jakoś nie pamiętam, żebym płacić 120 za jedenTRAWOLT pisze:nieJarekK pisze:a nie prościej kupić od LR'a ?![]()
bo zamiast kupić jeden ngk za 120 pln
wolę 4x ngk po 30 pln![]()
![]()

Moderator: Jerry
w intercarsie symbol krzyżaka U110Svevovic pisze:Witam , mam pytanie czy ktoś może z zacnego grona wymieniał krzyżak wału napędowego przedniego. Chodzi mi o wymiary: wysokości krzyżaka i grubości tulei . Dzięki za info
a cena?carlos 110 pisze:w intercarsie symbol krzyżaka U110Svevovic pisze:Witam , mam pytanie czy ktoś może z zacnego grona wymieniał krzyżak wału napędowego przedniego. Chodzi mi o wymiary: wysokości krzyżaka i grubości tulei . Dzięki za info
Luz masz na flanszy z przodu? W takim razie bedzie zawsze drzenie pod nogami mimo wywazonego walu.Svevovic pisze:No i du....a trzęsie dalej nawet po wymianie lekko wybitego krzyżaka, luz jest na flanszy od skrzyni rozdzielczej , pytanie tylko czy trzeba flanszę wymieniać, docisnąc czy wymienić łożysko z tego co widać na rysunkach to łożysko jest kulkowe , i czy da się je wyciągnąć bez wyjmowania i rozbierania skrzyni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości