Po 5 poscie mozna kasztanic....
Moderator: Jerry
Jak dla mnie to sie zajebiscie odpycha, nawet nie wiedzialem ze to tak wgniata w siedzenczesław&jarząbek pisze:może źle wystukał że sie nie odpycha...
Raczej ma. Woz ma najechane tylko 12 tysiecy mil - co daje raptem 19 tys km z groszem. Co prawda stał rok nie ruszany, ale co to ma za znaczenie. No i raczej na hamownie nie bede go wysyłał. Gostek truje mi dupe od rano do nocy, bo mu poradzilem zeby se zanabyl i bedzie szczesliwy, okazalo sie ze po pierwszej trasie do domku na slowacje nie jest. Bo mu kuzwa audi Q7 odchodza a on mial na audi ochote i tylko za moja namowa wzial tego RR (swoja droga slicznego) I jak dla mnie to rakieta, plaskacze moga nie startowac obok bo nie maja szans. No ale ja Q7 nie jezdzilem i nie mam porownania. (mowa o Q7 4.2 TDI, bo taki chcial kupić) Chyba ze startowal z Q7 tym 12V TDi, no wtedy sie nie dziwie ze ostał w tyle, a jezdzi tego troche po niemcach.SzczesnyLR pisze:jak sie nie da jak cie da![]()
ale najpierw czy on ma te fabryczne konie sprawdz
Moze dupa, moze nie - nie wiem, nie znam sie. Ale chcialem dobrze a wyszlo jak zawsze. @Czeslawie ile (do ilu) mozna podkrecic motor. Ewentualnie powiem mu zeby sprzedal i kupil Qupe 7. Ale wole zeby zostal przy RR, bo czasem z nim mam jechac na slowacyje a mnie podrozowanie RR bardziej lezy.czesław&jarząbek pisze:no przeca mówie, że sie da. ale też uważam, że szofer [cenzura] jak go jakieś kupy siedem wciągają na trasie...
Ale wcale tak byc nie musi - skoro sie da motor w RR podkrecic. Tylko zeby pozniej nie zwybuchowal.Grabo pisze:Q7 4.2 TDI jest szybsze. Inna sprawa, że pedalskie
Az tak zle ?nowicjusz127 pisze:i więcej bym nie ryzykował.skrzynia może nie przenieść.
hamownia to jest potrzebna misiom którzy opracowują mapy. a ty normalnie bierzesz laptok, archiwzujesz fabryczny soft, wrzucasz paczkę oprogramowania przygotowaną przez dostawcę softu, sprawdzasz czy syf odpala i robi, wystawiasz fakturę, przyjmujesz eciepecie, koniec.nowicjusz127 pisze:szczerze mówiąc nie wiem.przyjeżdżał do nas taki jeden "tuner" z laptokiem.kiedyś zagadałem go co to za strojenie auta bez hamowania to nie bardzo jarzył co mam na myśli.dziwny kraj,dziwni ludzie.ponadto musisz szukać hamowni 4x4 aleto chyba zrozumiałe....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości