"Long way round" i "Race to Dakar"
Moderator: Misiek Bielsko
- DruhRafal_PL
- jestem tu nowy...
"Long way round" i "Race to Dakar"
Dla tych, którzy nie wiedzą: dwóch aktorów: Charlie Boormann i Ewan McGregor jadą motocyklami w podróż dookoła świata, a potem w rajdzie Lisbona-Dakar. Samochody 4x4 w tle.
Jeśli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg, chętnie się podzielę.
Mój gg: 3067978
Jeśli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg, chętnie się podzielę.
Mój gg: 3067978
- bartek_MX_1
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- DruhRafal_PL
- jestem tu nowy...
- MIRMIL
-
- Kontaktowanie:
Re: "Long way round" i "Race to Dakar"
Ten film lm to taki "Borat",tylko ze europejczycy jada na"syberie",gdzie rzadzi mafia,a kazdy chce Cie zjesc.I najwieksza tragedia sie dzieje,jak jednego z glownych bohaterow komar ugryzl w czolo-jak potoczy sie jego dalsza kariera filmowaDruhRafal_PL pisze:Dla tych, którzy nie wiedzą: dwóch aktorów: Charlie Boormann i Ewan McGregor jadą motocyklami w podróż dookoła świata,

Bardzo polecam,z tym,ze dla jednych to bedzie film grozy,a dla drugich komedia

PS.To tak,jak "vertical limit"
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos
www.misja-kamerun.pl
www.misja-kamerun.pl
- DruhRafal_PL
- jestem tu nowy...
Jasne, choc widze, ze nie widziałeś Race To Dakar. Faktycznie w niektórych momentach w Long Way Round producent sztucznie pompuje napięcie. Co nie zmienia faktow, ze jest w nim kilka fajnych widoczkow i klimatow, czy to stepy Mongolii, Syberia, czy chociazby wizyta u jakiegoś miejscowego mini-mafiozo gdzieś na Ukrainie. Smaczki, po prostu.MIRMIL pisze: Ten film lm to taki "Borat",tylko ze europejczycy jada na"syberie",gdzie rzadzi mafia,a kazdy chce Cie zjesc.I najwieksza tragedia sie dzieje,jak jednego z glownych bohaterow komar ugryzl w czolo-jak potoczy sie jego dalsza kariera filmowa.
Race to Dakar jest jednak znacznie lepszy od LWR. Polecam, jak to mówią Francuzi: "C'est Dakar"
- MIRMIL
-
- Kontaktowanie:
Film jak najbardziej realny,czesc ludzi tak wlasnie wyobraza sobie "ta druga strone uralu",a ludzie zyjacy w wielkich miastach nie sa przyzwyczajeni to otwartosci wobec innych.
Ale fragment filmu,kilkaset ostanich km przed magadanem-dla mnie super.Spalony mostek od ABSu i podroz przez Mongolie na IZU-tez jak najbardziej realne,kurcze,mam nadzieje,ze mi sie nie przytrafi.
A jak ktos chce zobaczyc widoczki i wczuc sie w klimat stepow mongolskich,polecam film"placzacy wielblad"(tlumaczenie tytulu wlasne ).\
Film jak najbardziej relany,moze nie ma wartkiej akcji i fabula jest niepozorna,ale pokazuje jak tam jest naprawde.
Ale fragment filmu,kilkaset ostanich km przed magadanem-dla mnie super.Spalony mostek od ABSu i podroz przez Mongolie na IZU-tez jak najbardziej realne,kurcze,mam nadzieje,ze mi sie nie przytrafi.
A jak ktos chce zobaczyc widoczki i wczuc sie w klimat stepow mongolskich,polecam film"placzacy wielblad"(tlumaczenie tytulu wlasne ).\
Film jak najbardziej relany,moze nie ma wartkiej akcji i fabula jest niepozorna,ale pokazuje jak tam jest naprawde.
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos
www.misja-kamerun.pl
www.misja-kamerun.pl