Zlot 4x4 Czarnorzeki - Korczyna '2008

czyli wszytkie zloty i pikniki

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pn wrz 01, 2008 10:08 am

czarnorzeki pisze:słuchajcie, żarty żartami ale dajcie narazie trochę odpocząć... A za rok znów Was oczywiście zaprosimy i nie martwcie się, będzie dobrze:)
no :)2

Awatar użytkownika
nawiedzony
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: nawiedzony » pn wrz 01, 2008 12:12 pm

czarnorzeki pisze:słuchajcie, żarty żartami ale dajcie narazie trochę odpocząć... A za rok znów Was oczywiście zaprosimy i nie martwcie się, będzie dobrze:)
Nie martw się Wojtek !!!! Ja już coś wymyśliłem na przyszly rok dla tych malkontentow, jak sobie walna ze 100 km z 1 OS-u na 2-gi i 3-ci to im powinno na następne 365 dni wystarczyć. !!! !! :lol: :)2
nawiedzony

Awatar użytkownika
cichy

Post autor: cichy » pn wrz 01, 2008 5:02 pm

Odleglosc miedzy OSami moze byc nawet i 200 km , pod warunkiem, ze wytyczysz dojazdowke jak najdalej od asfaltu.

I tego sie trzymaj drogi Andrzeju, bo towarzystwo coraz bardziej wybredne jest i juz od dawna nie czeka sie caly rok na zlot w Czarnorzekach :lol: (no moze sa tacy co czekają)

No a teraz mozna zrobic sobie przerwe w naganianiu, bo podobno nastepny zlot dopiero za 365 dni.

Awatar użytkownika
Bogdan 4x4

Post autor: Bogdan 4x4 » pn wrz 01, 2008 11:59 pm

Obecnie w Czarnorzekach roaderzy robią za aktorów -czekania 3 godz, jazdy na ok 3 min. pod kilkutysięczne grono kibiców/gapiów/żądnych widowiska ludzi.
I o to chodzi (organizatorom).
Bilet na parking sprzedany, kiełbasa (syf niewypieczony, że błeee :evil: :)3 ), wata cukrowa się kręci, popkorn też. Sie browar jaki też sprzeda :D .
Wielu w okolicy ma podobne tereny, a jojdać tylko potrafi :)3
Podziwiam TYCH LUDZI że CHCE IM SIĘ CHCIEĆ :)2 I robią to dobrze :)2
(grilowego i kiełbasy :)4 jego wymienić) :roll:
Byłem kibicem w sob i niedzelę, przyjadę za rok :D
Pozdrawiam :D
Wsio można szto nie można, tolko z wolna i astarożna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty”