To jw. agroma i coś z metra. Rurą od odkurzacza to se można włamywacza związaćjradek pisze:Srasznie droga impreza te niebieskie rurki
......

Za małe fiu.
Moderator: Kosiarz
To jw. agroma i coś z metra. Rurą od odkurzacza to se można włamywacza związaćjradek pisze:Srasznie droga impreza te niebieskie rurki
......
Tam jest 50mm wewnetrznejrudypajero.koszalin pisze:To jw. agroma i coś z metra. Rurą od odkurzacza to se można włamywacza związaćjradek pisze:Srasznie droga impreza te niebieskie rurki
......![]()
Za małe fiu.
Tak zrobieMarcingalloper pisze:Podejdź do jakiegoś rolniczego, będzie sporo taniej.jradek pisze:Srasznie droga impreza te niebieskie rurki.
Moze to?:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5534217316
Wejdź na Mobil, Elf czy Castrol, znajdź zakładkę Dobierz Olej i tam poszukaj.qmulus pisze:mam pytanie czy ktos moze mi napisac ilosci olejow i jakie do wymiany: mosty , skrzynia , reduktor, silnik , wspomaganie. Auto to P2 w longu silnik 2,5 TD
nie majradek pisze:Czy kompas elektriniczny ma jakas regulacje? Nie wskazuje mi pn, blad wynosi ok 30 st katowych. Wielokrotny restart nie pomaga.
Fakt, przepraszam bo się zajebałem w akcji. Myślałem że piszemy w dziale Hyundaia - wchodzę w tematy z powiadomień a nie z odnośnikówtomaszek76 pisze:napisał P2 przecież
Po co chcesz wymienić? .qmulus pisze:Mam pytanie musze wymienic sprezyny w pajero 2 dlugi. jakie najlepiej kupic? podobno mozna wsadzic tez sprezyny od patrola ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości