Moderator: Student
ponawiam ogłoszenie, jak do wiosny nie będzie amatora to pojedzie na przetop, a szkoda bo jeszcze może posłużyć, drobne rzeczy oddam za koszty przesyłki pozr.zamfir4 pisze:Witam jako że uazik zmienił trochę podzespołów jakiś czas temu mam na zbyciu resory komplet(przód i tył) plus walają się dwa tylne i jeden nie kompletny do rozbiórki na pióra chyba też tylni, pompkę paliwa (do remontu) jakiesik flansze,rozdzielacz paliwa, licznik,cewkę zapłonową,chętnie oddam za niewielką gratyfikację.zapomniałem, są jeszcze bębny hamulcowe sz4 w stanie dobrym,
rinspeed pisze:Szukam w dobrym stanie tylnych
sorki trochę mnie nie było fotki resorów puszczam na priw a cewke jutro sprawdzę u mechanika, bo ja tam się nie znam na prundach, i dam znać na 100% co z nią.Adampio pisze:rinspeed pisze:Szukam w dobrym stanie tylnych
zamfir4, parę wpisów wyżej ma oddania po cenie przesyłki
A ja sie przypominam zamfirowi w sprawie cewki zapłonowej
biorę 60 szt od rękirafi195 pisze:Posiadam oponki 215/90-15C nowe rosyjskie Omskshina po taniości oddam
A ja bez kozery powiem: pińćsetklucz13 pisze:biorę 60 szt od rękirafi195 pisze:Posiadam oponki 215/90-15C nowe rosyjskie Omskshina po taniości oddamcena natychmiast
Tylko trzeba blisko mieszkać a nie na drugim np. końcu polskibanan206 pisze:W Draco nie wszystko mają niestety a czego nie maja jest w Tarmo... Drogo nie jest tylko trzeba osobiście podjechać wtedy 75%ceny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości