To raczej resztki marzeń które nie całkiem wywietrzały ...jradek pisze:masz czasem przebłyski pozytywnego myślenia

mniej więcej to tak się czuję w tym "wolnym" kraju
wystarczy posłuchać
https://www.youtube.com/watch?v=nkjCFuvtH2s
Moderator: Mroczny
To raczej resztki marzeń które nie całkiem wywietrzały ...jradek pisze:masz czasem przebłyski pozytywnego myślenia
za drobne nabyłem preparat stosowany przez wojowników inkaskich w celu zwiększenia walecznościMarek D. pisze:czekaj, czekaj .... zaczną się problemy z erekcją to też skwaśniejesz ....
taa..jradek pisze: Daj namiary na dilera.
Do lekarza przychodzi staruszek i żali się:
- Moi koledzy ciągle się chwalą, że mają jeszcze przygody seksualne, a ja już nie mogę... Co robić?
- Niech pan zacznie też się chwalić.
aptekajradek pisze:Szczęściarz.
![]()
Daj namiary na dilera.
brak ramy to zaletaBlackbear pisze:- brak ramy
- nietrwałe przekazanie napędu
doprawdy ?Blackbear pisze:Na korzyść mitsu jeszcze, mniej przeróbek (liftu, wzmocnień) do większych kół.
Nie wiemy do czego auta potrzebujesz i Ty też nie chyba wiesz.Blackbear pisze:Podepnę się pod temat...
i jak robią ten lift ? jaki jest wtedy skok zawieszenia ?Blackbear pisze:I. Co do przeróbek mitsubishi. Mędrkowie z forum Mitsu twierdzą, że lift 2" wystarcza do kół 33". Co przy Jeepie zdaje się konieczne jest lift x 3 + wzmacnianie półosi itp.
bzduraBlackbear pisze: II. Co do nietrwałego napędu. W Jeepie szybko padają półosie, krzyżaki i wały, w szczególności przy większych gumach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość