Moderator: Marcin-Kraków
Diesel od renówki... czytaj jeszcze i jeszcze, aż Ci się odechce..perun-pisz pisze:Dobra panowie... Po przeczytaniu jednego dnia 26 stron o Daczi Daster .. Już mózg mi się lasuje i uważam, że to najlepsze auto, jakie mogę kupić do 70 tysięcy. Nowe. Z 4x4. Z dizlem....
Więc chyba niedługo ojciec będzie szczęśliwym [niech spróbuje nie być] posiadaczem Dastera
Ja jednak zostanę przy Fiordzie
105 koni przy 4x4 to musi straszny muł byćalfik pisze:W Polsce i EU 1,6 105km, w Rosji i innych 2,0 140km
W porównaniu z dieslem to ten nie jedzie - głośny i słabowity. Myślę, że rezygnacja z 2.0 to z powodu zużycia paliwa, ale przede wszystkim nie robienia konkurencji wewnętrznejwojo02 pisze:105 koni przy 4x4 to musi straszny muł byćalfik pisze:W Polsce i EU 1,6 105km, w Rosji i innych 2,0 140km
dlaczego 2.0 nie sprzedają? jebbane przepisy łunijne?
Iras, po powrocie z Albanii napisz, jak się tam Twój Duster sprawował. Ile kilometrów już przejechałeś? Jaką konfigurację polecałbyś na takie wyjazdy?irasj pisze:Zobaczymy jak będzie się dalej sprawował, w tym roku też ze 3 razy RO i raz Albania, więc lekko nie będzie miał.
andrzej627 pisze:Iras, po powrocie z Albanii napisz, jak się tam Twój Duster sprawował. Ile kilometrów już przejechałeś? Jaką konfigurację polecałbyś na takie wyjazdy?irasj pisze:Zobaczymy jak będzie się dalej sprawował, w tym roku też ze 3 razy RO i raz Albania, więc lekko nie będzie miał.
Nie wszystkie Dustery mają napęd na 4 koła.sebeks pisze:wy sracie żarem czy nowa Dacia jeszcze z napędem na 4 łapy sobie poradzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości