Na razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyliKabal pisze: ↑czw wrz 26, 2024 12:24 pmWskazuje gdzie, bo ja też jestem zniesmaczony, ale gdzie się nie obejrzę, to u nas wcale nie tak najgorzej. Źle owszem, ale można bardziej zjebaćczarny bielsko pisze: ↑czw wrz 26, 2024 10:12 amtępy naród to obawiam się, że właśnie tak będzie. Tu nie ma co siedzieć. Stąd trzeba zdupcać...![]()
Co by tak ...
Moderator: Misiek Bielsko
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: Co by tak ...
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Sądzisz, że tam takich nie ma ?czarny bielsko pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:09 amNa razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyli
Wszyscy są piękni, mądrzy i mili ?
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Nie - wszędzie ludzie są tacy sami. Jedni mniej a drudzy bardziej jebnięci ale zawsze można wybrać obszar gdzie jest mniej ludzi na kilometr kwadratowy.Adamo pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:43 amSądzisz, że tam takich nie ma ?czarny bielsko pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:09 amNa razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyli
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Jedź w Bieszczady 

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Zachodniopomorskie jest najmniej zaludnionym terenem w Polsce.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
A na Suwalszczyźnie, może być miło i niemiło 

Zbowid

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
wszędzie może być miło i niemiło 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Pojedźcie na Łotwę.
hehe
Niby człowiek wie, że jest w bardzo małym kraju, ale jak od wioski do wioski jest 20 minut bez jednego domu to ma wrażenie, że przemierza jakiś bezkres.
hehe
Niby człowiek wie, że jest w bardzo małym kraju, ale jak od wioski do wioski jest 20 minut bez jednego domu to ma wrażenie, że przemierza jakiś bezkres.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Misiek Cypr
-
Można pojechać wszędzie, ale jak po pół roku, dalej będziesz przeliczał wszystko na złotówki, to znaczy, ze się do tego nie nadajesz
PS: Chciałem powiedzieć, że to wtedy oznacza, że nie wszyscy są dookoła pojebani, tylko ty sam jesteś taki
Pomogłem?

PS: Chciałem powiedzieć, że to wtedy oznacza, że nie wszyscy są dookoła pojebani, tylko ty sam jesteś taki

Pomogłem?
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Piszę o jeździe krajówką, z prędkością przelotową z dala od zatoki Ryskiej. No i zakręty raczej nie występują.
Estonia za to to kraj introwertyków, połowa samochodów to American full Size Truck, mógłbym tam żyć.
Estonia za to to kraj introwertyków, połowa samochodów to American full Size Truck, mógłbym tam żyć.
Może warto kupić samo auto i wystarczy?
Zbowid

Efekt Firanova.

I niech tak zostanie. Choć, jak my się stawialiśmy to w okolicy było 10 domów z tego 4 to gospodarstwa rolne. Teraz jest jakieś 100. I działka 5ar uchodzi za dużą...

Wujek Dobra Rada 

Tam tego tak nie widac, zwlaszcza jak sie jezyka nie zna wcale lub zna srednio...Adamo pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:43 amSądzisz, że tam takich nie ma ?czarny bielsko pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:09 amNa razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyli

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Co to jest Efekt Firanova?
Google proponuje mi tylko firanki.
Towarzysz Firanow Firanowicz na żywo nieco zyskuje

tel. 504126172
tel. 504126172
Jeden znajomek tam miał posiadłość . Baby , córka i żona nie dały rady w tamtej samotni. Miał konia Grozopa .Gryzop szczególnie nienawidził listonosza (zrozumiałe) . Kopytami wgniatał maski aut.Kabal pisze: ↑pt wrz 27, 2024 5:31 pmTowarzysz Firanow Firanowicz na żywo nieco zyskujepewnie nie na długo, ale doraźnie jest całkiem spoko. A okolica mnie urzekła tak, że wracam co jakiś czas i zawsze znajduję coś nowego. Na pewno znalazłby jakiś przysiółek wyludniony. Niestety pewnie już nie za drobne. Takie nieruchomości się kupowało jak życie towarzyskie przedkładał człowiek nad dobra doczesne
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
- lesio jeep
-
to taka grupowa prośba zostańcie tam gdzie jesteście i spełniajcie dalej wasze obowiązki przygupow w wolnym od polaczków świecie dostatek was tu nie potrzeba 

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Jedyny polaczek w świecie tutaj to Ty. Jest jeszcze kilku na obczyźnie, ale polaczkowatością brylujeszlesio jeep pisze: ↑sob wrz 28, 2024 9:33 amto taka grupowa prośba zostańcie tam gdzie jesteście i spełniajcie dalej wasze obowiązki przygupow w wolnym od polaczków świecie dostatek was tu nie potrzeba![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
- lesio jeep
-
właśnie pisze je już jest dostatek polaczków dla was UE przewidziała inne zajęcia takie jak pracować na Niemca i robić laskę ussmanomKabal pisze: ↑sob wrz 28, 2024 10:01 amJedyny polaczek w świecie tutaj to Ty. Jest jeszcze kilku na obczyźnie, ale polaczkowatością brylujeszlesio jeep pisze: ↑sob wrz 28, 2024 9:33 amto taka grupowa prośba zostańcie tam gdzie jesteście i spełniajcie dalej wasze obowiązki przygupow w wolnym od polaczków świecie dostatek was tu nie potrzeba![]()
![]()
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Nieee... od robienia laski ussmanom mamy ciebie...lesio jeep pisze: ↑sob wrz 28, 2024 1:07 pmwłaśnie pisze je już jest dostatek polaczków dla was UE przewidziała inne zajęcia takie jak pracować na Niemca i robić laskę ussmanomKabal pisze: ↑sob wrz 28, 2024 10:01 amJedyny polaczek w świecie tutaj to Ty. Jest jeszcze kilku na obczyźnie, ale polaczkowatością brylujeszlesio jeep pisze: ↑sob wrz 28, 2024 9:33 amto taka grupowa prośba zostańcie tam gdzie jesteście i spełniajcie dalej wasze obowiązki przygupow w wolnym od polaczków świecie dostatek was tu nie potrzeba![]()
![]()
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
Jak się nie podoba to na Białoruśczarny bielsko pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:09 amNa razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyli

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Hm. A to oznacza, ze wszystko tu ma się podobać i ze wszystkiego należy być zadowolonym? A jak nie, to wyp...ć?minizbowid pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 6:17 pmJak się nie podoba to na Białoruśczarny bielsko pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:09 amNa razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyli![]()
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
- lesio jeep
-
nie tylko zadowolonym ale i uśmiechniętym jak się chamowi chama w lusterku pokaże to obruszony chodzimisman pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 8:35 pmHm. A to oznacza, ze wszystko tu ma się podobać i ze wszystkiego należy być zadowolonym? A jak nie, to wyp...ć?minizbowid pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 6:17 pmJak się nie podoba to na Białoruśczarny bielsko pisze: ↑pt wrz 27, 2024 10:09 amNa razie się zastanawiam: Portugalia, Hiszpania, Cypr... byle nie siedzieć tu bo zaczynam mieć coraz bardziej dość otaczających mnie imbecyli![]()