Witam wszystkich po dłuższej przerwie . Poprzedniego LR 300 musiałem sprzedać ze względów finansowych ( przycisnęło mnie ) , i jakoś nie zaglądałem na forum . Teraz przyszedł czas powrotu i padło na to samo auto , by było na co wydać resztę pieniędzy

( wiele nie ma

)
Jak napisałem , wróciłem do Discovery , choć starszy o rok od poprzedniej , jakoś się kupy trzyma . Zrobiłem hamulce , wydech , oleje , filtry i inne drobiazgi . Na razie na podniesienie nie ma kasy , ale z czasem ....
Puki co mam pytanie . Jak wspomniałem mam zamiar kupić ( kiedyś ) zestaw 2" , ale puki co , mam jeden amortyzator nowy a drugi ..... jak by go nie było

. Chodzi o przód i to się czuje podczas jazdy . Co z tym fantem zrobić ? Pomyślałem , że kupię jeden używany aby jakiś czas przebidować , do czasy zakupu zestawu . I mam w związku z tym pytanie . Czy lewy a prawy amortyzator się czymś różni ( oprócz zużycia ) . Z obserwacji mojej wynika , że są takie same , ale wszędzie na aukcjach określają je , lewy , prawy . Mówię tu o LR 1 300 .
Pozdrawiam .