Afryka
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Afryka
Zawsze to lepsze niż gromadzenie zapasów na apokalipsę czy przekonywanie świata, że rządzą nim jaszczurki 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
spisek syjonistów
zawsze

zawsze

Przychodzi chwila jasności ... i wstyd ...

Potem znów nawrót ciemnej strony Mocy.
***** USA
zbysiu jaki wstyd
rozrywka co najwyzej
wstyd to ty masz jak cie czytam
zauwaz ze wykropkowalem merytoryke glownie
pierdolety wam zostawiam
mam w dupie kto to czyta
i poco
mroku was sie nie da wkrecic w erudycje bo wy knig nei czytacie ino fejsy i forumy hehe
rozrywka co najwyzej
wstyd to ty masz jak cie czytam
zauwaz ze wykropkowalem merytoryke glownie
pierdolety wam zostawiam
mam w dupie kto to czyta
i poco
mroku was sie nie da wkrecic w erudycje bo wy knig nei czytacie ino fejsy i forumy hehe
jak nie czytamy
ja tylko leszka bubla ale za to często

ja tylko leszka bubla ale za to często

no
i lesia dzepa
jeszcze czesciej
i lesia dzepa
jeszcze czesciej
niech bedzie kropka
zbowid jak tam milicyjne wqurwienie
dziewczyny
ja was czytam to se mysle
czy juz nie czas na topic
jakich podpasek uzywacie
hehehe
zbowid jak tam milicyjne wqurwienie
dziewczyny
ja was czytam to se mysle
czy juz nie czas na topic
jakich podpasek uzywacie
hehehe
nie szpanuj! że niby potrafisz dwie rzeczy na raz robić

Zbowid

nie potrafie dlatego jest przerwa
a...
odświeżę temat jakby tam kto co chciał popaczyć
więc plan afrykański nadal jest i generalnie od startu realizacji odsunięty zaledwie kilka dni.
więc:
- auto se my budowali tak https://youtu.be/6gTmVihZ12w, a jak wyszło to u nas na stronce albo w bieżącym numerku gazetki offroad.pl
- CDP wystosowali i oczymali
- nadajemy se je statkiem w trybie RoRo z Aten do Alexandrii bo odpuściliśmy Syrie i Iraq co by na kołach było
- biletów nakupowali, no bo my lecimy do Kairu i potem szukamy wozu...
- gjepeesy bedom naś śledźić (http://grupawschodu.pl/podroze/2018_transafrica/)
- posty na nibybloga bedziemy wrzucać jak nam sie bedzie kciało a czasem bedzie kciało (otwieramy zapisy do njusletera na stronie)
- wracac to mozna powiedziec że jusz wracamy tylko że se jedziemy do domu na około
- nie wiemy kiedy wrocimy bo Afryka to duzy kraj
- traska wyglada jakosik tak ale sie pewnie cos pozmienia

więc nara!
3mać kciuka za powrót bo jak nie to zdjeć i filmoof nie beda!
podpisano:
MY
(czyli ja i ona)
odświeżę temat jakby tam kto co chciał popaczyć
więc plan afrykański nadal jest i generalnie od startu realizacji odsunięty zaledwie kilka dni.
więc:
- auto se my budowali tak https://youtu.be/6gTmVihZ12w, a jak wyszło to u nas na stronce albo w bieżącym numerku gazetki offroad.pl
- CDP wystosowali i oczymali
- nadajemy se je statkiem w trybie RoRo z Aten do Alexandrii bo odpuściliśmy Syrie i Iraq co by na kołach było
- biletów nakupowali, no bo my lecimy do Kairu i potem szukamy wozu...
- gjepeesy bedom naś śledźić (http://grupawschodu.pl/podroze/2018_transafrica/)
- posty na nibybloga bedziemy wrzucać jak nam sie bedzie kciało a czasem bedzie kciało (otwieramy zapisy do njusletera na stronie)
- wracac to mozna powiedziec że jusz wracamy tylko że se jedziemy do domu na około
- nie wiemy kiedy wrocimy bo Afryka to duzy kraj
- traska wyglada jakosik tak ale sie pewnie cos pozmienia

więc nara!
3mać kciuka za powrót bo jak nie to zdjeć i filmoof nie beda!
podpisano:
MY
(czyli ja i ona)
- alibia1112
Powodzenia i czekam na relacje 

CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Grubo. Zazdraszczam i trzymam kciuki. 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
przygód na kilka żyć będzie
ależ mnie skręca..
ależ mnie skręca..
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Wyprawa życia . Powodzenia .
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
- lesio jeep
-
nie wiem kto wam te trasę układał ale was bardzo nie lubił
nie jest to żart ani zaczepka gdyby ktoś mnie poprosił o przygotowanie trasy żeby się najeździć i nic ciekawego nie zobaczyć to wyglądałaby by właśnie jak twoja
nie jest to żart ani zaczepka gdyby ktoś mnie poprosił o przygotowanie trasy żeby się najeździć i nic ciekawego nie zobaczyć to wyglądałaby by właśnie jak twoja

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Też się "cieszymy" Twoją przygodą.
Zbowid

- lesio jeep
-
fajnie
mi też wszystko jedno ale może lepiej jak ochłonie z entuzjazmu i przemyśli trasę wiem ze to ładnie wygląda taka objazdowa pętla na mapie
ale to niestety monotonne jechanie w kolko po asfalcie ze starannym pominięciem wszystkich wartych zobaczenia miejsc to tak jakby zakupić sprzętu alpinistycznego za milion ubrać się w to i chodzić w te i nazad po Krupówkach licząc na spotkanie świstaka , niedźwiedzia lub janosika tak trochu bez sensu chyba ktoś już jechał podobna trasom i też patrolem może się wypowie
lesio. chętnie skontaktuje się z tobą prywatnie...
a może lepiej skontaktuję żonę
Bo w przypadku tego wyjazdu to jednak ona wszystko opracowuje (ja siedziałem w garażach) a ona czytała o miejscach i klepała punkty
Mapkę wprawdzie zrobiłem ja. Na podstawie tych punktów co znalazłem na jej kompie. Nie wiem jak ona planowala je połączyc bo prawda jest taka że rzadko widywaliśmy się przez ostatnie pół roku.
Może chce je połączyć tak jak ty, może tak jak ja a może zupełnie inaczej.
Mapka jest nadwyraz poglądowa a zjebe od Dominiki otrzymałem od razu już przez samo pominięcie np całej botswany... i musiałem się jej tłumaczyć jak tobie
tak pokrótce
Wierz mi że nie jestem z tych co jeździ asfaltami. Poza tym mamy do dyspozycji rok (CDP) i nic więcej. Eksploracja kazdego kraju z osobna w takim czasie nie jest możliwa i trzeba skupiać się na istotnych fajnych (dla każdego jednak innych) rzeczach. Nie sugerujesz mi też chyba że powinienem zaszyć się w północną nigerię albo jechać do Nigru bądź czadu? A może robię błąd że pomijam Liberię, Sierra Leone, Erytreę i Somalię?
Wierz mi że i tam bym chętnie pojechał ale nie wciele tych krajów w takie przedsięwzięcie. Można ryzykować lecz głupotą by było wysypać całość podróży już na samym początku. Wrócić i uzupełnić zawsze można.
a może lepiej skontaktuję żonę

Bo w przypadku tego wyjazdu to jednak ona wszystko opracowuje (ja siedziałem w garażach) a ona czytała o miejscach i klepała punkty
Mapkę wprawdzie zrobiłem ja. Na podstawie tych punktów co znalazłem na jej kompie. Nie wiem jak ona planowala je połączyc bo prawda jest taka że rzadko widywaliśmy się przez ostatnie pół roku.
Może chce je połączyć tak jak ty, może tak jak ja a może zupełnie inaczej.
Mapka jest nadwyraz poglądowa a zjebe od Dominiki otrzymałem od razu już przez samo pominięcie np całej botswany... i musiałem się jej tłumaczyć jak tobie

tak pokrótce

Wierz mi że nie jestem z tych co jeździ asfaltami. Poza tym mamy do dyspozycji rok (CDP) i nic więcej. Eksploracja kazdego kraju z osobna w takim czasie nie jest możliwa i trzeba skupiać się na istotnych fajnych (dla każdego jednak innych) rzeczach. Nie sugerujesz mi też chyba że powinienem zaszyć się w północną nigerię albo jechać do Nigru bądź czadu? A może robię błąd że pomijam Liberię, Sierra Leone, Erytreę i Somalię?
Wierz mi że i tam bym chętnie pojechał ale nie wciele tych krajów w takie przedsięwzięcie. Można ryzykować lecz głupotą by było wysypać całość podróży już na samym początku. Wrócić i uzupełnić zawsze można.
- lesio jeep
-
odpisałem ci na priva czy naprawdę musisz objechać calom Afrykę w 12 mcy nie możesz opuścić sobie polowy ? np północnej i RPA i rozpocząć od równika
np wysyłając auto do Gabonu robiąc kolo wszerz miedzy zwrotnikami nie będziesz pierwszy ale jednym z ostatnich co się załapie na autentyczną Afrykę
np wysyłając auto do Gabonu robiąc kolo wszerz miedzy zwrotnikami nie będziesz pierwszy ale jednym z ostatnich co się załapie na autentyczną Afrykę
- lesio jeep
-
gdzie jest wupasek bo to chyba on popełnił podobna trasę ?
no to my ruszyli.
auto juz odebralismy z portu po 10 dniach papierologii... opuscilismy wielki Kair i juz druga noc na pustyni.
Jest świetnie!
Początkowo był kłopot z GPSem ale już działa i rysuje trasę więc zainteresowanych zapraszam do śledzenia naszych kroków na naszej stronie.
Więc w drogę!
www.grupawschodu.pl/podroze/2018_transafrica/
www.facebook.com/GrupaWschodu/

auto juz odebralismy z portu po 10 dniach papierologii... opuscilismy wielki Kair i juz druga noc na pustyni.
Jest świetnie!
Początkowo był kłopot z GPSem ale już działa i rysuje trasę więc zainteresowanych zapraszam do śledzenia naszych kroków na naszej stronie.
Więc w drogę!
www.grupawschodu.pl/podroze/2018_transafrica/
www.facebook.com/GrupaWschodu/

- lesio jeep
-
a kto ci broni ?
ps jak będziecie wracać to podam wam namiary na ciekawe miejsca w zachodniej a na razie jak by co to szwagier mieszka w Adis i mówić po ludzku