Ile tam tych stejdżów jeszcze?
Moderator: Pasza
5vandall1 pisze:Oby dowiózł...![]()
Ile tam tych stejdżów jeszcze?
To pewne wieści?wojo02 pisze:wygląda na to że się zyła doturlał do mety (102 miejsce)![]()
nic nie jest pewne, bo nie ma przyznanego czasu na mecie - wiadomość stąd:tom108 pisze:To pewne wieści?wojo02 pisze:wygląda na to że się zyła doturlał do mety (102 miejsce)![]()
z tego co ja wiem to nie dojechali do mety.wojo02 pisze:nic nie jest pewne, bo nie ma przyznanego czasu na mecie - wiadomość stąd:tom108 pisze:To pewne wieści?wojo02 pisze:wygląda na to że się zyła doturlał do mety (102 miejsce)![]()
http://terenowe.autoklub.pl/news/dzien- ... ysza,46865
2tom108 pisze:A jadą dalej czy taka strata to stop?
Ile waypoint'ów można nie zaliczyć i jechać dalej?
no i gittom108 pisze:Jest na liście startowej![]()
Start 12:01 local time
to ze jest na liscie nic nie znaczygrzes pisze:Z ksieciuniem to pewne ? bo nie widze nigdzie tej informacji a jest na liscie do dzisiejszego os...
tak podaje terenowo....grzes pisze:Z ksieciuniem to pewne ? bo nie widze nigdzie tej informacji a jest na liscie do dzisiejszego os...
Takie info jest na oficjalnej stronie red bulla. Mam nadzieję, że przedwcześnie położyli na nim krzyżyk. Fajny gość jestgrzes pisze:Z ksieciuniem to pewne ? bo nie widze nigdzie tej informacji a jest na liscie do dzisiejszego os...
musi być na liście w generalceŚwistak pisze:to ze jest na liscie nic nie znaczygrzes pisze:Z ksieciuniem to pewne ? bo nie widze nigdzie tej informacji a jest na liscie do dzisiejszego os...
No szkoda trochę - widać że Peterhansel w mocnym samochodzie z fabrycznego teamu - jeśli nie przytrafi mu się jakaś awaria to jest raczej poza zasiegiem. A widać że Mini/BMW tak jak uprzednio VW i Mitsu - po kilku sezonach optymalizowania konstrukcji obecnie jest takim samochodem. Tym bardziej szkoda teraz Hołka - gdyby nie tamten błąd i jechałby dalej swoim tępem - to Petera by raczej nie przegonił ale z Romą mógłby się ścigać - tak czy inaczej 2 lub 3 miejsce mógłby mieć.wojo02 pisze:wygląda na to że się zyła doturlał do mety (102 miejsce)![]()
nassera szkoda (sainza też) no i chyba peter znowu wygra chociaż wolałbym żeby roma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości