Wpis w Ksiedze Gosci strony mojuaz.com:)

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » pn maja 28, 2007 12:58 pm

Ja rozumie, że każda ingerencja autem w środowisko leśne czyni szkody. I rozumie też, że innym to przeszkadza. Nie rozumie za to tych co to śmieci do lasu wywożą. Jeździcie po lesie i widzicie jakie spustoszenie, nie tylko wizualne, to czyni. Tym niech się zajmą domowi ekolodzy. Tylko do kogo pretensję kierować? Do całego narodu? Łatwiej jest się "przyspawać" do określonej grupki osób bo to "Off-Roadowcy" niszczą przyrodę. Ja wiem, że nie wszyscy zasługują na pozdrowienia ale też wiem, że nie wszyscy zasługują aby ich nie pozdrawiać. Ja pozdrawiam wszystkich, trzeba wierzyć w każdego.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

kozioU

Post autor: kozioU » pn maja 28, 2007 1:18 pm

@Balu-Balu - dobrze powiedziane (napisane) :)2

Awatar użytkownika
stef

Kontaktowanie:

Re: Wpis w Ksiedze Gosci strony mojuaz.com:)

Post autor: stef » pn maja 28, 2007 8:23 pm

faust 12 pisze:
Cholera, musiałem się odezwać ( lokalny patyjotyzm ) chyba, że jest to bez osobistych wycieczek...
Za pozdrowienia dzięki, na rowerze też jeżdżę.

Generalnie to facet sie wyżył lub napisał to coś, aby kogoś wkurzyć. Oczywiście problem istnieje, ale myślę, że to na fali ostatnich wydarzeń ( rajd quadów bez zezwolenia, jazdy crosami po lasach itp. ).
Off road nigdy nie będzie sportem proekologicznym, ale uprawiany z kulturą, której niestety generalnie brakuje, jest dla wiekszości do zaakceptowania.
Z drugiej strony syfiarzy nie brakuje, równiez wśród rowerzystów, wystarczy się przejść po lesie ....
Masz rację co do offroadu, fakt nigdy nie bedzie ekologicznym sportem, rower jest ekologiczny ale rowerzysci nie za bardzo... ael generalizowac nigdy nie mozna.
A jesli pomyslalaes ze popzdrawiajac Krakowiaków mialem cos zlego na mysli, to przepraszam, niemialem takiego zamiaru, al emoglo tak zabrzmiec...

ogolnie zastanawiam sie czy skazsowac taki wpis z ksiegi czy nie... mysle ze chyba zostawie... niech bedzie jeden gorszy glos w ocenie :)
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r

Awatar użytkownika
Jerry

Post autor: Jerry » pn maja 28, 2007 8:33 pm

To tak jak z kradzieżą textow, nazw, pomysłów.
Olej to po prostu i tyle...
Disco 300 ES

Awatar użytkownika
faust 12

Re: Wpis w Ksiedze Gosci strony mojuaz.com:)

Post autor: faust 12 » wt maja 29, 2007 9:11 am

stef pisze: A jesli pomyslalaes ze popzdrawiajac Krakowiaków mialem cos zlego na mysli, to przepraszam, niemialem takiego zamiaru, al emoglo tak zabrzmiec...

ogolnie zastanawiam sie czy skazsowac taki wpis z ksiegi czy nie... mysle ze chyba zostawie... niech bedzie jeden gorszy glos w ocenie :)
Nie ma za co przepraszać, ja tak dla jaj...

A wpis zostaw, niech buraki też maja swój głos, trzeba byc dobrym dla zwierząt...
Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!

Awatar użytkownika
L80

Post autor: L80 » wt maja 29, 2007 8:35 pm

niezależnie czy to rowerzysta czy offroader to gazety kupuje i srajtaśmy używa
kto widział las po LKT albo Tatrze z 20 tonami bali na pokładzie łapa do góry
mysle że tak gorliwy obrońca natury jak Pan od rowerka
powinien zamiast wycieczek na nim
kupić sobie konika i w imie ekologii zamiast jeździć bez celu
pomagać harytatywnie na wyrębie i wyciągac bale do asfaltu

co wcale nie znaczy że kogoś z naszej braci nie trzymają się jakieś głupie pomysły które akurat naszemu szanownemu rowerkowyznawcy żuciły sie w oczy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”