nie bardzo widze żeby silnik 1,6 współpracował z elektryką z 1,3 ,
jak robiłeś swap to trzeba było razem z kompem i wiązką wsadzić , teraz to nie wiadomo co i jak i dlaczego
Moderator: Albert_N
Hint: CAM sensor signal shapepawel abramczyk pisze:![]()
![]()
teraz to nie wiadomo co i jak i dlaczego
Zanurkowałem.pawel abramczyk pisze:jeżeli masz hydraulikę to na pedale sprzęgła jest takie ramie ze śrubką , być może się poluzowała i się odkręciła , jeśli podkręcenie nic nie da to sory ale sprzęgło będzie do roboty
reguluje się , po za tym ta nakrętka która tam jest lubi się poluzować ,Salata123 pisze:Obojętnie jakie... będzie działaćA no i tego się nie reguluje, tylko Ci się wydaje, że jest lepiej
![]()
a co do braku iskry. Wiązka z komputerem i przyległościami od Baleno i będzie śmigać![]()
i nie czytaj forum, tam nie ma nic mądrego
Hiszpańska mucha?pawel abramczyk pisze:, znaczy nie wiem jak '' tu '' będzie z waszą pomocą![]()
na ten przykład ''motanie po hiszpańsku'' mi się przydało i wiem co mi trzeba
Po co ludzie kupują wywrotne taczki od których wypadają plomby, skoro to i tak nie ma służyć w terenie!?Janusz73 pisze:(...)bo on terenu raczej nie będzie widział.
Też miałem o to pytać. Za te pieniądze idzie kupić kilkuletniego Suva, też będzie wyższy od innych aut na parkingu, podbuduje ego i pozwoli na komfortowe podróżowanie a fakt napędu 4x4 pozwoli na mówienie "mam terenówkę"suzus1995 pisze:Po co ludzie kupują wywrotne taczki od których wypadają plomby, skoro to i tak nie ma służyć w terenie!?Janusz73 pisze:(...)bo on terenu raczej nie będzie widział.
Masochiści tacy?
Jak stoi tak, jak w avatarze, to wcale mnie to nie dziwipawel abramczyk pisze:(...)K jeździłem i powiem że więcej miałem strachu w K niż w jimiku (...)
suzus1995 pisze:Jak stoi tak, jak w avatarze, to wcale mnie to nie dziwipawel abramczyk pisze:(...)K jeździłem i powiem że więcej miałem strachu w K niż w jimiku (...)![]()
Przejrzyj allegro i policz ile jest wystawione jamników po dachu. Przypadek? Nie sądzę
Powiedzmy, że czasem liźnie błotkapawel abramczyk pisze:suzus1995 pisze:Jak stoi tak, jak w avatarze, to wcale mnie to nie dziwipawel abramczyk pisze:(...)K jeździłem i powiem że więcej miałem strachu w K niż w jimiku (...)![]()
Przejrzyj allegro i policz ile jest wystawione jamników po dachu. Przypadek? Nie sądzę
mój stoi przynajmniej na łące a twój na asfalcie dwoma kołami czy mam sądzić że z asfaltu nie zjeżdżasz![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości