steering box - seria III
Moderator: Jerry
- Paweł Disco
-
- Kontaktowanie:
tu masz steering power do LR seria http://www.heystee-automotive.com/parts/pas/pas.htm
Paweł, LR disco200tdi
-offroad zbliża-
-offroad zbliża-
to to co dałem wcześniej tyle, że bez tych rysunków - które mi wyjaśniły pytanie o sterowanie zaworami - są na siłowniku i przestawia je drążek kier. - ciekawe czy siłownik jakiś typowyPaweł Disco pisze:tu masz steering power do LR seria http://www.heystee-automotive.com/parts/pas/pas.htm

JarekK pisze: są przynajmniej szanse, że nie spłonie od zwarcia w instalacji -
przy okazji pogratuluj eletrykowi podłączenia światła wstecznego bezpośrednio z aku z pominięciem bezpieczników![]()
o reszcie "patentów" to mi się nawet pisać nie chce

Jarek, uważaj tylko, bo ja już skrzynie i silnik poprawiać musiałem

A co do elektryki to takich pająków jakie były u mnie to elektryk wzyciu niewidział

Oczywiście dodam, że miałem ambicje sam to zrobić ze schematem w ręku, ale bardzo szybko wymniękłem

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Ptak ty sobie wyobraź luz na półtora obrotu...wyobraźPtak pisze:Mam propozycję jak robią się luzy w układzie kierowniczym to można jak na żaglowcu założyć koło sterowe i wydawać rozkazy: Lewo na burt![]()
![]()
![]()

A ta Seria jeździła

Zresztą ja miałęm okazje nią się przejechać, ale to było trochę wcześniej kiedy było luz na pół obrotu...a się niźle namachałem

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Osobiście próbowałem tylko przenieść pajęczyne na kartkę papieru żeby w przyszłości przy jakimś padzie mieć schemat pod ręką - jak doszedłem do miejsca gdzie załącza się przekaźnik, który załącza następny przekaźnik - zrezygnowałemTapeworm pisze:
A co do elektryki to takich pająków jakie były u mnie to elektryk wzyciu niewidział
Oczywiście dodam, że miałem ambicje sam to zrobić ze schematem w ręku, ale bardzo szybko wymniękłem