Lift Gelendy, jak zrobić mądrze i dobrze??
Moderator: Mroczny
Kupiłem 2 tygodnie temu nowe Dunlop-y Road Gripper 235/85/16 za 1200zł kpl - bieżnik 4 rzędowy M+S - taki AT-ek z niewielką ilością lamelek. Polecam proporcja cena jakość super (przypuszczam że guma co najmniej jakości BFG albo lepiej bo japońska)gość sprzedaje opony fabryczne zdejmowane z TLC przed wysyłką na bliski wschód - wymieniają na inne wymagane przez onz.
Napisz na PW gdzie.benek pisze:Kupiłem 2 tygodnie temu nowe Dunlop-y Road Gripper 235/85/16 za 1200zł kpl - bieżnik 4 rzędowy M+S - taki AT-ek z niewielką ilością lamelek. Polecam proporcja cena jakość super (przypuszczam że guma co najmniej jakości BFG albo lepiej bo japońska)gość sprzedaje opony fabryczne zdejmowane z TLC przed wysyłką na bliski wschód - wymieniają na inne wymagane przez onz.
Sprawdzę jak sie ma debet na moim koncie i może coś wymyślę

Kupiłem też te dunlopy ale jeszcze nie próbowałem.... Benek, czy te opony nie obcierają Ci nigdzie? Nie trzeba żadnego liftu? I drugie pytanie - próbowałeś na śniegu?benek pisze:Kupiłem 2 tygodnie temu nowe Dunlop-y Road Gripper 235/85/16 za 1200zł kpl - bieżnik 4 rzędowy M+S - taki AT-ek z niewielką ilością lamelek. Polecam proporcja cena jakość super (przypuszczam że guma co najmniej jakości BFG albo lepiej bo japońska)gość sprzedaje opony fabryczne zdejmowane z TLC przed wysyłką na bliski wschód - wymieniają na inne wymagane przez onz.
- andrzej300
-
Re:
czas na małe odświeżenie tematu...
bo akurat nie mam możliwości zmierzyć a musze kupić...
ktoś się orientuje (ktos tam napewno, ale czy mu się bedzie chciało pisać?...) jakiej długości jest te 8 srubek w oryginale?leszek pisze: odkręć 8 śrób zmień na dłuższe daj podkładki pod bude z alu lub polimeru przedłuż przewód od tego drążek od tego czy jak to się w śmietniku merca robi.
już ... już.... prawie jest...
Re: Re:
wykrecic jedna srube to 5min roboty.Ale akurat pamietam ze orginał ma 10 cm .andrzej300 pisze:czas na małe odświeżenie tematu...
ktoś się orientuje (ktos tam napewno, ale czy mu się bedzie chciało pisać?...) jakiej długości jest te 8 srubek w oryginale?leszek pisze: odkręć 8 śrób zmień na dłuższe daj podkładki pod bude z alu lub polimeru przedłuż przewód od tego drążek od tego czy jak to się w śmietniku merca robi.
plus ewentualny lift .
...G...
- andrzej300
-
Re: Re:
no tak ale żeby wykonać tę pięciominutową pracę musiałbym jechać prawie 300 kilosów do miejsca gdzie stoi auto...Kefir pisze: wykrecic jedna srube to 5min roboty.Ale akurat pamietam ze orginał ma 10 cm .
plus ewentualny lift .
dzięki za odpowiedź...
już ... już.... prawie jest...