jak ustawic takie cudo

Moderator: Albert_N
Może zapłon wypadł mocno za późno. Przestaw oś aparatu zapłonowego o jeden ząbek wcześniej (odwrotnie do normalnego kierunku obrotów aparatu)bocianlf pisze:...p.s na tym ustawieniu nie strzela nic silnik nawet chwile gada ale nie chce wejsc na 1tys obrotow
wygladalo to tak ze zamontowalem tak jak pisles wczesniej i po powrocie z garazu przeczytalem ze jednak nei na ten patrzylemPaveL pisze:Może zapłon wypadł mocno za późno. Przestaw oś aparatu zapłonowego o jeden ząbek wcześniej (odwrotnie do normalnego kierunku obrotów aparatu)bocianlf pisze:...p.s na tym ustawieniu nie strzela nic silnik nawet chwile gada ale nie chce wejsc na 1tys obrotow
Nie przekładasz kabli zapłonowych na kopułce? Mają być w fabrycznej kolejności.
bocianlf pisze:to mam przestawic kolo pasowe na dole rozrzadu o 8' w tym celu poluzowac pasek tak ? to nie przestawi calego rozrzaduprzeciez bylo zalozone wczesniej i chodzilo nie da sie tego dopasowac do tego co bylo
bocianlf pisze:dobra pany lece kombinowac z moze sie uda jak nie to zawsze piwkiem nerwy zlagodzemam cala kartke rad od was mam nadzieje ze sie uda
po powrocie opisze dalsze losy mojej zuzany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości