Moderator: Kosiarz
ja tez chce, ja tez chceEskapada pisze:Witaj Profesor
Jak na mój gust ...to ta oferta to hoojnia z grzybniąbagażnik dachowy - koncepcja nie glupia ale wykonanie
jakiś takiś wyskoki -idelana do kotwica do gałęzi
Odciągi a zwłaszcza mocowanie nie wygląda solidnie
![]()
Auto jest mocno podniesione ale ma felgi z standartowym odsadzeniem i do tego alu w związku z powższym auto jest wywrotne a felgi podatne na uszkodzenia
Tyle jesli chodzi o diagnoze na podstawie zdjęc ... Auto ma nalepe od Kamesa - moze bywający tutaj Miskiller bedzie coś wiedział na temat tego syfa .......
![]()
BTW chyba bym 1995 rok kupił za 7 tys a pozostałe 5 tys przeznaczył na pakiet startowy....
Pozdrawiam
Moje pytanie brzmi: K... co to jest? Za taka kase taki szrot. Malowany, zardzewiały. I co z tego, ze ma halogeny, wyciągarkę? To szczegóły, jak technicznie złom, chyba ze wyciagarka sie przyda, zeby po drzewach dotrzec do najblizszego warsztatu. Ładnyprofesorr pisze:Ponieważ jestem nowy więc priorytetem jest się przywitać co teraz czynie,dopiero zaczynam rozwijać nową pasję jaką jest off road więc na początek będe prosił o porady i z góry przepraszam za gafy które napewno popełnie
.Planuje zakup autka i wybór padł na pajero,a że nie dysponuje dużym budżetem muszę znajść coś do 10-12 tysięcy.Mam pytanko czy ktoś zna to autko?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1919027 Wiele się nie znam ale widze przynajmniej ma nowe oponki,wyciągarke i jest podniesiony.Proszę o opinie i komentarze
titto pisze:Witam, jako nowy na forum i w doświadczeniach z tereowymi autami, mam prośbe o kilka dla mnie napewno cennych a dla Was napewno podstwowych informacji.
Pajero z 85r silnik 2,3 dobry czy szukać czegoś z z 2,5
Ile pali to penie złe pytanie, ale auto będe potrzebował również jako środek transportu do pracy.
Interesuje mnie konkretnie ten egzemplarz, poproszę o opinnie na jego temat.
Z góry dziękuje.
Pzdr,
titto
L040 raczej.Eskapada pisze:BTW model to LO40
Tak i to dużo rzeczy zostało zmodyfikowanych – min wycofano resory i zastosowano sprężyny na tylnej osi. Zmiany były w elektryce , reduktorze ……titto pisze:Jak widać nie znam się wogole![]()
Lipny wybór, rozumiem ze z koncowego okresu produkcji są lepsze tzn mają popraione jakieś rzeczy?
L040 = Pajero I od początku produkcji do 1991 rokutitto pisze:
A swoją drogą ten własnie model L040 najbardziej mi się podoba.
Na tyle duże i istotne ze lepiej mieć motor 2.5titto pisze:`
Silnik 2.3 czy 2.5 jak duże są pomiędzy nimi różnice?
Jak dla mnie to hoojnia z grzybnią – za 7 tys upalana w terenie co widać po stłuczkach…titto pisze: I co sądzicie o konkternie tym egzemplarzu?
http://moto.allegro.pl/item152316573_mi ... wany_.html
mógłbyś pisać – pozdrawiam lub nic nie pisać – Bo nie wiem jak innych ale mnie nowo mowa w q…urwiatitto pisze:
Pzdr,
titto
One wszystkie strasznie szybko się brudząprofesorr pisze:(...)4)ładnie umyty tylko szybko się brudzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości