Wilcze Echa 2009 ....

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
TomaszRT

Re: Wilcze Echa 2009 ....

Post autor: TomaszRT » pn lip 06, 2009 5:28 pm

Mroczny pisze:
fikolek pisze:zasadniczo jak pewna zdrapka...
co chwila cieszę się jak głupi na wspomnienie
:)21
wygrał pan talon na balon
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'

Awatar użytkownika
jdef90
Kontaktowanie:

Post autor: jdef90 » pn lip 06, 2009 9:33 pm

a żeton na beton? :)21
"Nie jestem bardzo analityczny. Mało myślę o sobie i dlaczego robię różne rzeczy."
G.W.Bush :)21

Awatar użytkownika
czarny75

Kontaktowanie:

Post autor: czarny75 » pn lip 06, 2009 9:48 pm

Stefan pisze:
a kiedy będzie filmek? :)21 :)21
jutro wrzuce...
ogólnie to wygląda na reklame sprite...
Ty jesteś sprite a Marcin pragnienie
Ja wklejam tam na pierwszym metrze przy jazzowych rytmach glenna millera w tle
:)2
"najwiekszym nieszczęściem jest szczęśliwe małżeństwo..maleją szanse na rozwód" M. Kundera

Awatar użytkownika
Stefan
Kontaktowanie:

Post autor: Stefan » pn lip 06, 2009 11:09 pm

noo bo zabawa była... :)21
ja przeleciałem te koleiny, bo u mnie rockowo Comą grało...
pewnie dlatego :)21 :)21 :)2
!! FOR FUN !!

Awatar użytkownika
wojtek_kom

Post autor: wojtek_kom » wt lip 07, 2009 12:08 pm

Nissan-y

Awatar użytkownika
Egon Fitke Ventilator
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Egon Fitke Ventilator » wt lip 07, 2009 10:14 pm

fikolek pisze:
...A w Bieszczadach nadal wesoło.. Wczoraj przy ognisku jeden z kolegów, zajadając kiełbasę, ni stąd ni z owąt stał się medium...
Medialność to mnie zasadniczo promilacja organizmu podnosi a nie kiełbasa. Jak mnie oberkapo tego ośrodka swojego czasu umedialnił to w południe następnego dnia 1,78 z partyzanta wyskoczyło a medialnośc ustąpiła miejsca przyziemnemu skacowaniu dopiero pod wieczór. Sam oprawca jeden nieprzyzwoicie trzeźwym się okazał...

allah akbar
Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Awatar użytkownika
Jovi-Szekla

Post autor: Jovi-Szekla » śr lip 08, 2009 10:20 am

hmmm :)21 a ja tak formalnie zmieniając lekko temat :
czemu w galerii Rajdów4x4 nie ma żadnych :( zdjęć z naszej przezajefajnej imprezy ??
Nissan Patrol Y61 ;)

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » śr lip 08, 2009 10:42 am

pewnie nikt nie wysłał

Awatar użytkownika
grzes

Kontaktowanie:

Post autor: grzes » śr lip 08, 2009 11:18 am

sa u Igora na picasie wiec jedno miejsce starczy chyba...
Ostatnio zmieniony śr lip 08, 2009 11:34 am przez grzes, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Igor V8

Post autor: Igor V8 » śr lip 08, 2009 11:28 am

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... :)21

Awatar użytkownika
Jovi-Szekla

Post autor: Jovi-Szekla » śr lip 08, 2009 11:29 am

grzes pisze:sa u Igroa na picasie wiec jedno miejsce straczy chyba...
masz rację !!!
Igor zrób coś w tym kierunku, poproszę :)21
Nissan Patrol Y61 ;)

Awatar użytkownika
Stefan
Kontaktowanie:

Post autor: Stefan » pn lip 13, 2009 10:01 pm

czarny, a my ciągle czekamy na filmik :)21 :)21
!! FOR FUN !!

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » wt lip 14, 2009 2:43 pm

wojtek_kom pisze:Parę zdjęć Jacka i moich:
http://picasaweb.google.pl/wojtekterran ... nbWmpLy4fQ#

Nie bedziemy ogladac twoich zdjec, dopoki bedziesz jezdzil po trasie i wsrod ludzi, jak dekiel w golfie II gti :roll:

Awatar użytkownika
kosa20
Kontaktowanie:

Post autor: kosa20 » wt lip 14, 2009 6:52 pm

wojtek_kom pisze:
Misiek Bielsko pisze:Druga rzecz do kolegi z forum w terrano na sztywnych mostach: Jezdzenie przy zabudowaniach po szutrze z predkoscia, nazwijmy to, niestosowna i ryzykowna nie przysporzy Ci chwaly... ani szacunku. Zarowno wsrod miejscowych, jak i uczestnikow, ktorych dzieci nie zawsze byly pod 100 proc. kontrola.
Przegladałem... trafiłem...
Możliwe że byłem to ja, w grupce były typowo dwa Terrano na sztywnych mostach...
Jeżeli granatowe to ja ... nie wiem, gdzie mogłem popełnić opisane wykroczenie, nie było ciśnienia, no i sam wiozłem dzieciaki.
Jeżeli kogos gdzieś wystraszyłem - przepraszam...
Misiek, kolega przeprosił, może daj mu szansę... ?
Czy przegiął aż tak, że nie da rady ? Ja w każdym razie o incydencie dowiedziałem się dopiero z Twojego posta na forum a nie w trakcie trwania imprezy ;)

Awatar użytkownika
wojtek_kom

Post autor: wojtek_kom » wt lip 14, 2009 7:32 pm

Misiek Bielsko pisze: Nie bedziemy ogladac twoich zdjec, dopoki bedziesz jezdzil po trasie i wsrod ludzi, jak dekiel w golfie II gti :roll:
Co to jest golf II gti :)23

Dalej nie wiem gdzie i o co poszło ... myślę że więcej było hałasu niż prędkości - zaraz na początku rozleciała się mi tarcza sprzęgła, ślizgało się już przy 3000RPM. Mam pokazać rachunek z zakupu sprzęgła z 29.06 i zdjęcia z wymiany w warunkach polowych?

Wszystko zależy od punktu siedzenia, trzeba było zwrócić uwagę od razu przez radio, podjeść na postoju... nie gryzę, nie biję :)21
Nissan-y

Awatar użytkownika
pyntront

Post autor: pyntront » wt lip 14, 2009 8:04 pm

Misiek Bielsko pisze: Nie bedziemy ogladac twoich zdjec, dopoki bedziesz jezdzil po trasie i wsrod ludzi, jak dekiel w golfie II gti :roll:
Trochę to infantylne, nie uważasz?
Familijny niedzielny turysta.
Ciepły sik i ziew na drogę.

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » wt lip 14, 2009 8:44 pm

wojtek_kom pisze:
Co to jest golf II gti :)23

Dalej nie wiem gdzie i o co poszło ... myślę że więcej było hałasu niż prędkości - zaraz na początku rozleciała się mi tarcza sprzęgła, ślizgało się już przy 3000RPM. Mam pokazać rachunek z zakupu sprzęgła z 29.06 i zdjęcia z wymiany w warunkach polowych?

Wszystko zależy od punktu siedzenia, trzeba było zwrócić uwagę od razu przez radio, podjeść na postoju... nie gryzę, nie biję :)21
Nie mialem jak, bo akurat przechodzilem, na radio tez nie, bo nie wiedzialem, na ktorym kanale byles, sytuacja dotyczy soboty, dwie godziny pozniej juz mnie nie bylo, wiec nie bylo jak zaczepic.
Nie o halas tu chodzi, troche juz jezdze po imprezach i po prostu mam uczulenie na taka jazde - generalnie nie lubie dzieci, ale nie az tak...:)21
Co do przeprosin, to przegapilem - sorki, zreszta nie o przeprosiny chodzilo, ale o zwrocenie uwagi tylko.
@pyntront
Co jest infantylne? Zdaje sie, ze nie wyczules ironii. Nikt nie jest swiety i kazdy popelnia bledy, mam siedziec cicho, zeby bylo milo?

Awatar użytkownika
pyntront

Post autor: pyntront » wt lip 14, 2009 10:18 pm

Misiek Bielsko pisze: @pyntront
Co jest infantylne? Zdaje sie, ze nie wyczules ironii. Nikt nie jest swiety i kazdy popelnia bledy, mam siedziec cicho, zeby bylo milo?
Nie wyczułem. Ale jakbyśmy rozmawiali face2face, to pewnie po intonacji, tonie głosu i wyrazie twarzy bym załapał. Patrz, jak ten internet upośledza ;-)
Familijny niedzielny turysta.
Ciepły sik i ziew na drogę.

Awatar użytkownika
Borgir
Lokalizacja: 49° 40' 56 '' N || 21° 45' 57 '' E || Parva Cracovia

Post autor: Borgir » sob sie 22, 2009 11:59 pm

fikolek pisze:
Mroczny pisze:wczoraj biesiadowalismy U Kmity i snuliśmy humor będący syntezą Tarantino, Pratchetta, Wańkowicza, Lyncha i paru innych popaprańców :)21
cyt: "[…] iloraz inteligencji tłumu równy jest IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników […]"
Terry Pratchett

:wink: :wink:

Maskarada :)21

BTW: pokonywanie dystansów w zbyt przyśpieszonym tempie może skończyć się tragicznie (oprócz Roberta K. - który, jak powszechnie wiadomo lata z prędkościami poddźwiękowymi) oraz może powodować poważne ograniczenia w ruchu lądowym, a także wzbudzać - co najmniej - nienawiść wśród (jak to ktoś określić zdołał obraźliwie) "localesów"... czym mnie ten ktoś TOTALNIE zdenerwował.
Jak śmiesz baranie, będąc tu czy ówdzie, ryjąc po dziewiczym terenie i mając za "własny przywilej bycia MIASTOWYM" powiadanie o kimś "locales" kmiocie? Bo TY jesteś Panem z Polski A a reszta to śmieć? A jak jedziesz na Mazury to też tak ludźmi pomiatasz szumowino z miasta? Zastanów się ze trzy razy zanim wklepiesz jakieś określenie na forum, bo znajdzie się kiedyś taki "locales" co Tobie oraz w Twoim aucie machę wyklepie. Myśl tępaku bo nie wiesz kto to forum czyta.

Ok. Koniec ciśnienia.: Sam się nauczyłem, żeby uważać i wiedzieć jak rozmawiać z LUDŹMI nie segregując Ich jak odpady komunalne. Nieważne czy to pan Miecio spod GieEs'u pijący piwko czy inszość regionalną, czy to Pani Jasia co to idzie na ploty za miedzę, ale szacunek do człowieka nie pozwoliłby mi na to, żeby za plecami obmawiać w perfidny sposób stan posiadania, wiedzy, możliwości czy rytuału danej osoby... Trochę nie ten teges. Był niedawno wątek o wyjazdach w Bieszczady zapoczątkowany przez kogoś z forum.... mgks mu było czy jak ... W każdym razie pomyślcie logicznie - tamten zapytał o radę i został zrównany z gównem bo: zaproponował trasy po Bieszczadach, podpytał po nadleśnictwach - chyba, żeby przybliżyć zalety kulturalnego OR pośród gawiedzi - oraz, O ZGROZO!! opisał jak to "niektórzy" są równiejsi wobec prawa... no i ok.. byłoby dość sprawie gdyby nie fakty.
1: topik został zamknięty
2: zdaniem forum, topik był o tyleż nierozwojowy, co sugerował, że właśnie ludzie spoza OR czytają i wyciągają wnioski z wypraw braci OR, oraz ich zachowań i niedomagań cywilizacyjnych.

P.S: napisałem więcej ale skasowałem, bo to mogłoby zabić ten rozwojowy wątek - tego bym nie chciał. Nie pytajcie co, bo już teraz nie pamiętam.

Wyjazd w teren, czy to własna łąka, czy to dzikie lasy (nawet na Ukrainie czy Białorusi) musi być zgodny z własnym sumieniem i oczekiwaniem tego co tkwi w powiedzeniu " pożyczyłeś w dobrym stanie? - oddaj w jeszcze lepszym" i tego wszystkim życzę.

Pozostawmy po sobie czystsze lasy, góry i jeziora, aby można było znów tam pojechać i dostać brawa a nie wciry od "localesów" i by można było pokazać je zachowanymi w jak najlepszym stanie następnym pokoleniom. A nie tylko jak w DE - offroad? ok !! A na którym torze ??

Z tą myślą kładę Was spać... mam nadzieję, że o lasach zielonych i łąkach porosłych kwieciem :)
They call him Machete...
- Yes bro..., I mean...Padre

Coming Soon

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » ndz sie 23, 2009 7:16 am

eee kogo personalnie atakujesz?

lokales - poszukaj w słowniku ofrołdowym ale w skrócie; jak przyjedziesz do Rzeszowa to ja jestem dla Ciebie lokalesem, a Bóbrce lokalesem jesr Bredfan a w Gliwicach np Drako - kapujesz?

Awatar użytkownika
selim

Post autor: selim » ndz sie 23, 2009 7:46 am

sam chyba nie wie....
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania

Awatar użytkownika
grzes

Kontaktowanie:

Post autor: grzes » ndz sie 23, 2009 8:33 am

Lokales nie jest przeciez obrazliwym stwierdzeniem... nie widze zwiazku przyczynowo cisnieniowego w tej kwestii.

Awatar użytkownika
bredfan

Post autor: bredfan » ndz sie 23, 2009 8:57 am

Borgir pisze:Był niedawno wątek o wyjazdach w Bieszczady zapoczątkowany przez kogoś z forum.... mgks mu było czy jak ... W każdym razie pomyślcie logicznie - tamten zapytał o radę i został zrównany z gównem bo: zaproponował trasy po Bieszczadach, podpytał po nadleśnictwach - chyba, żeby przybliżyć zalety kulturalnego OR pośród gawiedzi - oraz, O ZGROZO!! opisał jak to "niektórzy" są równiejsi wobec prawa... no i ok.. byłoby dość sprawie gdyby nie fakty.
1: topik został zamknięty
2: zdaniem forum, topik był o tyleż nierozwojowy, co sugerował, że właśnie ludzie spoza OR czytają i wyciągają wnioski z wypraw braci OR, oraz ich zachowań i niedomagań cywilizacyjnych.
To chyba jakaś zmasowana akcja na szeroką skalę spowodowana przesileniem letnim albo uczuleniem na słońce :o
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » ndz sie 23, 2009 9:23 am

kto mi stresci te 54 strony?

bo widze watek jest fascynujacy

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » ndz sie 23, 2009 9:31 am

I nastepny temat schodzi na bezsensowna paplanine onetowopodobna :evil:
Prosba do moda i admina o wyrywanie chwastow !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”