Najnowsze newsy
14h i zu Hause wreszcie ale na trasie Biesowiska pozostał ostatni Bies czyli Konrad i mocno zdopingowany przez DżekaY61 mknie teraz (a słoneczko już dawno zaszło) do swojej "pieczary" na Kaszubach słynnym MW 750
Karolu, telefon się odnalazł! Zalegał w pościeli... wyślij mi adres a Kryśka go na niego wyśle.
Cajmanie podobnie zrobimy z Twoją latarką. Przy okazji... dzielny Twój Patrol
Pozostaje tajemniczy sweter...
A teraz kolejna bomba... z inicjatywy Pawła4x4 z ekipy radomskiej będą nalepki
Roześlemy je do wszystkich uczestników i co tu dużo gadać, będa one jednocześnie zaproszeniem na kolejną imprezę.
JackY61 przekazał wylicytowane flaszki na... kolejną licytację

Zbierać fundusze od sponsorów, bo to już bardzo drogie trunki

W zamian Bies Konrad przygotował Jackowi sporą niespodziankę!
Bury... wąwóz czeka, wkleję Twoje pierwsze 10m

Nikt się poza Tobą nie odważył, Twoje więc prawo do jego rozdziewiczenia na wiosnę
Zgenty z Marcinem zaliczyli jazdę w koszu, czego im bardzo zazdroszczę... bo to ja miałem być pierwszy
Nie dam rady o wszystkich wspomnieć ale jeszcze raz dziękuję... nie, nie, nie. Tym razem Cypisowi i jego kompanii, bo bez Waszego zaangażowania (pomijając merytoryczną część) trudno by było o jakąkolwiek prezentację. Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Dzisiaj była wspaniała pogoda w Biesach, zrobiłem więc jeszcze kilka fotek okolicy nocnych igraszek, żeby dać obraz tego co ominęło nas za dnia

.Gdyby nie fakt, ze w Bieszczady jechaliśmy półtorej doby zdążyłbym lepiej przygotować trasy do jeżdżenia, myślę jednak, że następnym razem Bury Tom z ekipą radomską pomogą nam na tym odcinku. Czeka kilka wyzwań
Chciałbym jeszcze wspomnieć o naszych kochanych Paniach Krysiach i ich córkach, które w pocie czoła dla Was to "wesele" zmajstrowały

Wierzcie mi, to był ogrom pracy. Wszystko było przygotowane własnoręcznie i w sposób domowy.
Wspaniałe dekoracje z owoców i papierowych kwiatów. Zwłaszcza te ostatnie, to wspaniałe rękodzieło. Może następnym razem je zlicytujemy?
To co nie udało sie tym razem, zrobimy na wiosnę