wyciagarka HDJ 80 z tyłu
Moderator: Mroczny
-
-
wyciagarka HDJ 80 z tyłu
planuje zamontowac wyciągarke do mojej toyoty HDJ 80 z tyłu
mam kilka koncepcji, jak to zrobić ,ale prosze o wskazówki od kogos kto to juz raz zrobił,
moze jakaś fotka ?
z góry dziekuje
xgl@wp.pl
mam kilka koncepcji, jak to zrobić ,ale prosze o wskazówki od kogos kto to juz raz zrobił,
moze jakaś fotka ?
z góry dziekuje
xgl@wp.pl
Pamiętaj tylko, że wyciągarka ma obracaną przekładnię z wajchą do sprzęgła. Widziałem już w HDJ-ocie wyciętą klapę przez kogoś kto tego nie ogarnął. Klapa była wycięta nie na wyciągarke tylko na smą wajchę. Wycięcie 4x7 cm. Niewiele mu zabrakło 

Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
-
-
nawijak z tyłu ma służyć min do asekuracji podczas zjazdów pionowo w dół..no jeśli praca bez sprzęgła nie wpłynie na hamulec to bedzie gitjezus pisze:Winda z tyłu jest rzadziej używana więc można sobie darować dojście do jej sprzegła.....a winda ładnie wchodzi w tylni zderzak...stalowy..

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
PamiętamKylon pisze:(...) Widziałem już w HDJ-ocie wyciętą klapę przez kogoś kto tego nie ogarnął. Klapa była wycięta nie na wyciągarke tylko na smą wajchę. Wycięcie 4x7 cm. Niewiele mu zabrakło

Masz może fotkę? Miło popatrzeć
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl