ARO 10.4

243d i inne

Moderator: Misiek Bielsko

drrobi
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

ARO 10.4

Post autor: drrobi » ndz lis 13, 2005 12:17 pm

Koledzy jak to jest z ta dziesiatką. Samochodzik przezencje ma ninajgorsza, ale jak doczytalem opinie raczej .....
Mozna to kupic za grosze. A jak sie tym jezdzi i jak z czesciami??
A ogolnie to to jeszcze produkuja?

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » ndz lis 13, 2005 12:48 pm

produkuja
mam znajomego ktory ma takie cos rocznik 95 kupil za 4 tys z gazem nie wiem jak mu sie to sprawuje bo nie bylo okazji pogadac, ale widze ze jezdzi po miescie wiec jakos daje rade

czesci to do silnika od renowki
a reszte troche od daci...
ZG 5.2 96r.

Matisiek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Matisiek » pn lis 14, 2005 7:14 pm

odpuść,odpuść,odpuść Sobie!!!!Autko może i fajne jezdzi sie tym nie najgorej ale jakość wykonania trwałość i dostępność części kapa :)3 kiedyś już o tym pisałem ale napisze jeszcze raz silnik i osprzęt to dacia/renault więć dostępność części nie najgorsza skrzynia biegów tylni most to swoista konstrukcja i części u autorzowanego dilera aro w Czechach nie było!!!!!!przedni zawias to dacia troche zmodyfikowana tył pióra Hamulce przód dacia tył znowu aro dostępność :)3 aha przedni dyfer przykręcony bezpośrednio do aluminiowej obudowy sprzegła i jeszcze wiele innych wynalazków .Ogólnie jeżeli chodzi o części to co dacia/renault to jest a to co aro to nie ma.Ja jezdziłem tym autem ponad rok i wszystkie siwe włosy jakie mam to zawdzięczam temu autu mimo że przedtem miałem muscla i 243 to 10.4 napsuło mi najwięcej krwi i przez to nikomu tego auta nie polecam aha a sprzedać to to był kolejny problem jak chcesz terenówke to kup nive, suzuke ,uaza ale nie 10.4
dorosnąć??????ale po co??????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aro”