Dzięki,pozdrawiam
Moderator: Albert_N
wypalenie gumek nic nie da bo one sa wulkanicowane do zewnetrznej i wewnetrznej tulei, a to wlasnie ta zewnetrzna stalowa tuleja jest wprasowana w wahacz.krzywy_23kraków pisze:czesc mo kolega radził mi jak miałem to robic wsadzić do ogniska rzeby sie gumki wypaliły wieć pomysł z palnikiem jest dobry tylko rzeby nie przesadzić albo imadło jak juz było powiedziane wcześniej .
pozdro
To piłką ją potem od środka potraktować... byle z czuciem coby otworu w wahaczu nie pokaleczyć...Bart03 pisze:wypalenie gumek nic nie da bo one sa wulkanicowane do zewnetrznej i wewnetrznej tulei, a to wlasnie ta zewnetrzna stalowa tuleja jest wprasowana w wahacz.krzywy_23kraków pisze:czesc mo kolega radził mi jak miałem to robic wsadzić do ogniska rzeby sie gumki wypaliły wieć pomysł z palnikiem jest dobry tylko rzeby nie przesadzić albo imadło jak juz było powiedziane wcześniej .
pozdro
Silentblok składa sięz trzech elementów: tulei zewnętrznej (wchodzi ona bezpośrednio w otwór), tulei wewnętrznej (w nią z kolei wchodzi sworzeń) i gumy wypełniającej przestrzeń między nimi. Przy radykalnym max hardcorowym potraktowaniu silentbloka ogniem wypala się guma, tulejka wewnętrzna wypada ale zewnętrzna ciągle tkwi w otworze... Ot i wsio...pirelli pisze:... nie bardzo tylko wiem o co chodzi z tą """tuleją wprasowaną w wahacz""????? j...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości