Sikor
Moderator: moralez
- Misiek Cypr
-
Re: Sikor
Smartwatch, woda morska i strzał szekla w łapę, lub spinakerbomem. Nie ma szans na wytrzymanie tego. Już dwa zwybuchowałem. Pęka szybka i momentalnie szlag go trafia. Nic dotykowego nie moze być, bo w soli i tak licho działa. Wiecej się na wku...iasz, niż korzyści z aplikacji.
Kupię takiego bez blututa, zdam relację, czy zwybuchuję. Blutut nie potrzebny, bo zeby wykorzystać musiałbym cały czas okulary przy sobie mieć.
Kupię takiego bez blututa, zdam relację, czy zwybuchuję. Blutut nie potrzebny, bo zeby wykorzystać musiałbym cały czas okulary przy sobie mieć.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Błąd w założeniach.Misiek Cypr pisze: ↑pt gru 09, 2022 1:36 pmSmartwatch, woda morska i strzał szekla w łapę, lub spinakerbomem. Nie ma szans na wytrzymanie tego.
Po co Ci zegarek na ręku?
W takich warunkach wygodniejszy będzie zegar z kukułką powieszony na maszcie/bomie

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- Misiek Cypr
-
Najlepiej się sprawdza drink, w plastikowym kubeczku 
A tak na poważnie, to wyscigi są o okreslonej godzinie i zeby trafić w linię startu, trzeba nieźle być zorientowanym w czasie. Ostatnie pięć minut jest na wypracowanie sobie pozycji startowej i wjazd w linie startu na pełnym szwungu, ze stratą 1-5 sekund. Jak wjedziesz za wcześnie, to trzeba hamować i nawet jak przekroczysz o czasie, to na rozpędzenie i dotrymowanie stracisz kilkadziesiąt sekund. Jak wyścigi rozstrzyga kilka, kilkadziesiat sekund, ma znaczenie ogromne.

A tak na poważnie, to wyscigi są o okreslonej godzinie i zeby trafić w linię startu, trzeba nieźle być zorientowanym w czasie. Ostatnie pięć minut jest na wypracowanie sobie pozycji startowej i wjazd w linie startu na pełnym szwungu, ze stratą 1-5 sekund. Jak wjedziesz za wcześnie, to trzeba hamować i nawet jak przekroczysz o czasie, to na rozpędzenie i dotrymowanie stracisz kilkadziesiąt sekund. Jak wyścigi rozstrzyga kilka, kilkadziesiat sekund, ma znaczenie ogromne.
513549044
513549044
Miśku a po co Ci zegarek na moto?Misiek Cypr pisze: ↑czw gru 08, 2022 8:41 am
Ja też jestem w kropce z zegarkiem, bo mechaniczne i te elektroniczne ze wskazówkami nie wytrzymuja jednocylindrowego moto

BTW mój stary samsung gear3 wytrzymuje wszytko łącznie z sauną bez scen, po 5 latach bateria trzyma 3-4 dni
plusem jest to, że ładuje go kładąc na telefonie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
- Misiek Cypr
-
W poprzednim nie miałem zegarka na desce.
Teraz mam,
Teraz mam,
513549044
513549044
Tylko divery się liczą.Japońskie . Reszta to ... .. Szwajcary też ale cena abstrakcja.
Lubię też vintydż Casio.
I wszystko to na półkę jako biżuteria. Bo niestety są w uj niebezpieczne.
Lubię też vintydż Casio.
I wszystko to na półkę jako biżuteria. Bo niestety są w uj niebezpieczne.
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Ile masz tych japońskich diverów? Od razu napisz, Seiko i Citizen. Szwajcarzy za japończykami? Śmiałe twierdzenie.
Czemu tylko na półkę? I dlaczego niebezpieczne?
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
- minizbowid
-
Montero hoduje specjalną linię kukułek zegarkowych. Jak mu się wyklują to dorobi zegarek i was wszystkich zaskoczy.
Selekcja w kierunku precyzji kukania, małych rozmiarów i karmienia raz dziennie
Selekcja w kierunku precyzji kukania, małych rozmiarów i karmienia raz dziennie

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Kaczkę krzyżówkę mogę zjeść ? Nie mają pasożytów ?
Chodzi o imidż.Seiko Diver pasuje do vintage gigantycznych japońskich noży nurkowych.Taki Roger Moore style , tropikalna wyspa.Bratproroka pisze: ↑sob gru 10, 2022 4:46 amIle masz tych japońskich diverów? Od razu napisz, Seiko i Citizen. Szwajcarzy za japończykami? Śmiałe twierdzenie.
Czemu tylko na półkę? I dlaczego niebezpieczne?
Przestałem nosić zegarki jak się zająłem mechanikowaniem i już nie mogę nosić bo zawsze coś wadzi.