Moderator: Marcin-Kraków
I pali 16 litrów diesla po mieścieRyszard Giedrojć pisze:Jeep Grand 2,7 ma silnik i skrzynię merca w ML ten zestaw tez wystepuje.
Placek^ pisze:I pali 16 litrów diesla po mieścieRyszard Giedrojć pisze:Jeep Grand 2,7 ma silnik i skrzynię merca w ML ten zestaw tez wystepuje.
175/60/14CrOOchy pisze:Duże koła tzn jakie?
disco polo wszędzie już się wdziera , na kablówce mam już 6 kanałów z disco polo, takie społeczeństwo plastik, tandeta i byle jakośćmisman pisze:Oszqrwa...tiger pisze:https://www.youtube.com/watch?v=o8ORi4z7yds
Nie mogę się pozbierać...
Aż mi się komp mi się zwiesił.tiger pisze:https://www.youtube.com/watch?v=o8ORi4z7yds Jak masz alfę romeo bijesz pione z mechanikiem
muuuulą dziewczynkitiger pisze:Ale z was stare marudy.
Jak będziesz musiał zabrać wózek, kojec, sraczyk, przewijak i tysiące innych dupereli niezbędnych do obługi dzieciaka to od razu pomyślisz o PRAWDZIWYM vanie a nie tylko o minivanach typu zafira. Ja też do pierwszego dziecka byłem taki machofilarm pisze: Van to było takie ironiczne stwierdzenie bo w życiu nie będę jeździł np sharanem czy zafirą
2,4 powiadasz? No ciekawe... Lubisz się biczować?onpo40ce pisze: Chrysler/Dodge w wersji grand i silnikiem 2,4 L benzyna najlepiej z automatyczną skrzynią biegów.
Powinieneś zastanowić się nad zmianą samochodu. Przy spalaniu na tym samym poziomie co Twoje seicento 1.1 możesz mieć dużego vanamisman pisze:Hm. Prawie dwie tony palą na poziomie seicento 1,1 ?
ciekawe... bardzoonpo40ce pisze:Jak będziesz musiał zabrać wózek, kojec, sraczyk, przewijak i tysiące innych dupereli niezbędnych do obługi dzieciaka to od razu pomyślisz o PRAWDZIWYM vanie a nie tylko o minivanach typu zafira. Ja też do pierwszego dziecka byłem taki machofilarm pisze: Van to było takie ironiczne stwierdzenie bo w życiu nie będę jeździł np sharanem czy zafirąZa kasę jaką masz pomyśl o Chrysler/Dodge w wersji grand i silnikiem 2,4 L benzyna najlepiej z automatyczną skrzynią biegów. Jak już dzieciak się pojawi to mamusia doceni automat bo daje wolną rękę do obsługi maluszka.
Pozdrawiam
onpo40ce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość