Mazidło w warsztacie musi być.Misiek Cypr pisze:Lyknalem, jak Bill Cosby 20 litrow syropu klonowego na wyprzedazy. Nie mam pojecia na uj

Moderator: Marcin-Kraków
Mazidło w warsztacie musi być.Misiek Cypr pisze:Lyknalem, jak Bill Cosby 20 litrow syropu klonowego na wyprzedazy. Nie mam pojecia na uj
No to slabo mnie znasz. Mam i czasem nawet uzywam pistoletu juz z 5 lat. Zawsze go rozkrecalem i mylem i dostawalem przy tym pierdolca od smrodu. Ostatnio chcialem maznac ten bagaznik, a pistolet jakos nie za bardzo podzielal moje zdanie, wiec kupilem nowy.Misiek Cypr pisze:Znajac Radka, dopiero kupil ten pistolet I sie zastanawia co bedzie jak wymysli dla niego zastosowanie.
Ja tez dzis kupilem dwie kobylki w Lidlu za 54PLN I sie zastanawiam na uj mnie one
Chętnie z litr/dwa od Ciebie odkupięMisiek Cypr pisze:Lyknalem, jak Bill Cosby 20 litrow syropu klonowego na wyprzedazy. Nie mam pojecia na uj
Zawsze możesz agroturytyke otworzyćMisiek Cypr pisze:
Ja tez dzis kupilem dwie kobylki w Lidlu za 54PLN I sie zastanawiam na uj mnie one
Owoce do butla, zalać tym syropem, poczekać aż przestanie bulgotaćMisiek Cypr pisze:Lyknalem, jak Bill Cosby 20 litrow syropu klonowego na wyprzedazy. Nie mam pojecia na uj
do momentu rozkręcania robiłeś wszystko prawidłowo....jradek pisze:No to slabo mnie znasz. Mam i czasem nawet uzywam pistoletu juz z 5 lat. Zawsze go rozkrecalem i mylem i dostawalem przy tym pierdolca od smrodu. Ostatnio chcialem maznac ten bagaznik, a pistolet jakos nie za bardzo podzielal moje zdanie, wiec kupilem nowy.Misiek Cypr pisze:Znajac Radka, dopiero kupil ten pistolet I sie zastanawia co bedzie jak wymysli dla niego zastosowanie.
Odczyt nie musi być ileśtampoprzecinkuTakayuki pisze:Budżet - chińczyk za 30 czy fluke za dwa zera więcej? Nie znam się ale ten co się zna będzie te dane potrzebował+ zastosowanie i wymagana dokładność
Ale tam brakuje drugiej stronyPiRoman pisze:Wychyli się w druga stronę.
CeloDefi pisze:do momentu rozkręcania robiłeś wszystko prawidłowo....jradek pisze:No to slabo mnie znasz. Mam i czasem nawet uzywam pistoletu juz z 5 lat. Zawsze go rozkrecalem i mylem i dostawalem przy tym pierdolca od smrodu. Ostatnio chcialem maznac ten bagaznik, a pistolet jakos nie za bardzo podzielal moje zdanie, wiec kupilem nowy.Misiek Cypr pisze:Znajac Radka, dopiero kupil ten pistolet I sie zastanawia co bedzie jak wymysli dla niego zastosowanie.
natomiast mycie wykonuje się z tym czymś na twarzoczaszce![]()
https://www.google.pl/search?q=maska+la ... bRhu9yDlPM:
nooo chyba że lubisz chodzić najarany....
czary mary chokus pokus TiG AC/DC plus puls i pleciesz warkoczyki , miałem fajne urządzenie na wydanie, chciałem Ci pożenić, nie chciałeś ...PiRoman pisze:No to teraz uwaga. Spawanie aluminium, pozyskałem dedykowane elektrody. Wysuszyłem, podgrzałem, podgrzałem materiał. Pieściłem i chuchałem... I... Takichujjaksłonianos! Jakie trzeba wypowiedzieć zaklęcie?
palnik selektywny mieć należy, czyli taki do spawania a nie opalarkę na propan butanPiRoman pisze:Lutowanie na twardo też mnie pokonało, kontrola temperatury to fikcja.
to nieprawda, skoro już tak piszesz, to powinieneś zweryfikować swoje informacje na ten temat, druty samoosłonowe są w pewnych miejscach wręcz niezastąpione ... ale wszystko to kwestia doboru materiałów, prądów, przygotowania materiału .RADZILLA pisze:Metal Inert Gas. Przy migu musi być gaz nie ważne co spawasz. Wiem napiszesz zaraz że są druty do spawania bez gazu ale można je sobie w rzopu wsadzić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości