Nie chciało mi się, ale i tak nie mam chwilowo nic lepszego do roboty, to masz:
lesio jeep pisze: ↑pn sty 20, 2025 5:30 pm
w celu uzyskania odszkodowania złóż podanie [...] a kwit z numerem mozesz zeskanować i zapodać na forumie osobiście sprawdzę gdzie ci torbę urwało
lesio jeep pisze: ↑śr sty 22, 2025 12:02 am
lesio jeep pisze: ↑wt sty 21, 2025 9:45 pm
hejt osobiste wycieczki i zwykle chamstwo zamiast dyskusji i ani jednego merytorycznego argumentu
<ciach hejt osobiste wycieczki i zwykłe chamstwo>
już tłumaczę dlaczego mitoman w RAM na listku z bagażu który naklejają na okładkę z paszportu jest tylko lotnisko docelowe nr lotu ,data i nr bagażu żadnych danych osobistych tak wiec podejrzewam ze nawet nie siedziałeś w samolocie RAM a afryke widziałeś w TV
Tak, racja jest jedna, i to ty ją masz

Niech ci będzie, że nie siedziałem. Nie pukałem też nigdy za pieniądze (znaczy nie tak wprost, bo kobiety bez względu na wszystko i tak kosztują

) - tak więc mogę jedynie próbować zrozumieć takiego człenia jak ty, i nawet trochę współczuć. Ale tylko trochę, tak po chrześcijańsku
Nigdy nic mi nie przylepiono do paszportu (oprócz wiz) - tak więc obiecuję, że będę się za każdym razem głośno upominał, mówiąc: "a lesiowi to przyklejacie!" . Może kiedyś przyjmiesz mnie do swojego Klubu Oklejonych Paszportów

Będę składki opłacał, żebyś miał za co pukać nieletnie ubogie czarnulki
Podanie o bagaż złożyłem, otrzymałem numer sprawy i widnieją na nim (kwicie) moje dane. Zresztą, nawet z anonimowej bagażowej wlepki również byś je uzyskał drążąc sprawę - ale po co ja ci to tłumaczę, przecież i tak _wiesz_lepij_
Miło jest patrzeć, jak się ciskasz. Jedynie trochę się niepokoję, że jak tak toczysz pianę, to w końcu pompka nie wytrzyma i padniesz w trakcie pukanka

. Nie wiem czemu skojarzyła mi się kanapka razowego chleba z białą kiełbachą...

Nie sądzę, abyś cokolwiek zrozumiał z tego co napisałem (jak zwykle zresztą) - ale i tak czekam na kolejną porcję piany z pyska...

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."