Aż chcę Cię zapytać szanowny Kolego ILE PATROLI ZJEŹDZIŁEŚ...? Pewnie sporo, jeżeli jesteś taki... opiniotwórczy...kabbbatunio pisze:BEDPOL Zespół Rajdowy pisze:Kolegę chyba poniosło... Chyba na pewno !Adas pisze:
PATROLto są te auta co ciągną lawety z Miskami przygotowanymi w teren
PATROL to auto tak beznadziejne , że wszyscy którzy nimi jeżdżą z zazdrością patrzą na Miśki a później wypisują bzdury na forum![]()
to sa swiete słowa!!!!
witam musze podzielic sie z Wami moja radoscia
Moderator: Kosiarz
- BP
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- kabbbatunio
kolego zejdz z drugiego na parterBEDPOL Zespół Rajdowy pisze:Aż chcę Cię zapytać szanowny Kolego ILE PATROLI ZJEŹDZIŁEŚ...? Pewnie sporo, jeżeli jesteś taki... opiniotwórczy...kabbbatunio pisze:BEDPOL Zespół Rajdowy pisze: Kolegę chyba poniosło... Chyba na pewno !
to sa swiete słowa!!!!

keep smajling

a jak tak za patrolami to chyba dział nissan ?
- kabbbatunio
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Flor pisze:jak się nie podobagebels pisze:sie wam nudzi idzcie do knk next edyszynto nie czytać
walnij se bronka to ci cisnienie puści, albo idź upuść se z ......... a nie ciśnieniuj na forum dla porządnych ludzi
a potem młodzi narzekają że tamat z kasztaniony i konkretów się doszukać nie mogą no

ps. jak byś se nie miał co walnąć to moge wypić za ciebie

Czwarte serce 

ten temat już z tytułu zachęca do kasztanów , mówi się , że nie chwal dnia przed zachodem słońca (...), ja nie chwale bo później pod nim leżę i klnę 

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Zajeżdżenie kilku aut teh samej marki świadczy dla mnie nie o doświadczeniu tylko głupocie i nie wyciąganiu wniosków z popełnionych błędówBEDPOL Zespół Rajdowy pisze:Aż chcę Cię zapytać szanowny Kolego ILE PATROLI ZJEŹDZIŁEŚ...? Pewnie sporo, jeżeli jesteś taki... opiniotwórczy...kabbbatunio pisze:BEDPOL Zespół Rajdowy pisze: Kolegę chyba poniosło... Chyba na pewno !
to sa swiete słowa!!!!

Mam Pajero juz lat parę - zainwestowałem w to auto złotych parę i nidgy to nie bedzie wyprawowa HDJ80 HZJ 75/78/79. Nigdy to nie będzie auto do zapier.. jak Tomact nigdy nie bedzie sie to wykrzyżować jak Patrol na seryjnym zawieszeniu.... ale lubie to auto i lagrze radzi sobie równie dobrze lub nawet lepeiej niz w/w

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Martwisz sie tym bo ja średniogebels pisze:Flor pisze:jak się nie podobagebels pisze:sie wam nudzi idzcie do knk next edyszynto nie czytać
walnij se bronka to ci cisnienie puści, albo idź upuść se z ......... a nie ciśnieniuj na forum dla porządnych ludzi
a potem młodzi narzekają że tamat z kasztaniony i konkretów się doszukać nie mogą no![]()

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
no bo Parole to na dachu najlepiej robiąskorek pisze:ale do tematu panowie, niech sie kolega cieszy jak to mówią "lepszy misiek w ręku jak patrol na dachu"![]()

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
zgadzam się, bo Patrole to ciężkie grzmotyskorek pisze:"parole" może tak patrole najlepiej robią w ciężkim terenieAdas pisze:no bo Parole to na dachu najlepiej robiąskorek pisze:ale do tematu panowie, niech sie kolega cieszy jak to mówią "lepszy misiek w ręku jak patrol na dachu"![]()
![]()

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota