PS. FIZJOLOGOMMOC pisze:oni takie sprzety klecili i kleca ze sie filozofom na najwiekszej bani nie snilovandall1 pisze:No czyli znowu wychodzi na to,że ruscy to najlepsi spece od grzebania po smietnikachwojtekd pisze:gdzies cos kiedys slyszalem ze silnik Kraza to nie do konca radziecka konstrukcja tylko pozyczona od japoncow(stosowane w kutrach) po przejeciu wysp kurylskich, nie wiem ile w tym prawdy ale to by tlumaczylo jego niezadwodnosc
KrAZ
Moderator: Marcin-Kraków
- bilans
- Kontaktowanie:
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
- Najmłodszy_Gazowiec
- Najmłodszy_Gazowiec
- heniu w berecie
-
milionero- ekscentryk albo szuka akceptacji farmazonieniem o nowkach- krazach
kraz taki nowy to 20 pln kosztuje mysle ze tego akurat szukasz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29094281
strona dealera to www.autokraz.ru w polsce raczej nie znajdziesz bo sprzedawanych jest tych ciezarowek kilka w roku a roznych modyfikacji jest tez okolo 150 od ciezarowek skrzyniowych poprzez wywrotki po ciagniki siodlowe i pojazdy specjalnego zastosowania a z cena kraza jest jak z maybachem jak ktos sie pyta ile kosztuje tzn ze go na to nie stac tym bardziej ze te auta budowane sa pod zamowienie i wg specyfikacji klienta to nie fiat seicento ze idziesz se do salonu i pokazujesz panu palcem ze chcesz miec taka tapicerke i taki kolor
KRAZ-64372-040 kosztuje prawie 300.000 USD takze hmmmm jak dla mnie to jakies brednie
kraz taki nowy to 20 pln kosztuje mysle ze tego akurat szukasz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29094281
strona dealera to www.autokraz.ru w polsce raczej nie znajdziesz bo sprzedawanych jest tych ciezarowek kilka w roku a roznych modyfikacji jest tez okolo 150 od ciezarowek skrzyniowych poprzez wywrotki po ciagniki siodlowe i pojazdy specjalnego zastosowania a z cena kraza jest jak z maybachem jak ktos sie pyta ile kosztuje tzn ze go na to nie stac tym bardziej ze te auta budowane sa pod zamowienie i wg specyfikacji klienta to nie fiat seicento ze idziesz se do salonu i pokazujesz panu palcem ze chcesz miec taka tapicerke i taki kolor

KRAZ-64372-040 kosztuje prawie 300.000 USD takze hmmmm jak dla mnie to jakies brednie
- Najmłodszy_Gazowiec
- heniu w berecie
-
- piter_limanowa
- jestem tu nowy...
seba l200 pisze:hm no wiec Najmłodszy_Gazowu z jakiej ty wioski jestes lub zadupia??? bo widac ze w tej wiosce jest zerowa kultura chyba ze ty jestes tylko takim odłamkiem tej wioski???????![]()
Normalnie ale kabaret na Boże Narodzenie.
słuchajcie zachowujecie się jak banda rozwydrzonych trepów robiących falę w woju.
Ktoś skądś wykopał jakiś wątek sprzed 2,5 roku ... chłopak się zachował jak zachował, ale chęć siedząca w Was dokopania komuś najlepiej młodemu i nowemu jest tak wielka że nawet na oczach takie bielmo że nie potraficie przeczytać kiedy powstał wątek, i choć już pewnie gościa na forum dawno nie ma ...
ale swoje trzy grosze i morał trzeba koniecznie przyp....dolić bo szanowne towarzystwo jest niezmiernie kulturalne i wszechobyte że takiego zachowania nie będzie tolerować.
SZŁEM ŁĄKOM, KWIATY PACHŁY ... ONA MNIE ODPCHŁA
WESZŁEM DO DOMU, CZASŁEM DRZWIAMI ...
PIERDŁEM, ŻYGŁEM I WYSZŁEM ...
... BO CHAMSTWA NIE ZNIESE
Jeszcze Nissan Pickup, ale już Ford Ranger (z pękniętą czaszką ... narazie :/)
-
-
- Najmłodszy_Gazowiec