przesiadając sie z jeepa na uaza możesz przeżyć, a raczej na pewno przeżyjesz WIELKI SZOK czego skutki mogą być nieodwracalne.
jeśi szukasz auta na codzień i w teren to proponowałbym Vitarke. mój ojciec sobie kupił Longa i powiem że nie jest to super terenowiec ale na codzień pośmigasz sobie normalnie.
Zna ktoś to auto ?
Moderator: Student
Byłem widziałem. Mnie się podoba. Generalnie.
Kierownica ciężko się kręci ale podobno kasowali jakieś luzy (na zwrotnicach
) i musi się dotrzeć. I ładowanie akumulatora wypadło blado po włączeniu świateł, ale to może być wina starego paska klinowego, który faktycznie był stary.
A co do wyboru auta...
Za te pieniądze mogę kupić wpasionego w sumie UAZa lub inne auto, niewątpliwie lepsze, ale generalnie do remontu.
To chyba wolę tego UAZa, bo wygląda dobrze i raczej nie będę musiał się pod niego od razu wczołgiwać.
Auto byłoby mi potrzebne głównie do zabawy w terenie. Czaem do zapakowanai rodzinki i pojechania na zakupy, czy do lekarza...
Do pracy jeżdżę tramwajem (przynajmniej dopóki nie powstanie nowa siedziba firmy w Konstancinie za jakieś 2 lata).
Miałem Megane kombi i robiłem 10 tys km rocznie. Teraz pewnie wypadłoby to podobnie, bo odpadają wyjazdy wakacyjne z rodziną ale dochodzą jakieś wyjazdy na imprezy terenowe (w klasie turystycznej !).
A UAZ mnie się podoba. Miałem kiedyś jednego, ale nie wyszedł poza fazę uruchamiania...
Mam nawet jeszcze ksero instrukcji warsztatowej po rosyjsku
Fajne proste auto i tyle. I robi w terenie.
Kierownica ciężko się kręci ale podobno kasowali jakieś luzy (na zwrotnicach

A co do wyboru auta...
Za te pieniądze mogę kupić wpasionego w sumie UAZa lub inne auto, niewątpliwie lepsze, ale generalnie do remontu.
To chyba wolę tego UAZa, bo wygląda dobrze i raczej nie będę musiał się pod niego od razu wczołgiwać.
Auto byłoby mi potrzebne głównie do zabawy w terenie. Czaem do zapakowanai rodzinki i pojechania na zakupy, czy do lekarza...
Do pracy jeżdżę tramwajem (przynajmniej dopóki nie powstanie nowa siedziba firmy w Konstancinie za jakieś 2 lata).
Miałem Megane kombi i robiłem 10 tys km rocznie. Teraz pewnie wypadłoby to podobnie, bo odpadają wyjazdy wakacyjne z rodziną ale dochodzą jakieś wyjazdy na imprezy terenowe (w klasie turystycznej !).
A UAZ mnie się podoba. Miałem kiedyś jednego, ale nie wyszedł poza fazę uruchamiania...

Fajne proste auto i tyle. I robi w terenie.
Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...