wygrał pan talon na balonMroczny pisze:co chwila cieszę się jak głupi na wspomnieniefikolek pisze:zasadniczo jak pewna zdrapka...

Moderator: Misiek Bielsko
wygrał pan talon na balonMroczny pisze:co chwila cieszę się jak głupi na wspomnieniefikolek pisze:zasadniczo jak pewna zdrapka...
jutro wrzuce...Stefan pisze:a kiedy będzie filmek?czarny75 pisze:http://picasaweb.google.pl/pietrzakkari ... directlink![]()
Medialność to mnie zasadniczo promilacja organizmu podnosi a nie kiełbasa. Jak mnie oberkapo tego ośrodka swojego czasu umedialnił to w południe następnego dnia 1,78 z partyzanta wyskoczyło a medialnośc ustąpiła miejsca przyziemnemu skacowaniu dopiero pod wieczór. Sam oprawca jeden nieprzyzwoicie trzeźwym się okazał...fikolek pisze:
...A w Bieszczadach nadal wesoło.. Wczoraj przy ognisku jeden z kolegów, zajadając kiełbasę, ni stąd ni z owąt stał się medium...
masz racjęgrzes pisze:sa u Igroa na picasie wiec jedno miejsce straczy chyba...
wojtek_kom pisze:Parę zdjęć Jacka i moich:
http://picasaweb.google.pl/wojtekterran ... nbWmpLy4fQ#
Misiek, kolega przeprosił, może daj mu szansę... ?wojtek_kom pisze:Przegladałem... trafiłem...Misiek Bielsko pisze:Druga rzecz do kolegi z forum w terrano na sztywnych mostach: Jezdzenie przy zabudowaniach po szutrze z predkoscia, nazwijmy to, niestosowna i ryzykowna nie przysporzy Ci chwaly... ani szacunku. Zarowno wsrod miejscowych, jak i uczestnikow, ktorych dzieci nie zawsze byly pod 100 proc. kontrola.
Możliwe że byłem to ja, w grupce były typowo dwa Terrano na sztywnych mostach...
Jeżeli granatowe to ja ... nie wiem, gdzie mogłem popełnić opisane wykroczenie, nie było ciśnienia, no i sam wiozłem dzieciaki.
Jeżeli kogos gdzieś wystraszyłem - przepraszam...
Co to jest golf II gtiMisiek Bielsko pisze: Nie bedziemy ogladac twoich zdjec, dopoki bedziesz jezdzil po trasie i wsrod ludzi, jak dekiel w golfie II gti
Trochę to infantylne, nie uważasz?Misiek Bielsko pisze: Nie bedziemy ogladac twoich zdjec, dopoki bedziesz jezdzil po trasie i wsrod ludzi, jak dekiel w golfie II gti
Nie mialem jak, bo akurat przechodzilem, na radio tez nie, bo nie wiedzialem, na ktorym kanale byles, sytuacja dotyczy soboty, dwie godziny pozniej juz mnie nie bylo, wiec nie bylo jak zaczepic.wojtek_kom pisze:Co to jest golf II gtiMisiek Bielsko pisze: Nie bedziemy ogladac twoich zdjec, dopoki bedziesz jezdzil po trasie i wsrod ludzi, jak dekiel w golfie II gti
Dalej nie wiem gdzie i o co poszło ... myślę że więcej było hałasu niż prędkości - zaraz na początku rozleciała się mi tarcza sprzęgła, ślizgało się już przy 3000RPM. Mam pokazać rachunek z zakupu sprzęgła z 29.06 i zdjęcia z wymiany w warunkach polowych?
Wszystko zależy od punktu siedzenia, trzeba było zwrócić uwagę od razu przez radio, podjeść na postoju... nie gryzę, nie biję
Nie wyczułem. Ale jakbyśmy rozmawiali face2face, to pewnie po intonacji, tonie głosu i wyrazie twarzy bym załapał. Patrz, jak ten internet upośledzaMisiek Bielsko pisze: @pyntront
Co jest infantylne? Zdaje sie, ze nie wyczules ironii. Nikt nie jest swiety i kazdy popelnia bledy, mam siedziec cicho, zeby bylo milo?
fikolek pisze:cyt: "[…] iloraz inteligencji tłumu równy jest IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników […]"Mroczny pisze:wczoraj biesiadowalismy U Kmity i snuliśmy humor będący syntezą Tarantino, Pratchetta, Wańkowicza, Lyncha i paru innych popaprańców
Terry Pratchett
![]()
![]()
To chyba jakaś zmasowana akcja na szeroką skalę spowodowana przesileniem letnim albo uczuleniem na słońceBorgir pisze:Był niedawno wątek o wyjazdach w Bieszczady zapoczątkowany przez kogoś z forum.... mgks mu było czy jak ... W każdym razie pomyślcie logicznie - tamten zapytał o radę i został zrównany z gównem bo: zaproponował trasy po Bieszczadach, podpytał po nadleśnictwach - chyba, żeby przybliżyć zalety kulturalnego OR pośród gawiedzi - oraz, O ZGROZO!! opisał jak to "niektórzy" są równiejsi wobec prawa... no i ok.. byłoby dość sprawie gdyby nie fakty.
1: topik został zamknięty
2: zdaniem forum, topik był o tyleż nierozwojowy, co sugerował, że właśnie ludzie spoza OR czytają i wyciągają wnioski z wypraw braci OR, oraz ich zachowań i niedomagań cywilizacyjnych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości