witam wszystkich z forum
Moderator: Albert_N
witam wszystkich z forum
Witam czy czasami nieirjentujecie się od jakiego auta felgi mogą pasować do daihatsu ferozy 

Re: witam wszystkich z forum
Dzięki ale mogłeś wypisać to przecież forum poradzam się was a nie google 

Jak będziesz potrzebował dowiedzieć się jak wsadzić tatowe w mamine to też przyjdziesz na Forum?
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Ernil jesteś nieuprzejmy. Zamiast po prostu napisać, że do ferozy podchodzą felgi z każdego terenowego daihatsu, to odsyłasz kolegę do gugla. Jeszcze po angielsku... Wstyd ! 

y60 autobus, czerwony.
Kolega mi już wyjaśnił przez PW, że ma 15 lat i poczuł się bardzo zbulwersowany moim tekstem o wsadzaniu wałka w tuleję 
Serio.
Także nie mam więcej pytań.

Serio.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Dzięki wowus niewiesz czy od vitary nie pasują?
erix to jakiś kolo z mitologi a 858 to wrzesień 1958 więc na te pietnastaka to ni hu hu nie pasiernil pisze:Kolega mi już wyjaśnił przez PW, że ma 15 lat i poczuł się bardzo zbulwersowany moim tekstem o wsadzaniu wałka w tuleję
Serio.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
O co ci chodzi ?co chcesz przez to powiedziec.dalem taką nazwe od mazdy rx8
kręciszerix858 pisze:O co ci chodzi ?co chcesz przez to powiedziec.dalem taką nazwe od mazdy rx8

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Czemu niby miałbym kręcić? 

po oczach widać kamerkę masz włączoną

To ile niby mam lat wg cb 

Musiałbym iść do auta, nie mam już w domu stacjonarnego radia.erix858 pisze:ile niby mam lat wg cb
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Aha żal mi cb gosciu
No mi też żal, fajne było dość, można było na wstęgach się pobawić na przykład. Ale doba za krótka, a poziom kultury na paśmie żenująco niski. No i dzisiaj już każdy ma po trzy gpsy w kieszeni.erix858 pisze:Aha żal mi cb gosciu

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
-
-
Od Fabjii w SDJ pasujom. Podobno.erix858 pisze:Witam czy czasami nieirjentujecie się od jakiego auta felgi mogą pasować do daihatsu ferozy
A i na nich dwieście można ciskać