Chyba źle się przyglądałeś.mopar pisze:NIe spotkalem się...a bylo tego dużo i z calego swiata
Duża część starych SAFARIków (przed 92) nie ma chromowanych nakładek na rynienkach i chromowanej ramki szyby.
Moderator: Kosiarz
Chyba źle się przyglądałeś.mopar pisze:NIe spotkalem się...a bylo tego dużo i z calego swiata
Chciałbymvandall_jr pisze:Cuda, raczej wydymana stacyjka, pewno ze 180.000 przebiegu MIAŁ
Do zamków ...ernil pisze:wazelinę
Ok, jutro spróbuje jeszcze razvandall_jr pisze:Jak na 2,8 to mało było, WD zapodaj w te stacyjkę wkładasz, wyjmujesz i tak do znudzenia
Za późno.. ale miałem coś innego niż WD ale pewnie ta sama zasada działania...Fiba pisze:Nie traktuje się stacyjki WD- 40 i pochodnymi tak mówił gość od zamków . Jak potraktowałem moją stacyjkę co się przycinała WD-40 w mercu to musiałem potem kupić nową
Chyba sumienieantinet pisze: ale czy wymiana oleju może trochę uspokoić łożysko w skrzyni?
Mój znajomy ślusarz, co całe życie grzebał w zamkach zawsze przypominał - "niczego nie siuraj do zamków - żadnych antyzamarzaczy, smarowaczy, nic !". Nigdy nie miałem problemów z żadnym zamkiemFiba pisze:Nie traktuje się stacyjki WD- 40 i pochodnymi tak mówił gość od zamków . Jak potraktowałem moją stacyjkę co się przycinała WD-40 w mercu to musiałem potem kupić nową
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość