Prawie jak młody Rutkowski

Moderator: Misiek Bielsko
Prawie jak młody Rutkowski
Nie, no dwa kapcie na szybkich kamieniach i raz zgasł. Ale po chwili odpalił i działa dalej. A nie, dwa razy, znaczy za drugim razem nie odpalił rano. Ale stał na wysokiej górze, więc się puściłem. Dopiero na czwórce przy 50 km/h przestał blokować koło i zapalił
Czyli , jak tu nie spróbować Dzika , masz opony 21/18 ?Kabal pisze: ↑czw wrz 05, 2024 9:57 pmNie, no dwa kapcie na szybkich kamieniach i raz zgasł. Ale po chwili odpalił i działa dalej. A nie, dwa razy, znaczy za drugim razem nie odpalił rano. Ale stał na wysokiej górze, więc się puściłem. Dopiero na czwórce przy 50 km/h przestał blokować koło i zapaliłale tak to jak Japonia - paliwo, kontrola oleju, smar na łańcuch. Znaczy łańcuch to już muszę koniecznie nowy
ale to nie umie w płynną jazdę. Tu się hamuje po to, żeby przyspieszyć
a rocznik - 2005.
No takie koła są fabrycznie to takie mam. Kupiłem na Karoo Street, i się biję z myślami, ale wszystko wskazuje, że zmiana na AX41 to jest to czego potrzebuję. Tylko nie mam czasu, a jak już mam, to wolę gdzieś pojechać niż dłubaćmontero pisze: ↑czw wrz 05, 2024 11:00 pmCzyli , jak tu nie spróbować Dzika , masz opony 21/18 ?Kabal pisze: ↑czw wrz 05, 2024 9:57 pmNie, no dwa kapcie na szybkich kamieniach i raz zgasł. Ale po chwili odpalił i działa dalej. A nie, dwa razy, znaczy za drugim razem nie odpalił rano. Ale stał na wysokiej górze, więc się puściłem. Dopiero na czwórce przy 50 km/h przestał blokować koło i zapaliłale tak to jak Japonia - paliwo, kontrola oleju, smar na łańcuch. Znaczy łańcuch to już muszę koniecznie nowy
ale to nie umie w płynną jazdę. Tu się hamuje po to, żeby przyspieszyć
a rocznik - 2005.
Pewnie tak. Jednak coś takiego w motocyklu Adv...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości