mobilne szlaki zachodniopomorskiego
Moderator: Misiek Bielsko
Re: mobilne szlaki zachodniopomorskiego
Pytanko.
Trasa Tuczno przebiega przez poligon. Czy ja mogę tam jeździć?
Trasa Tuczno przebiega przez poligon. Czy ja mogę tam jeździć?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
jeżeli ściśle z przebiegiem tracka to tak.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
A jak im sie nie uda nie trafić?
To będziesz miał wreszcie prawdziwy koniec swiata
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
nudzisz
wybiera się ktoś w najbliższym czasie?
Co ten kolega sprawdza?
https://youtu.be/BoQgHA-e2Jk
https://youtu.be/BoQgHA-e2Jk
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Wisz mi 8 minut
Po huk to wkleiles?
Po huk to wkleiles?
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Zgodność, stan i przejezdność zaplanowanej trasy.
--
gg 82522, Y61 ląg
gg 82522, Y61 ląg
PamBoga ? 

Nie idźmy w szaleństwo. Bóg jest jeden; ale to w zależności od wiary; a to chyba nie od tego forum.
Szlaków Twórcę, w skrócie STfórcę. Comprende?
Szlaków Twórcę, w skrócie STfórcę. Comprende?
--
gg 82522, Y61 ląg
gg 82522, Y61 ląg
Bogów jest moc, i to moc nie w sensie siły a ilości.
A nowe szlaki(?) są ale tylko dla dobrze wychowanych
A nowe szlaki(?) są ale tylko dla dobrze wychowanych
Ja jestem dobrze wychowany.
Nawet mam to w podpisie.
Nawet mam to w podpisie.
Właśnie zamknąłem "WILCZE DOŁY"
Ciule oferujące odpłatne trasy o-r nie dosyć, że zapierdoliły kawał przebiegu tej trasy do swojej komercyjnej oferty to jeszcze poleźli z nią w bok. Tam zdybała - ich klientów - Straż Leśna. Złapani najpierw się sadzili, że zapłacili i im wolno, a potem po konsultacji, że sprzedawcą zaczęli podnosić, że jest szlak ZPOR to dlaczego jedni mogą a drudzy nie.
No to uj, szlak zamykamy, w nowym porozumieniu z n-ctwem będzie przebiegał wyłącznie i ściśle w systemie dróg dopuszczonych do ruchu publicznego. Kolejna bucówa z chytrości i zwykłego złodziejstwa skutkuję konsekwencjami dla wszystkich.
Skąd takie buce się biorą?
Ciule oferujące odpłatne trasy o-r nie dosyć, że zapierdoliły kawał przebiegu tej trasy do swojej komercyjnej oferty to jeszcze poleźli z nią w bok. Tam zdybała - ich klientów - Straż Leśna. Złapani najpierw się sadzili, że zapłacili i im wolno, a potem po konsultacji, że sprzedawcą zaczęli podnosić, że jest szlak ZPOR to dlaczego jedni mogą a drudzy nie.
No to uj, szlak zamykamy, w nowym porozumieniu z n-ctwem będzie przebiegał wyłącznie i ściśle w systemie dróg dopuszczonych do ruchu publicznego. Kolejna bucówa z chytrości i zwykłego złodziejstwa skutkuję konsekwencjami dla wszystkich.
Skąd takie buce się biorą?
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Uważam, że nie należy się cackać w takich przypadkach i podać dane zaangażowanych stron, szczególnie tych komercyjnych, mniejsza o klientów bo to w końcu osoby prywatne, RODO i inne głupoty.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Podobna sytuacja w Kazimierzu Dolnym. Był sobie parking blisko centrum, również dla kamperów, z informacją, że nie wolno biwakować. Przyjechały dwa buce, rozstawili krzesełka, stoliki, bo jak to, przecież zapłacili. Pyskówka i prawowanie się z właścicielem, a finał tego taki, że kampery mają teraz zakaz wjazdu.
Grunthor
uczestnicy z Gdańska, sprzedaż tras o-r, gugiel 

Ostatnio zmieniony wt sie 31, 2021 10:51 am przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Wilczej też korzystają
Twierdzą, że nie oni. Że im trasy kradną, przerabiają a potem zwalają na nich, że u nich kupione.
Zatem niech straż leśna w przypadku Czarnobóru a Policja w przypadku Gajewa wyjaśnia sprawę dalej.
Poczekajmy na rezultaty
Zatem niech straż leśna w przypadku Czarnobóru a Policja w przypadku Gajewa wyjaśnia sprawę dalej.
Poczekajmy na rezultaty