Defender 3-drzwiowy
Moderator: Jerry
Re: Defender 3-drzwiowy
nie dwieście, a cysta... jak już 

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

wi ta myrobertsw pisze:Upalam takiego właśnie w kopalni HGW co to za wersja 2 drzwi rok 2009 a silnik 200TDi 16tyś przebiegu i wszystko się sypie.Pracuję z LR już 7 lat a to jest już mój 3 egzemplarz od nowości,ale spokojnie przejedzie Hiluxa i D-Maxa w warunkach dołowych.
Mamy też wersie na 2 osiach z tyłu podobno to jest na wersji 130 tak mówią serwisanci z Teemu.
profesionaliste

rolo nie czepiaj się, samochód służbowy, to samochód służbowy... nie wnika się 

Wąż pisze:rolo nie czepiaj się, samochód służbowy, to samochód służbowy... nie wnika się
O to to ...
wiesz jak moja Vectra combi w terenie zapierd..alała

Disco 300 ES
Off roada to mam na co dzień od poniedziałku do piątku i to najlepszym autem bo służbowym jak się coś urwie to firma zrobi.Szkoda tylko że reduktor zblokowany na maxa
.

Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''
zapewne jak i moja służbowa fabiaJerry pisze: O to to ...
wiesz jak moja Vectra combi w terenie zapierd..alała![]()
![]()
![]()

no ja służbowego nie mem, może to i dobrze... bo kultura techniczna zanikła by u mnie do końca 

robertsw pisze:Off roada to mam na co dzień od poniedziałku do piątku i to najlepszym autem bo służbowym jak się coś urwie to firma zrobi.Szkoda tylko że reduktor zblokowany na maxa.
znaczy ze jak na maxa?
Tak, że go nie odblokujesz. Miałem okazję podróżować takim pojazdem w KGHM 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Dokładnie jak kolega napisał i to w KGHM:) Na tą chwilę jest lepszy wynalazek wdrażany w życie a mianowicie ograniczenie prędkości i gwarantuję ze auto nie chce jechać ,ale na to też jest patent 

Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''
tak i w CH robiąPepek pisze:Tak, że go nie odblokujesz. Miałem okazję podróżować takim pojazdem w KGHM

Byłem w szoku jaki tam jest ruch pod ziemią. Jak by odblokowali te wszystkie machiny to niezła jazda by byłarobertsw pisze:Dokładnie jak kolega napisał i to w KGHM:) Na tą chwilę jest lepszy wynalazek wdrażany w życie a mianowicie ograniczenie prędkości i gwarantuję ze auto nie chce jechać ,ale na to też jest patent

Papiery masz na maszyny SWTM i to nie ma nic do rzeczy ,problem polega na tym że serwis by tego nie ogarną ja by sobie kopidół zapodawał z ręki napędy.
A serwis polega na tym ze wydłubią cześć "organ" z jednego i przeszeczepią do drugiego a kasują za nowe.
A serwis polega na tym ze wydłubią cześć "organ" z jednego i przeszeczepią do drugiego a kasują za nowe.
focusa już skatowałeśKarson pisze:zapewne jak i moja służbowa fabiaJerry pisze: O to to ...
wiesz jak moja Vectra combi w terenie zapierd..alała![]()
![]()
![]()

Jimny 

Widziałem że warsztaty to na miejscu są (znaczy pod ziemią)robertsw pisze:Papiery masz na maszyny SWTM i to nie ma nic do rzeczy ,problem polega na tym że serwis by tego nie ogarną ja by sobie kopidół zapodawał z ręki napędy.

Pepek pisze:Widziałem że warsztaty to na miejscu są (znaczy pod ziemią)robertsw pisze:Papiery masz na maszyny SWTM i to nie ma nic do rzeczy ,problem polega na tym że serwis by tego nie ogarną ja by sobie kopidół zapodawał z ręki napędy.
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi