GAZ w archiwalnych zdjęciach
Moderator: Student
Re: GAZ w archiwalnych zdjęciach
Cuda cuda , chemik 

Widzę że jest chyba jakiś problem z udostępnieniem zdjęcia, wklejam więc raz jeszcze + dodatkowo link do albumu
link https://photos.app.goo.gl/68wJxUYtem1GLUwp1
@rafal29 - jak kręci Cię blaszanka poszukaj informacji o p.Tadeuszu Stolarzewskim - zjechał takim kawał wschodu podczas kilku wypraw

znam temat,, pamietam nawet jak byla do sprzedania
dostawa gazika pocztą lotniczą do klienta , nawet amazon jeszcze nie ma tego w polsce

bylem pewien ze to uaz...
Seria próbna RD-115 
do tej pory widziałem tylko instrukcję, ale nigdy zdjęcia...

do tej pory widziałem tylko instrukcję, ale nigdy zdjęcia...
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Kraków, Wrocławska, 16 batalion, ostatni budynek w tle za 69-tką to budynek WSW (żandarmeria-wywiad-kontrwywiad 6DPD), zaraz za brama główną od strony ul. Wrocławskiej. Dwa bliższe to koszarowce. Zdjęcie robione od strony garaży łącznościowców. Łaziłem tamtędy do i z roboty (8bat) bo bliżej do domu miałem przez bramę 16tego.
W zasadzie na gazach to tylko chyba ze dwie trzy były, reszta stacji była na UAZ-ach.
W zasadzie na gazach to tylko chyba ze dwie trzy były, reszta stacji była na UAZ-ach.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
co on (ten gaz) ma za piastę z przodu, wygląda to jak sprzęgiełko ale nawet jeśli most uaz-owski to nie powinno aż tak odstawać?
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Ostatnie lata produkcji, niektóre mosty gazowskie oryginalnie były wyposażone w sprzęgiełko .
miały mosty uazowskie, ale w nich to nie sterczy az tak, choc może to kwestia perspektywy
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a ta blaszanka czymś szczególnym się różni od blaszanki po sprzęcie do pelengacji?
bo wiem kto ma taką...
bo wiem kto ma taką...
#noichuj
Może takim detalem, że "blaszanka" do pelengacji to w sumie była "drewnianka" do pelengacji. 

GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z