klima w grand vitarze
Moderator: Albert_N
klima w grand vitarze
witam!!!
Czy grand vitara z 99r 2.0 TD posiada klime bo w ogloszeniach pisza roznie
hi, nie jest to regułą - trzeba sprawdzać/pytać, od 2000 było na wyposażeniu - moja miała bez łaski automatyczną. generalnie sprawdzaj, bo akurat te roczniki grandy lubią się parować mocno zimą bez klimy (chyba, ze moja była jakąś topielicą o czym nie wiedziałem)
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
nie tylko grandy, moja podczas deszczu lub zimą też paruje i gdyby nie klima to musiałbym jakieś ściereczki czy gąbeczki zakupićdarkman pisze:hi, nie jest to regułą - trzeba sprawdzać/pytać, od 2000 było na wyposażeniu - moja miała bez łaski automatyczną. generalnie sprawdzaj, bo akurat te roczniki grandy lubią się parować mocno zimą bez klimy (chyba, ze moja była jakąś topielicą o czym nie wiedziałem)

Nie tylko grandy i longikozioU pisze:nie tylko grandy(..)darkman pisze:hi, nie jest to regułą - trzeba sprawdzać/pytać, od 2000 było na wyposażeniu - moja miała bez łaski automatyczną. generalnie sprawdzaj, bo akurat te roczniki grandy lubią się parować mocno zimą bez klimy (chyba, ze moja była jakąś topielicą o czym nie wiedziałem)

Pozdrawiam:
Przemek
wymień filtr przeciwpyłkowy i przestanie ;pkozioU pisze:nie tylko grandy, moja podczas deszczu lub zimą też paruje i gdyby nie klima to musiałbym jakieś ściereczki czy gąbeczki zakupićdarkman pisze:hi, nie jest to regułą - trzeba sprawdzać/pytać, od 2000 było na wyposażeniu - moja miała bez łaski automatyczną. generalnie sprawdzaj, bo akurat te roczniki grandy lubią się parować mocno zimą bez klimy (chyba, ze moja była jakąś topielicą o czym nie wiedziałem)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
- przem68
- jestem tu nowy...
Re: klima w grand vitarze
moja nie ma.Andrzej45 pisze:witam!!!

ale moze to i lepiej bo w plaskaczu miałem i niby fajnie było, tylko ciagle kichalem, chrypilem a do tego od czasu do czasu trzeba bylo ja jeszcze naprawiac.

I jak szukalem bryki to juz mi wisialo czy bedzie miec czy nie.
I moja tez kurna paruje. juz nawet szukam gąbeczki.

gg 2423283... vitka grandzia 2.0 TD, lekko zmotana bulwa
... sami 413 = pogromca bezdroży