O Kur... Sami zobaczcie
Moderator: Marcin-Kraków
- Najmłodszy_Gazowiec
O Kur... Sami zobaczcie
Ja zbarania³em
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29166391
z tym ¿e przejedzie tam gdzie hummer nie to przesadzili, ale wygl±da co najmniej zabawnie.
pozdrawiam
z tym ¿e przejedzie tam gdzie hummer nie to przesadzili, ale wygl±da co najmniej zabawnie.
pozdrawiam
Gaz 69
- heniu w berecie
-
Re: O Kur... Sami zobaczcie
Najmłodszy_Gazowiec pisze:Ja zbaraniałem
z tym że przejedzie tam gdzie hummer nie to przesadzili, ale wygląda co najmniej zabawnie.
pozdrawiam
wygląda jak wygląda ja widzialem jak jezdzi i moim zdaniem ok
niesadze zeby ten samochod wygladal bardziej zabawnie od ciebie za kierownica krazaNajmłodszy_Gazowiec pisze:Ja zbaraniałem
z tym że przejedzie tam gdzie hummer nie to przesadzili, ale wygląda co najmniej zabawnie.
pozdrawiam

akurat jego wyglad jest ok

ZG 5.2 96r.
wojtekd pisze:niesadze zeby ten samochod wygladal bardziej zabawnie od ciebie za kierownica krazaNajmłodszy_Gazowiec pisze:Ja zbaraniałem
pozdrawiam![]()
![]()
akurat jego wyglad jest ok
ciebie jak ktos raz zdenerwuje to juz ma chyba do końca zycia przejebane

czy mam dobre wrażenie, że on stoi na dole od Suzi Samuraia? A ja już widziałem malucha na podwoziu od samuraia, poloneza na podwoziu od Rangerovera (dysponuję zdjęciami), Wiem, kto robi poloneza na ramie od tarpana i mostach Jeepa z silnikiem Volvo, sam myślałem o postawieniu trabanta na ramie od Suzi, a ostatnio zastanawiałem się, na czym można zainstalować Porsche 924.
krótkie kanciaste Pajero 2,5TD -było, ale się skończyło
Ja też widziałem tego poldasa na RR- fajna sytuacja:
Parking pod hipermarketem, kupa aut, jeszcze większa kupa ludzi i stoi Dodge Ram (taki na bliźniakach z tyłu) - obok niego grupka ciekawskich "cmoka i achojejuje" nad tym amerykańskim baranem a po drugiej stronie parkingu Masa ludzka jeszcze większa się cieśni obok...? tak właśnie takiego Poloneza-myślalem że tam coś za darmo dają to ide sprawdzić. Kumpel też sie ślinił na widok Ram'a ale Polonez go "zamurował" - co, jak,na czym, za ile, od kogo, jaka ładowność, jaki silnik-takie putania musiałem znosic przez kilka dni.... Dowód na to, że FSO mogła wpaść na taki pomysł i zamiast wieszać na poldku kolejne spojlery, kolorowe klamki mogła posadzić choćby Trucka na ramie, zrobić 4x4 i sam bym to na budowę kupił. Choć nie jestem pewien czy nie było przymiarek i prototypu.
Parking pod hipermarketem, kupa aut, jeszcze większa kupa ludzi i stoi Dodge Ram (taki na bliźniakach z tyłu) - obok niego grupka ciekawskich "cmoka i achojejuje" nad tym amerykańskim baranem a po drugiej stronie parkingu Masa ludzka jeszcze większa się cieśni obok...? tak właśnie takiego Poloneza-myślalem że tam coś za darmo dają to ide sprawdzić. Kumpel też sie ślinił na widok Ram'a ale Polonez go "zamurował" - co, jak,na czym, za ile, od kogo, jaka ładowność, jaki silnik-takie putania musiałem znosic przez kilka dni.... Dowód na to, że FSO mogła wpaść na taki pomysł i zamiast wieszać na poldku kolejne spojlery, kolorowe klamki mogła posadzić choćby Trucka na ramie, zrobić 4x4 i sam bym to na budowę kupił. Choć nie jestem pewien czy nie było przymiarek i prototypu.
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
- Marek Wójcik
-
Przymiarkiw FSO to były:
1. Polonez Analog - chyba nawet na giełdzie chermowlowej był do sprzedania,
2. Duzy Fiat 125p Kombi - widziałem takie coś na wystawie z okazji iluś tam lat FSO (ok 15-20 lat temu) - miał chyba jaką ramę szczątkową i podzespoły Nivy. Wyglądał bardzo
A jak bym zrobił sobie Syrenę Bosto lub R20 4x4.

1. Polonez Analog - chyba nawet na giełdzie chermowlowej był do sprzedania,
2. Duzy Fiat 125p Kombi - widziałem takie coś na wystawie z okazji iluś tam lat FSO (ok 15-20 lat temu) - miał chyba jaką ramę szczątkową i podzespoły Nivy. Wyglądał bardzo

A jak bym zrobił sobie Syrenę Bosto lub R20 4x4.

Marek Wójcik vel Magnus
Toyota Land Cruiser HZJ 73
tlc.org.pl
Toyota Land Cruiser HZJ 73
tlc.org.pl
CLIMBER pisze: ciebie jak ktos raz zdenerwuje to juz ma chyba do końca zycia przejebane![]()

grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
Co do terenowego poldka z fabryki, to kiedyś był taki na Wertepie. "Lekko" wzmocniona konstrukcja poprzez dodanie podłużnic (nie była to 100% rama), troszkę podniesione zawieszenie, napęd z dołączanym przodem i standardowe kapcie. Z relacji jeżdżących nadawało się to do rozwożenia sadzonek przez lesników po przecinkach, ale w prawdziwym terenie sobie nie radziło.
A ja ciągle myslę o Trabancie 1.8TDI 4WD
A ja ciągle myslę o Trabancie 1.8TDI 4WD
krótkie kanciaste Pajero 2,5TD -było, ale się skończyło
cichy rzeszow pisze:Climber bylem wczoraj w Twoim pieknym miescie i bylem zaskoczony ze po Przemyslu jezdzi tyle uazow , ale jeden szczegolnie mi sie spodobal...
zielony , podniesiony, z wyciagarka , na drzwiach mial naklejke Straz Ochrony Przyrody. Znasz moze wlasciciela?
tak znajomy z klubu na alu felgach nowy lakier khaki miał tez biało niebieska naklejke sekcja off road przemysl kapcie 31 cali malatesta a tak za bardzo podniesiony to on nie był raczej standard