Lokalizacji nie mogę jeszcze zdradzić

Wszystko w starym, dobrym stylu, czyli road book, oesy, loteria

Pamiętajcie, że jak co roku zbieramy na domy dziecka

Moderator: Kosiarz
Nikt, Nic, Nie Wie...Karson pisze:to taka tajemnica jest? a przecież prawie wszyscy wiedzą
No właśnie - ja nic nie wiem a to podobno bliżej, sporo bliżej... prawda to?kosa20 pisze:Nikt, Nic, Nie Wie...Karson pisze:to taka tajemnica jest? a przecież prawie wszyscy wiedzą
To dobrze, to Ci licytację kalendarza "wdrukujemy" w umysł, przed Integracją...ArturM pisze:No właśnie - ja nic nie wiem a to podobno bliżej, sporo bliżej... prawda to?kosa20 pisze:Nikt, Nic, Nie Wie...Karson pisze:to taka tajemnica jest? a przecież prawie wszyscy wiedzą
Kiedy to info.....
@Kosa: z tej niecierpliwości to się wziąłem i zapisałem całą rodziną na Mikołaja.
Już mi się wdrukowała na Fejsiekosa20 pisze: To dobrze, to Ci licytację kalendarza "wdrukujemy" w umysł, przed Integracją...
Czemu? To piękny kalendarz jest...ArturM pisze: Już mi się wdrukowała na FejsieTylko nie wiem czy mi żona tego druku nie wywabi
Niewątpliwie. Przynajmniej 3 stronykosa20 pisze:Czemu? To piękny kalendarz jest...ArturM pisze: Już mi się wdrukowała na FejsieTylko nie wiem czy mi żona tego druku nie wywabi
pozostałe są równie piękne...ArturM pisze: Niewątpliwie. Przynajmniej 3 strony![]()
No już rano, nawet przedpołudnie wczesne a tutaj cisza .... czyżby impreza odwołanaGAZFAN pisze:Dziś wieczór lub jutro rano wszystko będzie powiedziane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości