Trzymam kciuki za Lecha:)

Moderator: Albert_N
Jak dla mnie Bałkany zawsze ciekaweLenio pisze: Za to tak sobie głośno rozważam dwa tygodnia na południu Albanii z powiedzmy 2-3 miejsc jako bazy wypadowe. Tym sposobem można by w końcu zobaczyć mityczne Voskopoje, ale także spenetrować dokładniej tamte niezwykle ciekawe regiony (i do tego bez ciśnienia spowodowanego koniecznością przejechania jakiejś pętelki). Co Wy na to?
trudus pisze:Dobry wieczór.
Pomijając wszystkie waśnie i spory powiem tak:
Trzeba było wynająć" zaprzyjaźnioną" firmę budowlana ze śląska(Tarnowskie Góry )droga ale bardzo dobra
wywiązuje się z zobowiązań -w stolicy jeszcze nie robiłem
i pewno robić nie będę
ale za jakość trzeba zapłacić
ale co tam...
Lechu powiedz proszę w jakim terminie przewidujesz wyjazd (jeśli przejdziemy sito o którym pisała Palinka)pracownicy pytają kiedy urlop-dzieci też -jeśli te "potwory" można jeszcze tak nazwać
![]()
pozdrawiam.
Ps:Lecu nie wiem ile ma czasu na nagranie do You Tubeaby przejść przez sito
jeśli wymienię sercekudełek pisze:Jak dla mnie Bałkany zawsze ciekaweLenio pisze: Za to tak sobie głośno rozważam dwa tygodnia na południu Albanii z powiedzmy 2-3 miejsc jako bazy wypadowe. Tym sposobem można by w końcu zobaczyć mityczne Voskopoje, ale także spenetrować dokładniej tamte niezwykle ciekawe regiony (i do tego bez ciśnienia spowodowanego koniecznością przejechania jakiejś pętelki). Co Wy na to?ale bliżej do weekendu "majowego" - może jakaś Rumunia
Dawno nas tam nie było
![]()
Się sprężaj bo przed wakacjami dobrze byłoby sprawdzić jak żelazo jeździ czy jesttrudus pisze: jeśli wymienię sercedo tego czasu jestem za
ale to wszystko zależy od Fenicjan
![]()
pozdrawiam
Jakieś terminy byłyby wskazanetrudus pisze:Dobry wieczór.
Pomijając wszystkie waści i spory powiem tak:
Trzeba było wynająć" zaprzyjaźnioną" firmę budowlana ze śląskamoże droga ba bardzo dobra
ale wywiązuje się z zobowiązań -w stolicy jeszcze nie robiłem
ale za jakość trzeba zapłacić
ale co tam...
Lechu powiedz proszę w jakim terminie przewidujesz wyjazd (jeśli przejdziemy sito o którym pisała Palinka)pracownicy pytają kiedy urlop-dzieci też jeśli te potwory można jeszcze tak nazwać
![]()
pozdrawiam.
Ps:Lecu nie wiem ile ma czasu na nagranie do You Tubeaby przejść przez sito
Ja jadę napewno na dwa auta i dwa psyszwecja pisze:I jak z planami na majowke w rumunii?
podrzuc troche detali na maila poprosze (kiedy wyjazd, przyjazd, itd): szwecja@mac.comkudełek pisze:Ja jadę napewno na dwa auta i dwa psyszwecja pisze:I jak z planami na majowke w rumunii?Planuję Maramuresz i Bukowinę ale bez katowania, typowy turystyk
, chyba że coś się wymyśli na miejscu. Wszystko zależy od pogody. Traska się rodzi ale jak masz czas i chęci to też możesz coś wymyślić
a do mnie jeszcze nic nie przyszloLenio pisze:Po 9 miesiącach urodził się filmBrawo, chociaż obejrzałem na razie jedną część tylko. I ona mnie zachwyciła.
Wojtek, od tej pory będziesz nam na wyjazdach czytał wierszePonownie muszę stwierdzić, że w życiu nie słyszałem tak pięknej interpretacji Stepów Akermańskich
I jeszcze ten podkład muzyczny
dla mnie top of the top
Lenio pisze:Po 9 miesiącach urodził się filmBrawo, chociaż obejrzałem na razie jedną część tylko. I ona mnie zachwyciła.
Wojtek, od tej pory będziesz nam na wyjazdach czytał wierszePonownie muszę stwierdzić, że w życiu nie słyszałem tak pięknej interpretacji Stepów Akermańskich
I jeszcze ten podkład muzyczny
dla mnie top of the top
Sądząc po tym co ostatnio widziałemLenio pisze:Coś mi się zdaje, że trzeba będzie jednak zmodyfikować termin wyjazdu. Wygląda na to, że dopiero sierpień wchodzi w rachubę. Co Wy na to?
zasadniczo nam to rybkaLenio pisze:Coś mi się zdaje, że trzeba będzie jednak zmodyfikować termin wyjazdu. Wygląda na to, że dopiero sierpień wchodzi w rachubę. Co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości