ale za to prawicowa nadzieja - trump - jakby zmienił front i do swoich deklaracji ma podejście prawicowe. Grunt że będzie pomagał odejsc od zielonej transformacji przy pomocy pana tesli i jego niemieckich fabryk elektryków

Moderator: Misiek Bielsko
ale za to prawicowa nadzieja - trump - jakby zmienił front i do swoich deklaracji ma podejście prawicowe. Grunt że będzie pomagał odejsc od zielonej transformacji przy pomocy pana tesli i jego niemieckich fabryk elektryków
bla bla..
Ty bla, bla, a u nas pierwszym sprzętem na budowie włączanym do prądu jest ładowarkalbl78 pisze: ↑śr lis 20, 2024 11:50 ambla bla..do takich pierdół stosuje się przejściówkę na baterie, które masz, aczkolwiek ten z parksida to se można od razu za okno wywalić
jedyny plus to cena
ogólnie wsio fajnie jak masz gdzie te baterie ładować, a nie mobilnie, na 4A bakrerii 20V zrobisz 3-4 kawy w porywach zresztą to się tyczy większości tych "ekspresów", miałem okazje kiedyś bawić się DeWaltem takim i też nie zachwycił
nie wiem skąd tylu smakoszy w kraju gdzie pije się spleśnianiom coka-kole zamiast esc sery pleśniowe i przyprawia 30 letnie mięso z zapasów wojennych sola drogową jak dla mnie macie wyjątkowe gusta i nie tylko kulinarne mam na myśli to muzeum sztuki współczesnejKabal pisze: ↑pn lis 18, 2024 11:16 pmTe trzy razy i przyprawy sugerują, że ma więcej wspólnego niż bym chciałi choć kawę z cynamonem sam czasem pijam, to właśnie kilkukrotne obrabianie , zabiera to, co uwielbiam w kawie. Podbija moc, ale zabija świeżość aromatu. Całkowicie.
Szczurzych szczyn nie znam, to nie będę się odnosił. Może i cokolwiek umiem w sensorykę, ale są obszary, których za nic nie zamierzam eksplorować![]()
Też ciekawa jestem gdzie takie cudo bo i kolor fajny.
Akurat mam małą frezarkę z adapterem, bo baterie DeWalta są o niebo lepsze od Makity (pozatym je mamKabal pisze: ↑śr lis 20, 2024 12:42 pmTy bla, bla, a u nas pierwszym sprzętem na budowie włączanym do prądu jest ładowarkalbl78 pisze: ↑śr lis 20, 2024 11:50 ambla bla..do takich pierdół stosuje się przejściówkę na baterie, które masz, aczkolwiek ten z parksida to se można od razu za okno wywalić
jedyny plus to cena
ogólnie wsio fajnie jak masz gdzie te baterie ładować, a nie mobilnie, na 4A bakrerii 20V zrobisz 3-4 kawy w porywach zresztą to się tyczy większości tych "ekspresów", miałem okazje kiedyś bawić się DeWaltem takim i też nie zachwyciłAdaptery mają to do siebie, że działają tak se, ale za to nie trzymają baterii na miejscu. Mamy do Wipcoola, ale to są stojące urządzenia, więc mniej drażni. W wiertarce sobie nie wyobrażam innych baterii niż ori. Zusamen z Romusiem mamy ze 20 sprzętów bateryjnych Bosha i niekoreśloną bliżej ilość baterii. Przy każdym serwisie czy zakupie, obligatoryjnie dorzucam 2-3 akumulatory, bo ich żywotność to circa 3 lata. Znaczy po tym okresie ich pojemność jest poniżej połowy i trzeba dwóch ładowarek na ekipę. Już sam fakt, że lasery i inne małe urządzenia mają inną baterię wprowadza chaos. Tak samo kolejna ładowarka od Milwaukee. Generalnie wszystko się zmienia jak tym zaczynasz zarabiać na życie i używasz intensywnie a nie tylko wozisz w aucie
![]()
dawno ponad 5 lat, ponoć niechodliwy towar (wujek w stanach dostał do dużego zakupu, użyli kilka razy może), w necie w zasadzie nie dostępny, ogólnie chujowe to było do potęgi
nie ma ideału , hilti ma dobre narzędzia ale nie wszystkie i jeszcze droższe od milki , makita jest ,, średnia ,, diwolt niby niezły i tańszy od milki , reszta to róznie [ moze ryobi ? - nie miałem ] , AEG bez szału i pada szybko /sam obecnie zastanawiam sie nad kupnem nowych ale jakich ?- bo milki kolejno siada tak jak kończy sie w nich gwarancja tak siadają po kolei = o bateriach nie wspomnę a zimna nie widząTo co polecisz, Piotr?
Hilti? Te z licznikiem startów, a potem kasowanie trybu serwisowego za zylion?piotr-stihl pisze: ↑śr lis 20, 2024 10:30 pmnie ma ideału , hilti ma dobre narzędzia ale nie wszystkie i jeszcze droższe od milki , makita jest ,, średnia ,, diwolt niby niezły i tańszy od milki , reszta to róznie [ moze ryobi ? - nie miałem ] , AEG bez szału i pada szybko /sam obecnie zastanawiam sie nad kupnem nowych ale jakich ?- bo milki kolejno siada tak jak kończy sie w nich gwarancja tak siadają po kolei = o bateriach nie wspomnę a zimna nie widząTo co polecisz, Piotr?
Milwaukee też ma liczniki startów , ilości wbitych gwożdzi czy cykli ładowania baterii , obecnie wszystko jeden uj !Te z licznikiem startów,
Marketingowcy na studiach mieli te same wykłady.Bratproroka pisze: ↑czw lis 21, 2024 10:07 pmZadziwiające, ile głupot i marketingu zarządzania podażą mają wspólnego narzędzia bezprzewodowe i strzelectwo![]()
Kiedyś kupiłem w Juli...jakieś 10-12 lat temu. Wszystko takie samo, ale bez logopiotr-stihl pisze: ↑pt lis 22, 2024 7:22 ammiałem na myśli skrzynki tego typu [ są różne rózniste z szufladami itp ]
akurat to chwale = oprócz ceny bo deko przesada
https://allegro.pl/oferta/milwaukee-zes ... 5542613899
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość