Dziwne, gdyby stracił- WP3 jest po neutralizacji i mają tam identyczny czas jak na WP2goralski pisze:na wp3 nie traci wiecej

----------------------
To pisałam ja- Jarząbkowa

Moderator: Pasza
Dziwne, gdyby stracił- WP3 jest po neutralizacji i mają tam identyczny czas jak na WP2goralski pisze:na wp3 nie traci wiecej
grzes pisze:popatrz na Schlessera... i to sam budowal, a nie team fabryczny...Adas pisze:jaka jest idea tworzenia auta z napędem na tył do tego typu rajdu, bo raczej w generalce nie ma szans na wygraną.
na pustyni buggy jest nie do dogonienia przez 4x4...
No będzie ciekawy obrazek jak mini redbulla będzie stało obok monstera i ten drugi będzie robił dobrze pierwszemujarząbek pisze:Chyba Roma jest osobistym serwisem Nassera i musi zasuwać, żeby w razie czego księciunio za długo na niego nie czekał.
jarząbek pisze:Nie wiem, jaka jest polityka Mini i teamu. Może Roma przejedzie a później Nasser znajdzie za wydmą potrzebną część![]()
-------------------------------
W Miniakach mają progi rozbierane, w których części siedzą. W innych autach to nie wiem.Drako pisze: ciekawe jak wyglada to wozenie tajli
czy maja dotrytytkowane zapasowe poloski do klatkiczy np. jakies skrzynie w miejsce kola zapasowego itd.
ma ktos z was wiedze jak to naprawde wyglada ?
Tylko ze po przejściu rajdu do Ameryki zmieniła się jego charakterystyka na bardziej WRC, niż afrykańskie cross country, gdzie o wszystkim decydowały odcinki pustynne. Obecnie pewnie ze maja znaczenie ale to juz nie to. Na pustynnych odc OŚKi są szybsze, po w miarę równo i prosto.Janusz2000 pisze:grzes pisze:popatrz na Schlessera... i to sam budowal, a nie team fabryczny...Adas pisze:jaka jest idea tworzenia auta z napędem na tył do tego typu rajdu, bo raczej w generalce nie ma szans na wygraną.
na pustyni buggy jest nie do dogonienia przez 4x4...
No nie wiem... Shlesser wygrał rajd.. kiedy to było.. chyba z naście lat temu - od 10 lat żadne buggy ani inne RWD jego ani Gordona ostatecznie na mecie nie zagroziło 4x4. Zobaczymy więc jak pójdzie Peugotowi.
jarząbek pisze:3 miesiące temu nabawił się w Maroku urazu kręgosłupa.
---------------------------
Drako pisze:nowy film xerpo
https://www.youtube.com/watch?v=r5fRW_9 ... e=youtu.be
na aplikacji do telewizorow , smartfonow i tabletow radbulmobile sa tez relacje
Sanol pisze:jest jak zwykle, zielony stolik czy cuś...
popatrzcie na czasy miedzy WP5 a WP6 Casale Ignaśia, zrobił lepszy czas od całej reszty o 10 minut karwa ale jak??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości