Aktualnezayad pisze:Temat aktualny ? Właśnie takich szukam...górni$ pisze:Trochę przybyło nowych na forumie, może popchnę komuś fotele do Nivy?
Jeszcze rok temu towar mocno deficytowy, a teraz mam je wywalić...?

Moderator: Albert_N
Aktualnezayad pisze:Temat aktualny ? Właśnie takich szukam...górni$ pisze:Trochę przybyło nowych na forumie, może popchnę komuś fotele do Nivy?
Dzięki za "krzesła". Doprowadzę do stanu używalności i będzie "malyna". Miło było poznaćgórni$ pisze:Aktualnezayad pisze:Temat aktualny ? Właśnie takich szukam...górni$ pisze:Trochę przybyło nowych na forumie, może popchnę komuś fotele do Nivy?
Mam nadzieję, że jeszcze posłużą.zayad pisze:Dzięki za "krzesła". Doprowadzę do stanu używalności i będzie "malyna". Miło było poznaćgórni$ pisze:Aktualnezayad pisze: Temat aktualny ? Właśnie takich szukam...
Jakie tam były ? Jeśli takie, jak w 125p to chyba mam ? Poza tym jest gość w Bielsku, który ma nówki...górni$ pisze:Poszukiwany zbiornik płynu do spryskiwaczy, raczej tylko oryginalny. Na jedną pompkę najlepiej
Nie rejestrujesz chyba swojej na żółte tablice, więc żeby koszty przesyłki nie przekroczyły wartości przedmiotu, podjedź na jakiś złom i dopasuj cokolwiek, jakieś 20 zł. dasz.górni$ pisze:Poszukiwany zbiornik płynu do spryskiwaczy, raczej tylko oryginalny. Na jedną pompkę najlepiej
Jestem ciekaw, czy dożyje ona okolic 2025r aby móc stać się zabytkiemdandan pisze:Nie rejestrujesz chyba swojej na żółte tablice, więc żeby koszty przesyłki nie przekroczyły wartości przedmiotu, podjedź na jakiś złom i dopasuj cokolwiek, jakieś 20 zł. dasz.górni$ pisze:Poszukiwany zbiornik płynu do spryskiwaczy, raczej tylko oryginalny. Na jedną pompkę najlepiej
Ja z takich np. byłem zadowolony.:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... w7vV6QndmQ
Stary VW.
125p nie miały samych worków z oddzielną pompką?
kurcze, za 20 zł możesz miec oryginalny na jedna lub 2 pompki.. z rosjidandan pisze:
Ogólnie zgadzam się z Tobą, gdyby nie to że za podobne pieniądze jest szansa zdobyć dedykowany, .
Mam wolny na dwie pompki.górni$ pisze:Poszukiwany zbiornik płynu do spryskiwaczy, raczej tylko oryginalny. Na jedną pompkę najlepiej
Powinno być:dandan pisze:Ja mam ze 2 lub 3 oryginały i ze 3 "zamienniki"
Jak przyjedziesz z Łodzi, będzie za darmo.
dandan pisze: Jak przyjedziesz NIVKĄ z Łodzi, będzie za darmo.
A może tak większe przełożenie? Nie wiem, czy słyszałeś o reduktorach do Nivy z przełożeniem 3.0 i więcej? Ja mam właśnie 3.0. Różnica kolosalna. No, chyba, że "dvigatel" to potęga.Wojtek pisze:To... niestety![]()
W moim muszę odciąć uchwyty ze szpilkami do mocowania do nadwozia, ale reszta musi być OK. Myślałem, że "machniom"...
Ja mam jeszcze w zwolnicach 1,294 x reduktor 2,0 = 2,588 , na razie wystarczy... Z wiadomego źródła można jeszcze mieć zwolnice 1,6 i 2,0escorciarz pisze:A może tak większe przełożenie? Nie wiem, czy słyszałeś o reduktorach do Nivy z przełożeniem 3.0 i więcej? Ja mam właśnie 3.0. Różnica kolosalna. No, chyba, że "dvigatel" to potęga.
Ile teraz mniej więcej takie zwolnice stoją?Wojtek pisze:Z wiadomego źródła można jeszcze mieć zwolnice 1,6 i 2,0
A co byś chciał w zamian?bartekns pisze:Mam komplet nowiutkich foteli przednich do Niwy.
Bartek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości