzic
resor z tylu nie jest az tak uciazliwy szczegolnie jak auto jest dociaz