Tulejka stabilizatora SAMURAI
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Tulejka stabilizatora SAMURAI
Witam wszystkich serdecznie ,
Szukam gumowych tulejek stabilizatora do Suzuki samuraia . A może ktos z Was wie jakie mozna zaadoptować z innych samochodów
z tego co pomierzylem długość tulejki 46 mm, przecieta przez środek, średnica otworu 24 mm.
Wdzieczny bedę za informacje i pomoc
Pozdrawiam
Szukam gumowych tulejek stabilizatora do Suzuki samuraia . A może ktos z Was wie jakie mozna zaadoptować z innych samochodów
z tego co pomierzylem długość tulejki 46 mm, przecieta przez środek, średnica otworu 24 mm.
Wdzieczny bedę za informacje i pomoc
Pozdrawiam
Re: Tulejka stabilizatora SAMURAI
Może być problem bo tutaj nie bardzo ludziki korzystają z takiego wynalazku jak stabilizator 

Fascynaci 4x4
qwai pisze:Może być problem bo tutaj nie bardzo ludziki korzystają z takiego wynalazku jak stabilizator
Ja korzystalem przez cale lato, wyspawalem z niego nogi do grila

sj 425 606468554
-
- jestem tu nowy...
No z taką prędkościa to ja nawet z rozpostartym żaglem nie pomykam,
samurai2009 pisze:No z taką prędkościa to ja nawet z rozpostartym żaglem nie pomykam,
No to sprawa zalatwiona

sj 425 606468554
wytnij chwasta bo w zasadzie w niczym nie pomaga tylko ogranicza wykrzyz i tak już marny na seryjnym resorze.. Ja po takim zabiegu nie poczułem żadnej różnicy 

1.6 16V Vitara
1.3 8V Samurai
2.8 TD-6 Patrol
1.3 16V Jimny 2004 jest
1.3 8V Samurai
2.8 TD-6 Patrol
1.3 16V Jimny 2004 jest
No jak? A redukcja masy?kingston pisze:wytnij chwasta bo w zasadzie w niczym nie pomaga tylko ogranicza wykrzyz i tak już marny na seryjnym resorze.. Ja po takim zabiegu nie poczułem żadnej różnicy

dokładnie z dobre 5kg mniej resorką lżej będzie 

Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
dobry pamysł z nogami do grila ładną zmotę grilową by zrobił"stabilizator z samiego i stary bębęn z pralki"meenia pisze:qwai pisze:Może być problem bo tutaj nie bardzo ludziki korzystają z takiego wynalazku jak stabilizator
Ja korzystalem przez cale lato, wyspawalem z niego nogi do grilaStabilizator odkrecic, wywalic i nie bedzie trzeba szukac tulejek, jedyna wada to lekkie pogorszenie trakcji powyzej 150kmh
Rafo17 pisze:No jak? A redukcja masy?kingston pisze:wytnij chwasta bo w zasadzie w niczym nie pomaga tylko ogranicza wykrzyz i tak już marny na seryjnym resorze.. Ja po takim zabiegu nie poczułem żadnej różnicy![]()
no widzisz kolejny plus

1.6 16V Vitara
1.3 8V Samurai
2.8 TD-6 Patrol
1.3 16V Jimny 2004 jest
1.3 8V Samurai
2.8 TD-6 Patrol
1.3 16V Jimny 2004 jest
arni89 pisze:dobry pamysł z nogami do grila ładną zmotę grilową by zrobił"stabilizator z samiego i stary bębęn z pralki"meenia pisze:qwai pisze:Może być problem bo tutaj nie bardzo ludziki korzystają z takiego wynalazku jak stabilizator
Ja korzystalem przez cale lato, wyspawalem z niego nogi do grilaStabilizator odkrecic, wywalic i nie bedzie trzeba szukac tulejek, jedyna wada to lekkie pogorszenie trakcji powyzej 150kmh
Widziales moj gril

sj 425 606468554
dawaj foto bo jestem ciekawy co to za wechikuł masz