WOŚP - jprd

czyli wszystko o wszystkim...

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
lesio jeep

Re: WOŚP - jprd

Post autor: lesio jeep » wt sty 21, 2025 4:45 pm

misman pisze:
pn sty 20, 2025 11:55 pm
Kostuch pisze:
pn sty 20, 2025 2:19 pm
misman pisze:
pn sty 20, 2025 12:18 am

Afryki się nie da z niczym porównać... :)21 Wcięło mi torbę na którymś lotnisku i od ponad tygodnia nikt nic nie wie, jest pewnie gdzieś w czarnej, murzyńskiej d... :)21 A kwit z numerem sprawy mogę chyba sobie na gwoździu powiesić... :roll: :)21
Najbardziej podejrzane są Royal Air Maroc :lol: :)21
Twoja torba podróżuje gdzieś tam z prędkością 300km/h - bądź z tego dumny, a nie jakaś mowa nienawiści :)21
Masz rację, podszedłem do tego od niewłaściwej, partykularnej i emocjonalnej strony. To dla mnie prawdziwy zaszczyt, że mogłem się przysłużyć rozwojowi marokańskich infrastruktur, tym skromnym datkiem pod postacią gaci, paru książek i drobniejszych utensyliów... :)2
:)21
to wielki frajer jesteś zgubiony bagaż to nawet 1600 euro odszkodowania nie zależnie od lini lotniczych jak już wspomniałem konwencja warszawska zapodaj kwity to będzie dla owsika na czwarta wille w hiszpanii :)21
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » wt sty 21, 2025 6:04 pm

lesio jeep pisze:
wt sty 21, 2025 4:45 pm
misman pisze:
pn sty 20, 2025 11:55 pm
Kostuch pisze:
pn sty 20, 2025 2:19 pm

Twoja torba podróżuje gdzieś tam z prędkością 300km/h - bądź z tego dumny, a nie jakaś mowa nienawiści :)21
Masz rację, podszedłem do tego od niewłaściwej, partykularnej i emocjonalnej strony. To dla mnie prawdziwy zaszczyt, że mogłem się przysłużyć rozwojowi marokańskich infrastruktur, tym skromnym datkiem pod postacią gaci, paru książek i drobniejszych utensyliów... :)2
to wielki frajer jesteś zgubiony bagaż to nawet 1600 euro odszkodowania nie zależnie od lini lotniczych jak już wspomniałem konwencja warszawska zapodaj kwity to będzie dla owsika na czwarta wille w hiszpanii :)21
Kolejną że zdjęciami z booking.com czy tym razem taką swoją własną? Bo te fejkowe to już widziałem :)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » wt sty 21, 2025 6:29 pm

nie wiem kupi co zechce jego cyrk jego małpy mi tam nic do tego ale 1600 euro odszkodowania za urwana torbę piechota nie chodzi i jak widzisz oferuje bezinteresowna pomoc w uzyskaniu odszkodowania czyli jestem w stanie przylonczyc się do orkiestry w szczytnym celu

znaczy zdemaskowania pajaca mitomana i jego torby :)21 :)21 :)21

Awatar użytkownika
lysy76

Post autor: lysy76 » wt sty 21, 2025 7:49 pm

Jak to mawiają: Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.
Wujek Dobra Rada 8)

Awatar użytkownika
minizbowid

Post autor: minizbowid » wt sty 21, 2025 8:46 pm

:lol: :lol: :lol:
Shadow C2 aka Chujamba :)17
DR800S 8)

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » wt sty 21, 2025 9:45 pm

lysy76 pisze:
wt sty 21, 2025 7:49 pm
Jak to mawiają: Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.
jak przystało na uśmiechniętych to jeszcze lepiej z głupim zgubić no cóż kipicie kultura i tolerancja a góralski nawet jakie kompleksy ujawnia niestety nie jestem psychoterapeutom od patologi wiec wam nie pomogę jeśli te wasze wpłaty dają wam poczucie dowartościowania ze niby coś tam dobrego w życiu zrobiliście to nikt wam nie broni niczym ten bezdomny kupić Jurasowi samolot ale nie zmuszajcie innych by sikali w majtki na widok słoika w czerwonych gaciach
tak reasumując jaki rydzyk tacy bezdomni i to wcale nie podnosi mojej estymy o was hejt osobiste wycieczki i zwykle chamstwo zamiast dyskusji i ani jednego merytorycznego argumentu potwierdzają wasz bardzo niski poziom iQ :)21
ze aż zacytuje pewnego guru" psy szczekają karawana jedzie dalej :)21 "

Awatar użytkownika
misman

Post autor: misman » wt sty 21, 2025 10:53 pm

lesio jeep pisze:
wt sty 21, 2025 6:29 pm

lesio jeep pisze:
wt sty 21, 2025 9:45 pm
hejt osobiste wycieczki i zwykle chamstwo zamiast dyskusji i ani jednego merytorycznego argumentu
Naprawdę sądziłeś, że komuś takiemu jak ty podałbym dobrowolnie swoje dane czy tam oczekiwał od takiego kogoś pomocy? Jaka by ona nie była? Musiałbym naprawdę być zagrożony, żeby się złapać tej brzytwy... :)21 A nie jestem.
Mnie tam afryka nie urzeka. Możesz sobie to rozważać przez pryzmat dymanka autochtonek za paczkę fajek i bronić tego kontynentu jak Rejtan, ale inni (m.in. ja) mogą nie podzielać twego entuzjazmu. I mają do tego prawo.
Wyzywanie natomiast od "pajaców", mitomanów" i tym podobne inwektywy świadczą jedynie o twym poziomie, do którego nie zamierzam schodzić - wybacz, nie mam odpowiedniego doświadczenia :)21
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » śr sty 22, 2025 12:02 am

misman pisze:
wt sty 21, 2025 10:53 pm
lesio jeep pisze:
wt sty 21, 2025 6:29 pm
y naklejaja

lesio jeep pisze:
hejt osobiste wycieczki i zwykle chamstwo zamiast dyskusji i ani jednego merytorycznego argumentu
Naprawdę sądziłeś, że komuś takiemu jak ty podałbym dobrowolnie swoje dane czy tam oczekiwał od takiego kogoś pomocy? Jaka by ona nie była? Musiałbym naprawdę być zagrożony, żeby się złapać tej brzytwy... :)21 A nie jestem.
Mnie tam afryka nie urzeka. Możesz sobie to rozważać przez pryzmat dymanka autochtonek za paczkę fajek i bronić tego kontynentu jak Rejtan, ale inni (m.in. ja) mogą nie podzielać twego entuzjazmu. I mają do tego prawo.
Wyzywanie natomiast od "pajaców", mitomanów" i tym podobne inwektywy świadczą jedynie o twym poziomie, do którego nie zamierzam schodzić - wybacz, nie mam odpowiedniego doświadczenia :)21
ależ baranku nie boży czy konwencja warszawska z lat 20 XX w kojarzy ci się z ruchaniem murzynek ? jeśli tak to do lekarza pajacu :)21 góralski już tm czeka w twoim mniemaniu masz inteligencje na poziomie homo sapiens wiec powinieneś umieć obsługiwać PC na poziomie 5 latka a tam 1000 i 1 informacji jak uzyskać odszkodowanie za stracony bagaż czy spóźnienie samolotu i nie ma znaczenia czy to air Senegal czy lot co się tyczy ruchania autochtonek Afryka to nie ukraina i nie każda kobieta jest kurwom :)2

ps
już tłumaczę dlaczego mitoman w RAM na listku z bagażu który naklejają na okładkę z paszportu jest tylko lotnisko docelowe nr lotu ,data i nr bagażu żadnych danych osobistych tak wiec podejrzewam ze nawet nie siedziałeś w samolocie RAM a afryke widziałeś w TV
a dlaczego pajac ? bo opowiadasz o urwanej torbie w temacie wpływu owsika na służbę zdrowia jak nie pajac to kto ? :)21
Ostatnio zmieniony śr sty 22, 2025 5:02 pm przez lesio jeep, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
goralski

Kontaktowanie:

Post autor: goralski » śr sty 22, 2025 7:10 am

Spaślak widzę dalej w formie....5 latka w przedszkolu :roll:
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » śr sty 22, 2025 7:54 am

Ale szybko partyjna nomenklatura się przyjmuje.. uśmiechnięci. Rotfl

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » śr sty 22, 2025 4:57 pm

goralski pisze:
śr sty 22, 2025 7:10 am
wytrzeźwiałeś ? to się przeczytaj albo ci streszczę
lesio stary i gruby a rucha zgrabne murzynki a ty piękny i młody masz babę jak hipopotam i jeszcze ma 3 okresy w miesiącu a miedzy boli ja głowa helmut w pracy pomiata a teściowa zabiera wszystkie pieniądze :)21
nie niestety nie potrafię ci pomóc
i jest mi z tego powodu wszystko jedno :)21 :)21

Awatar użytkownika
goralski

Kontaktowanie:

Post autor: goralski » śr sty 22, 2025 5:34 pm

Coś czuję złe flashbacki masz z życia w kraju :)21 teraz rozumiem, dlaczego spierdoIiłeś do legii kopać się po świecie, jednocześnie wypominając innym pracę za granicą :)21 z tym ruchaniem też musiałeś się naciąć, ale wolę nie drążyć... :lol:
Btw udzielasz korepetycji z hipokryzji?

Awatar użytkownika
goralski

Kontaktowanie:

Post autor: goralski » śr sty 22, 2025 5:35 pm

lesio jeep pisze:
śr sty 22, 2025 4:57 pm
goralski pisze:
śr sty 22, 2025 7:10 am
...
Tak tak, dlatego szczekasz tam w klawiaturę :)21
Idiota...

Awatar użytkownika
misman

Post autor: misman » śr sty 22, 2025 6:16 pm

Nie chciało mi się, ale i tak nie mam chwilowo nic lepszego do roboty, to masz: :)21
lesio jeep pisze:
pn sty 20, 2025 5:30 pm
w celu uzyskania odszkodowania złóż podanie [...] a kwit z numerem mozesz zeskanować i zapodać na forumie osobiście sprawdzę gdzie ci torbę urwało :)21
lesio jeep pisze:
śr sty 22, 2025 12:02 am
lesio jeep pisze:
<ciach hejt osobiste wycieczki i zwykłe chamstwo>

już tłumaczę dlaczego mitoman w RAM na listku z bagażu który naklejają na okładkę z paszportu jest tylko lotnisko docelowe nr lotu ,data i nr bagażu żadnych danych osobistych tak wiec podejrzewam ze nawet nie siedziałeś w samolocie RAM a afryke widziałeś w TV
Tak, racja jest jedna, i to ty ją masz :lol: :)21 Niech ci będzie, że nie siedziałem. Nie pukałem też nigdy za pieniądze (znaczy nie tak wprost, bo kobiety bez względu na wszystko i tak kosztują :roll: :lol: :)21 ) - tak więc mogę jedynie próbować zrozumieć takiego człenia jak ty, i nawet trochę współczuć. Ale tylko trochę, tak po chrześcijańsku :)21
Nigdy nic mi nie przylepiono do paszportu (oprócz wiz) - tak więc obiecuję, że będę się za każdym razem głośno upominał, mówiąc: "a lesiowi to przyklejacie!" . Może kiedyś przyjmiesz mnie do swojego Klubu Oklejonych Paszportów :lol: Będę składki opłacał, żebyś miał za co pukać nieletnie ubogie czarnulki :)2
Podanie o bagaż złożyłem, otrzymałem numer sprawy i widnieją na nim (kwicie) moje dane. Zresztą, nawet z anonimowej bagażowej wlepki również byś je uzyskał drążąc sprawę - ale po co ja ci to tłumaczę, przecież i tak _wiesz_lepij_ ;) :lol:
Miło jest patrzeć, jak się ciskasz. Jedynie trochę się niepokoję, że jak tak toczysz pianę, to w końcu pompka nie wytrzyma i padniesz w trakcie pukanka :lol: . Nie wiem czemu skojarzyła mi się kanapka razowego chleba z białą kiełbachą... :lol: :)21
Nie sądzę, abyś cokolwiek zrozumiał z tego co napisałem (jak zwykle zresztą) - ale i tak czekam na kolejną porcję piany z pyska... :lol: :)2
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Awatar użytkownika
ZbychoS

Post autor: ZbychoS » śr sty 22, 2025 6:53 pm

misman pisze:
śr sty 22, 2025 6:16 pm
(...) żebyś miał za co pukać nieletnie ubogie czarnulki :)2
(...) pompka nie wytrzyma i padniesz w trakcie pukanka :lol: . Nie wiem czemu skojarzyła mi się kanapka razowego chleba z białą kiełbachą... :lol: :)21
Nie sądzę, abyś cokolwiek zrozumiał z tego co napisałem (jak zwykle zresztą) - ale i tak czekam na kolejną porcję piany z pyska... :lol: :)2
Sugerujesz pedofilię ?
Czy pukanie czarnych nieletnich tambylców nie łapie się na tę kategorię ??
***** USA

Awatar użytkownika
lysy76

Post autor: lysy76 » śr sty 22, 2025 8:04 pm

lesio jeep pisze:
śr sty 22, 2025 4:57 pm
wytrzeźwiałeś ? to się przeczytaj albo ci streszczę
lesio stary i gruby a rucha zgrabne murzynki a ty piękny i młody masz babę jak hipopotam i jeszcze ma 3 okresy w miesiącu a miedzy boli ja głowa helmut w pracy pomiata a teściowa zabiera wszystkie pieniądze :)21
nie niestety nie potrafię ci pomóc
Rwiesz tylko te, co kaszel mają?
Wujek Dobra Rada 8)

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » śr sty 22, 2025 10:01 pm

widzę ze koledzy nie na czasie :)21 i nie w temacie czy ja rucham wasze zony lub córki nie wpływa na to kto powinien zaopatrywać szpitale w niezbędny sprzęt bo to o tym jest ten topik i jak kolejni frustraci zachodząc z tematu na moja osobę i nawet chyba dobrze ze topik poka poka znikną bo byś cie się jeszcze większych kompleksów nabawili sfrustrowane pajace i mitomany oraz zgredzialy dziad
tym akcentem proponuje zakończyć dyskusje o owsiku i jego hucpy :)21

Awatar użytkownika
goralski

Kontaktowanie:

Post autor: goralski » czw sty 23, 2025 7:55 am

Wpadł, zwyzywał, zarzucił osobiste wycieczki, nic nie udowodnił i na końcu się obraził :)21

Awatar użytkownika
lysy76

Post autor: lysy76 » czw sty 23, 2025 10:30 am

lesio jeep pisze:
śr sty 22, 2025 10:01 pm
widzę ze koledzy nie na czasie :)21 i nie w temacie czy ja rucham wasze zony lub córki nie wpływa na to kto powinien zaopatrywać szpitale w niezbędny sprzęt bo to o tym jest ten topik i jak kolejni frustraci zachodząc z tematu na moja osobę i nawet chyba dobrze ze topik poka poka znikną bo byś cie się jeszcze większych kompleksów nabawili sfrustrowane pajace i mitomany oraz zgredzialy dziad
Aleś ty przewidywalny. Wystarczy światłem błysnąć i się ślinisz :lol:
Temat jest o odpalaniu się największych dzbanów na hasło WOŚP przed każdym finałem. Doskonale obrazujesz...
Wujek Dobra Rada 8)

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » czw sty 23, 2025 6:39 pm

lysy76 pisze:
czw sty 23, 2025 10:30 am
lesio jeep pisze:
śr sty 22, 2025 10:01 pm
Aleś ty przewidywalny. Wystarczy światłem błysnąć i się ślinisz :lol:
Temat jest o odpalaniu się największych dzbanów na hasło WOŚP przed każdym finałem. Doskonale obrazujesz...
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem i wyciągnij wnioski samemu a dzban to cie spłodził :)21

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » ndz sty 26, 2025 3:12 am

jakaś cisza wyborcza ? w takim razie poproszę o cytat w ktorym krytykowalem Wosip albo jego dyrektora w zamian odstąpię od ścigania co poniektórych za znieważenia i mam na myśli kilka koleżanek zwyzywanych od tanich prostytutek niestety Mroku bezie musiał wyskoczyć z waszych adresów IP i skończy się wasze wylewanie frustracji caly dochód uzyskany przeznaczę na wyposażenie szpitali bez żadnej fundacji :)21
mam na uwadze 5000 euro za sztukę i osiągnę to bez problemu :)21

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » ndz sty 26, 2025 7:32 am

Nosił wilk razy kilka...
Zbowid

Awatar użytkownika
Marci

Post autor: Marci » ndz sty 26, 2025 9:52 am

lodz4x4.weebly.com