Wskaźnik i przełącznik poziomu paliwa
Moderator: Student
Wskaźnik i przełącznik poziomu paliwa
Witam.
Dzięki za poprzednie rady.Tak to jest jak ktoś zaczyna z marką. Mam pytanko odnośnie wskaźnika. Jak swoje autko kupiłem nie było w nim przełącznika czujników poziomu paliwa w lewym i prawym zbiorniku. A jest w instrukcji Uaz-a na str 16,17. Jak się go montuje? bo wnerwia mnie ciągłem liczenie--"Ciekawe ile jeszcze zostało?????" A wskaźnik poziomu jak stoi na 0--- tak podskakuje tylko na wybojach:) *dzięki z góry
Dzięki za poprzednie rady.Tak to jest jak ktoś zaczyna z marką. Mam pytanko odnośnie wskaźnika. Jak swoje autko kupiłem nie było w nim przełącznika czujników poziomu paliwa w lewym i prawym zbiorniku. A jest w instrukcji Uaz-a na str 16,17. Jak się go montuje? bo wnerwia mnie ciągłem liczenie--"Ciekawe ile jeszcze zostało?????" A wskaźnik poziomu jak stoi na 0--- tak podskakuje tylko na wybojach:) *dzięki z góry
ja tez mialem cos schrzanione jak kupilem syfa, jednak teraz jakos udolo mnie sie to naprawic. w sumie jak wszystko jest to prosta sprawa, gorzej jak czegos brakuje z czesci w zmocie. czasem wystarczy styki przy zbiornikach (czujniki) wyczyscic.
pozdr
jose
pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
No i reaktywacja tematu
mam mały problem ze wskaźnikiem.. wystarczy że podłącze sam + i wetkne wskaźnik na swoje miejsce a on już pokazuje full
nie musze podlaczac kabelka od czujnika..
rozebrałem wskaźniczek i pomiędzy jego obudową a miejscem podłączenia czujnika opór jest bardzo mały
w środku nic się nie styka nipotrzebnie.. i jeszcze jedno po środku jest taki bolec do którego u mnie dochodzi cieniutki kabelek od podłączeni czujnika czy od + też powinien
a może dać sobie spokój i kupić nowy wskaz
a może to czujnik
jakieś rady

mam mały problem ze wskaźnikiem.. wystarczy że podłącze sam + i wetkne wskaźnik na swoje miejsce a on już pokazuje full

rozebrałem wskaźniczek i pomiędzy jego obudową a miejscem podłączenia czujnika opór jest bardzo mały

a może dać sobie spokój i kupić nowy wskaz

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54